Pozdrav svima. Prvi put pišem pa ću od početka.
Posljednja M mi je bila 20.01., što bi po izračunu bilo da sam trudna 7 tj. No, prije 2 dana su počela krvarenja, prvo smeđe, pa danas svoježe crvena krv sa malo ugrušaka. Zvala odmah ginekologa (prvi pregled sam trebala napravit tek 16.03), prepisao mi je duphaston 3x1, počela sam odmah piti, i naveče su bolovi i grčevi počeli sve jače, jako intenzivno da bi ni nakon 3 sata, završilo jacim krvarenjem i izbacivanjem ploda :( kako se to dogodilo bolovi su blago, bez grčeva, i krvarenja skoro da nikakvog ni nema, skroz malo samo kod brisanja. Moje pitanje za vas je, ako može savjet, da li bi ja (s obzirom da je vikend) trebala se javiti odmah na hitnu ili samo ako mi se pogorša? Osjećam se ok, u ponedjeljak idem na pregled kod gin. Nemam pojma šta da radim. Svaki savjet dobro došao. Hvala
Kao prvo zao mi je tvoje situacije jer znam kako ti je ❤️ A stonse tice ovog drugog sve zavisi kako se ti osecas. Ako si dobro cekaj ponedeljak, a sko se ne osecas dobro onda trk na hitnu. Zelim ti puno snage da sve to predjes mila 💋
Evo da se javim. Prvenstveno sam se dvoumila zbog same hitne i svakakih čudesa što se tamo izdogađaju. Al na kraju sam otišla ujutro odmah radi nekog svog mira.. i SUPER da jesam.. poslali su me sa hitne na odjel. Pregledom utvrđeno da ima plod koji reagira, tako da sam na terapiji i u bolnici sa steogim mirovanjem. Pitala sam doktora jel moguće da je onda bio još jeda plod, kaže ne može to sad znati ni tvrditi kad nije bilo prvog pregleda.. al kao da se ne zamaram i da razmišljam samo o ovome koji je još tu 💞 Sutra imam novi pregled nakon kojeg će viditi jel idem doma ili ne. Al krvarenje se znatno smanjilo, sad je jos samo u tragovima i vecinom samo kod brisanja nakon mokrenja..
Super Tina da si otisla, mozda je bio hematom... sto god je, osjecala si da moras na hitnu..
cuvaj se i javi se... i nadam se da neces vise trebati biti na ovoj temi ❤️
2020 👶💙
03/2023 💔10tt
Cure, opet ja.. Evo 6 sedmica od medikamentoznog pobacaja i jos nisam dobila, ono što je bilo oko 23 dana kaze doktorica da nije menstruacija, tako da jos uvijek cekam cekam cekam.. Očito sve sve bas poremetilo i zeznulo. Sinoc sam imala lagane grceve u stomaku ali ništa, kao i bolove u ledjima.. prethodnih dana sam imala malo bijelog icjedka.. Uglavnom cekamo jos nekoliko dana ako ne dobijem doktorica je rekla da ćemo uzeti duphaston,. Da li je neka od vas izazivala tabletama menstruaciju? Da li će mi se onda i u sl ciklusu sve poremetiti i ovulacija (koje ocito nije bilo ovaj ciklus).
Cure, opet ja.. Evo 6 sedmica od medikamentoznog pobacaja i jos nisam dobila, ono što je bilo oko 23 dana kaze doktorica da nije menstruacija, tako da jos uvijek cekam cekam cekam.. Očito sve sve bas poremetilo i zeznulo. Sinoc sam imala lagane grceve u stomaku ali ništa, kao i bolove u ledjima.. prethodnih dana sam imala malo bijelog icjedka.. Uglavnom cekamo jos nekoliko dana ako ne dobijem doktorica je rekla da ćemo uzeti duphaston,. Da li je neka od vas izazivala tabletama menstruaciju? Da li će mi se onda i u sl ciklusu sve poremetiti i ovulacija (koje ocito nije bilo ovaj ciklus).
To ti je skorz normalno i često. Ja sam kod zadnjeg pobačaja čekala mislim 47 ili 49 dana dok se nije pojavila vise se ne sjećam ali dosta je bilo. Tad su mi rekli 6-8 tjedan, ako ne dođe nakon 8 tjedan pregled i duphastoni.
Također nakon 1. Spontanog sam morala 2. Menstruaciju izazvat duphastonima. Ne bi se trebalo ništa specijalno poremetiti. Par ciklusa ti može sada biti malo zbrčkano, doći će na svoje..
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Cure, opet ja.. Evo 6 sedmica od medikamentoznog pobacaja i jos nisam dobila, ono što je bilo oko 23 dana kaze doktorica da nije menstruacija, tako da jos uvijek cekam cekam cekam.. Očito sve sve bas poremetilo i zeznulo. Sinoc sam imala lagane grceve u stomaku ali ništa, kao i bolove u ledjima.. prethodnih dana sam imala malo bijelog icjedka.. Uglavnom cekamo jos nekoliko dana ako ne dobijem doktorica je rekla da ćemo uzeti duphaston,. Da li je neka od vas izazivala tabletama menstruaciju? Da li će mi se onda i u sl ciklusu sve poremetiti i ovulacija (koje ocito nije bilo ovaj ciklus).To ti je skorz normalno i često. Ja sam kod zadnjeg pobačaja čekala mislim 47 ili 49 dana dok se nije pojavila vise se ne sjećam ali dosta je bilo. Tad su mi rekli 6-8 tjedan, ako ne dođe nakon 8 tjedan pregled i duphastoni.
Također nakon 1. Spontanog sam morala 2. Menstruaciju izazvat duphastonima. Ne bi se trebalo ništa specijalno poremetiti. Par ciklusa ti može sada biti malo zbrčkano, doći će na svoje..
Hvala ti, onda da jos malo sacekam, danas mi je 46 dan, ledja me bukvalno ubijaju.. Ja bih sto prije da dodje da obavim sve pretrage i da ponovo pokušamo ali očito ne ide onako kako bih ja željela, a i mislim da bi mi bilo lakše nakon menstruacije da zatvorim to poglavlje..
Pozdrav, rekle ste da vam javim kada obavim pregled. 6+6 smo i srce nam kuca, a po zadnjoj m 8+1
Zbog upale sam dobila azimed i vaginalete te danas idem odma vaditi krv i za 3 tjedna pregled. Nadam se da će sve biti uredu❤
Cure nemojte gubiti nadu, znam da je nama koji smo prošli kroz spontani to jako trnovit i težak put ali imamo se za šta boriti ❤
Moramo biti jake!
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Pozdrav, rekle ste da vam javim kada obavim pregled. 6+6 smo i srce nam kuca, a po zadnjoj m 8+1
Zbog upale sam dobila azimed i vaginalete te danas idem odma vaditi krv i za 3 tjedna pregled. Nadam se da će sve biti uredu❤
Cure nemojte gubiti nadu, znam da je nama koji smo prošli kroz spontani to jako trnovit i težak put ali imamo se za šta boriti ❤
Moramo biti jake!
Prekrasne vijesti! Samo hrabro dalje!! Freyaa da, kad stigne menga, zatvara se to poglavlje i bas je grozno čekati ju, suosjećam se sa tobom, ali isto tako vjerujem da će stići svaki tren. A čuj i da ne stigne do 8 tjedana, i to ćeš riješiti. Poremete se hormoni i možeš se slikati. Drugi ciklus je već bolji. Meni je drugi došao 34. Dan (inače imam redovne). Onda dva normalna i sad ćemo vidjet kakav će ovaj biti.. nadam se istom..
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Marko, točno znam kako se osjećaj i mogu ti reci da je sve to normalno.. ja sam i nakon prvog i drugog spontanog jedva čekala da dobijem menstruaciju, bila sam sretna jer je to poglavlje završilo al opet žalosna zašto se to meni desilo… dođe sve na svoje , ne brini!
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Moramo biti jake!
Cestitam jos jednom, cuvaj se ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji