LP svima, ja sam nova evo na forumu htjela sam s vama podijeliti iskustvo spontanog pobačaja i nove trudnoće odmah nakon.
Imala sam missed ab u 9+5 dana koji je dovršen medikamentozno.
Rečeno mi je kada sam pitala da je ovo menstruacija kako bi se znala orijentirati jer više svoje tijelo ne poznajem dr.mi je rekla da nije sačekamo menstruaciju.
Pazili smo se tijekom odnosa jer nismo planirali novu trudnoću do jeseni medutim ja sam mjesec dana nakon spontanog opet trudna i znam da ču zvučati glupo ali u šoku sam. Nisam mislila da se to može desiti nakon spontanog samo tako.
Imam 39 godina i taj spontani i ne mogu vjerovati da je jedan odnos bio dovoljan da zatrudnim opet. Naravno da psihički nismo spremni jer još se oporavljam o od onog spontanog i na čudu sam sada što raditi.
A ginekolog je rekla da je trudnoća nisko blizu cerviksa.
Ima li tko ovakva iskustva?
Probala sam danas test ali je negativan.. više nađe sljedeći mjesec.
Sada čekam da dobijem, valjda će barem to na vrijeme
Zao mi je, nadam se da ce sljedeći mjesec biti dobitni.. koliko je vremena prošlo od spontanog..
LP svima, ja sam nova evo na forumu htjela sam s vama podijeliti iskustvo spontanog pobačaja i nove trudnoće odmah nakon.
Imala sam missed ab u 9+5 dana koji je dovršen medikamentozno.
Rečeno mi je kada sam pitala da je ovo menstruacija kako bi se znala orijentirati jer više svoje tijelo ne poznajem dr.mi je rekla da nije sačekamo menstruaciju.
Pazili smo se tijekom odnosa jer nismo planirali novu trudnoću do jeseni medutim ja sam mjesec dana nakon spontanog opet trudna i znam da ču zvučati glupo ali u šoku sam. Nisam mislila da se to može desiti nakon spontanog samo tako.
Imam 39 godina i taj spontani i ne mogu vjerovati da je jedan odnos bio dovoljan da zatrudnim opet. Naravno da psihički nismo spremni jer još se oporavljam o od onog spontanog i na čudu sam sada što raditi.
A ginekolog je rekla da je trudnoća nisko blizu cerviksa.
Ima li tko ovakva iskustva?
Eh ja se nadam da ce mene tako iznenaditi sl ciklus hahc ali nemam bas tako velike sanse.. mislim da ti je najbolje da pratiš savjete ginekologa, ne znam da li si radila sta od pregleda. Sretno, i pokušaj da se ne stresas, bit ce to sve dobro.
Čitam unazad par stranica jer nisam stigla popratiti sve.
Teško mi je čitati svaku od vas, jer svim srcem suosjećam s vama i od sveg srca vam želim plusić!!
Ja sam zadnjih dana u raspadu, pokušavam se svim silama sastaviti i jedino mi posao pomaže u tome.
Bliska prijateljica je nedavno objavila da je trudna pa me to potreslo, ne zato jer mi nije drago, nego 100 pitanja u glavi Kada je red na mene?!
No dobro, ništa se tu puno ne može. U Božje ruke sve 🙏
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Zao mi je, nadam se da ce sljedeći mjesec biti dobitni.. koliko je vremena prošlo od spontanog..
Ovo je 7.mjeswc od spontanog
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Čitam unazad par stranica jer nisam stigla popratiti sve.
Teško mi je čitati svaku od vas, jer svim srcem suosjećam s vama i od sveg srca vam želim plusić!!
Ja sam zadnjih dana u raspadu, pokušavam se svim silama sastaviti i jedino mi posao pomaže u tome.
Bliska prijateljica je nedavno objavila da je trudna pa me to potreslo, ne zato jer mi nije drago, nego 100 pitanja u glavi Kada je red na mene?!
No dobro, ništa se tu puno ne može. U Božje ruke sve 🙏
Sve znam, isto mi je tako. Nisam ljubomorna ali mi je zao sto ja nemam.. Oko mene sve trudnice, bebice, pocela sam da ih malo izbjegavam, iskreno.. Jučer mi je kolegica na poslu javila da je imala spontani isto sve kao I kod mene prije 2 sedmice. Isto da je nesto u zraku, svim srece prestalo da kuca..
Zao mi je, nadam se da ce sljedeći mjesec biti dobitni.. koliko je vremena prošlo od spontanog..Ovo je 7.mjeswc od spontanog
Jesi li ti obavila sve pretrage, ja sam se dog sa ginekologom sl ciklus papa, brisevi, hormoni I eventualno test na trombofiliju, pa cemo u maju ponovo hsg ako se nista ne desi ili mozda laparoskopiju.. i to je to, ako se desi desi ako ne boze moj nije nam svima sudjeno da budemo roditelji. M ne zeli na IVF, nakon svog ovog stresa, a tek bi ga tad bilo tako da to je to.
Napravila sam papu, neke spolne hormone i štitnjaču, kompletnu krvnu sliku..sve je uredu. Na tome sam se trenutno i zadržala. Kod nas je ajmo reći problem što zbog dinamike posla nemamo priliku svaki mjesec u vrijeme ovulacije imati dovoljno odnosa.. ovaj mjesec smo svaki drugi dan imali odnose kroz cijeli ciklus i opet ništa...doktorica mi je rekla da ako u godini dana ne uspijemo da ćemo onda detaljnije pretrage i dalje.
Za sad sam okej, ali znam da kada dođe M potoniti ću opet😔
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Kk1109, hvala na pitanju, dobro sam! radim na sebi, tj trudim se :) mislili smo sada s novom godinom krenuti ali nazalost prvo me je sprijecio moj streptokok, pa sad escihiria, decko je imao ja sad pijem drugu turu antibiotika… tako da ne znam dal i smijem uopce i pomisljati da planiramo ovaj mjesec… ako se ne varam sad ti je negdje termin poroda?
Loza,kako si ti, kako nam je Markic? :)
Pricekaj mozda jos dok terapija ne odradi svoje...ovisno i o tome koju pijes, al najbolje na kraju dana sve provjerit s ginekologom. Ja se stvarno nadam da je ovo tvoja dobitna godina 🥰🥰
Kaj se mog termina tice di njega nismo dogurali. 11 02. nam je dosao nas Niko, nasa dugica❤️🌈
Uzivamo, mazimo se i pazimo.
Svima vam zelim ove godine punooo srece i da na kraju drzite svoje smotuljke u rukama 🤞🍀
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Cure, zao mi je zbog svega ovoga sto citam. Trazite da vas salju na pretrage, provjerite sve, ne kazem da cete nesto otkriti, ja nisam, ali onda barem znate da ste dale sve od sebe. Na taj nacin i razmisljam o ivf-u, neka oni odaberu nesto bolje, ako je moguce i neka to bude moja sreca i nitko zadovoljniji od mene. Pa evo oni koji pomalo zaziru od toga, razmislite, jer mozda se tu krije kraj puta, a ako i ne barem cete znati da ste probali.
👱♀️34
🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto
Sortiraj odgovore
Najstariji