Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nas_bebac
    16. Veljača 2023. 23:07

kk1109

PiaBuu

Kk1109, hvala na pitanju, dobro sam! radim na sebi, tj trudim se :) mislili smo sada s novom godinom krenuti ali nazalost prvo me je sprijecio moj streptokok, pa sad escihiria, decko je imao ja sad pijem drugu turu antibiotika… tako da ne znam dal i smijem uopce i pomisljati da planiramo ovaj mjesec… ako se ne varam sad ti je negdje termin poroda?
    Loza,kako si ti, kako nam je Markic? :)
    Pricekaj mozda jos dok terapija ne odradi svoje…ovisno i o tome koju pijes, al najbolje na kraju dana sve provjerit s ginekologom. Ja se stvarno nadam da je ovo tvoja dobitna godina 🥰🥰
    Kaj se mog termina tice di njega nismo dogurali. 11 02. nam je dosao nas Niko, nasa dugica❤️🌈
    Uzivamo, mazimo se i pazimo.
    Svima vam zelim ove godine punooo srece i da na kraju drzite svoje smotuljke u rukama 🤞🍀

Čestitam ti mazite se i pazite uzivaj u svome smotuljku srece 🥰🥰🥰
    Ostale cure drzite se rekla bi meni moja mama makar zubima nedaj se bit ce bolje uvjek si to govori ,tako da odsada si govorim bit ce bolje bit ce bolje i guram iz dana u dan ...nadam se stvarno da cemo sve imat ove godine naše smotuljke u rukama necu rec plusice jer eto sve smo mi jednom imale + nego bas zelim  svima nama smotuljke koliko nam Bog da 1,2,3 nebitno bitno je da ih drzimo ljubimo grlimo,svaki dan gledamo kako rastu i kako nam mast vade ! Zelim nam svima to! Nisam često tu previše bolno čitati vaša iskustva pa samo plačem ali tu i tamo uskočim pročitam nadam se svaki puta pročitati pozitivnu vijest! Drzite se Bog i nanas misli bit ce i nama uslišane molitve🙏🙏🙏 💪🤞 😘

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Loza 💙😇
    17. Veljača 2023. 08:57

Kk čestitam! Dobrodošao Niko 🥰🥰🥰💙

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Donna2022
    17. Veljača 2023. 09:09

Drage cure, jutros stigla M i ponovno me tako bacila u depru, ovaj mjesec nekako posebno jer sam se jako ponadala da je dobitni ciklus.. grudi su me boljele zadnjih 10 dana (a po tome sam prvi puta posumnjala na T), pristici po licu koje inace nemam.. i eto jutros dosla, cak 3-4 dana ranije nego inace pa me totalno dodatno sokiralo jer nisam ni pomislila jos.. znate za onaj “strah” kod svakog brisanja dan-dva prije nego trebate dobiti- nisam ga niti stigla “aktivirati”🙁
    Idemo u nove pobjede i nade u iduci dobitni ciklus🙏🙏

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

Lana99
    17. Veljača 2023. 09:58

Donna2022

Drage cure, jutros stigla M i ponovno me tako bacila u depru, ovaj mjesec nekako posebno jer sam se jako ponadala da je dobitni ciklus.. grudi su me boljele zadnjih 10 dana (a po tome sam prvi puta posumnjala na T), pristici po licu koje inace nemam.. i eto jutros dosla, cak 3-4 dana ranije nego inace pa me totalno dodatno sokiralo jer nisam ni pomislila jos.. znate za onaj “strah” kod svakog brisanja dan-dva prije nego trebate dobiti- nisam ga niti stigla “aktivirati”🙁

Potpuno te razumijem, jako je teško kada dođe M i nikada nisi potpuno spreman na to. Svaki ciklus se nadam i uvjeravam se kako taj mjesec neću sumanuto radit testove, mislit o tome da se ne razočaram ali svaki mjesec se razočaram kada dobijem  i eto..
    Kod mene kasni 4 dana, 31.dc. isto me užasno bole grudi na dodir već par dana i jučer me dosta probadalo u maternici i oko nje..vjerojatno dolazi još jedna M i dani tuge.

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Donna2022
    17. Veljača 2023. 11:39

Lana99

Donna2022

Potpuno te razumijem, jako je teško kada dođe M i nikada nisi potpuno spreman na to. Svaki ciklus se nadam i uvjeravam se kako taj mjesec neću sumanuto radit testove, mislit o tome da se ne razočaram ali svaki mjesec se razočaram kada dobijem i eto..
    Kod mene kasni 4 dana, 31.dc. isto me užasno bole grudi na dodir već par dana i jučer me dosta probadalo u maternici i oko nje..vjerojatno dolazi još jedna M i dani tuge.

Drzim fige da je kod tebe ipak dobitni ciklus🤞🏻 koliko dugo radite na bebi? Nama je proslo 5 mj od missed ab, zbam da nije puno ali meni se cini cijela vjecnost🙁

👩 33
    👨35
    09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
    6/2023➕🌈❤️🙏
    Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞

• ruža_a
    17. Veljača 2023. 13:57

Pozdrav
    Nova sam na forumu.
    Naime trudna sam 5+5 tj i prva je trudnoca u pitanju, tako da nemam iskustva.
    Bila sam na pregledu prije 4 dana i vidjen je samo mješak.
    Jucer sam prokrvarila, onako malo jaci mlaz i bilo je kao nekih komadića, zatim je prestalo i povlači se još uvijek smeđi iscjedak, uz to prisutna je malo jaca bol u ledjima i preponama.
    Osjecaj kao da cu dobiti svaki cas.
    Ginekolog je rekao da se javim iduce sedmice.
    Zahvalna bih bila za svako iskustvo i savjet.Izvinjavam se na duzem postu ali u panici sam.

Lana99
    17. Veljača 2023. 14:08

ruža_a

Pozdrav
    Nova sam na forumu.
    Naime trudna sam 5+5 tj i prva je trudnoca u pitanju, tako da nemam iskustva.
    Bila sam na pregledu prije 4 dana i vidjen je samo mješak.
    Jucer sam prokrvarila, onako malo jaci mlaz i bilo je kao nekih komadića, zatim je prestalo i povlači se još uvijek smeđi iscjedak, uz to prisutna je malo jaca bol u ledjima i preponama.
    Osjecaj kao da cu dobiti svaki cas.
    Ginekolog je rekao da se javim iduce sedmice.
    Zahvalna bih bila za svako iskustvo i savjet.Izvinjavam se na duzem postu ali u panici sam.

Ginekolog je rekao da se javiš idući tjedan????
    Idi odmah na hitnu.. takvo krvarenje nije normalno u trudnoći.  Ne želim te plašiti ali tako je izgledao moj spontani. 

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• ruža_a
    17. Veljača 2023. 14:21

Rekao je da mogu očekivati krvarenja u ranoj trudnoći.Mene jako plaše ti komadići što su izašli, kao komadići tkiva.
    Kad je stalo, smeđi isjcedak je prisutan.
    Insistira da čekam pon, al upravu ste, otiću ću čim prije.

• ruža_a
    17. Veljača 2023. 14:25

Hvala vam puno.
    Otiću ću.
    Još bih voljela da znam, da li se kod vas javljalo krvarenje poslije odnosa, da li je to normalno.

Lana99
    17. Veljača 2023. 14:49

Spremi se i na hitnu što prije.
    Nadamo se dobrim vijestima, javi nam

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.