Freyaa, dobro je sto ides na pregled, pa neka sve dobro vide, meni je ustanovljena rezidua i onda sam isla na kiretazu, nije da te plasim samo kazem ono sto se moze dogoditi. Cak mi je i nakon kiretaze jos neko vrijeme test bio pozitivan, jer beti treba puno dulje da izidje iz tijela, nego sto se stvara, to mi je doktorica rekla. Ja ti isto tako nisam jako krvarila nakon medikamenoznog, pricekaj pregled pa ces biti pametnija. Ja ti ni sada nakon ovog nisam krenula jako krvariti, na zalost, sutra idem na uzv kod socijalnog ginica, ne ocekujem puno od toga, ali barem da nesto vidim, pa cu se cuti sa svojim privatnim, sada me vec strah izvanmaternicne trudnoce i moj test je i dalje pozitivan. Bas nas nekada ide, ali izdrazt cemo mi to i nadam se veseliti jednog dana.❤️Ja sam taj dan kad sam dobila tablete imala 2 uzv i kao nema vise nista, cisto je, medjutim meni je i narednih dana cesto bilo ugrusaka, i sad mi baš cudno nista.. Ma od početka imam osjecaj da nije ok, nekako ne vjerujem toliko ginekolozima u bolnici, nemam nista protiv njih, ali na nalazu piše doktor medicine, a pravi ginekolog se nije ni pojavio, jos je i uzv los. Tako da u pon idem kod svog privatnog ginekologa. Iskreno se nadam da nije izvanmatericna, ali svakako provjeri,. Ma baksuzi smo, nadam se samo da ce uskoro nas sve ovo proci I da ćemo dobiti ono sto toliko zelimo.. ❤Freyaa ja sam isto tako cca 10 dana krvarila nakon missed ab, prvih par dana jace, ispadali ugrusci iako su mi na utz u bolnici rekli da je sve cisto. Nakon 7-8 dana je krvarenja bilo i dalje ali blago. Nakon toga sam otisla kod privatnog gin i potvrdio je da je sve ok, da se sve ocistilo. Iducu M sam dobila nakon 36 dana. Nemoj brinuti, glavno da je to proslo, sad jos da ti dodje iduca M i onda si barem po tom pitanju mirna..
Jedva cekam ponedjeljak da vidim kakvo je stanje, imam osjećaj da imam upalu. A nekako imam osjecaj da mi se sve bas odužilo, da mi je sto prije da dobijem pa da odradim nalaze i da zavrsim sa svim tim. Jos jednom hsg i pokušati, ali nesto nisam optimisticna.. Ja sam to neki dan komentarisala da mi je lakse bilo dok niceg nije bilo, ne može i ne može, a sad tuga, jos zabrinutost da li će ikad ista biti opet, da li će se ponoviti..
Freyaa, dobro je sto ides na pregled, pa neka sve dobro vide, meni je ustanovljena rezidua i onda sam isla na kiretazu, nije da te plasim samo kazem ono sto se moze dogoditi. Cak mi je i nakon kiretaze jos neko vrijeme test bio pozitivan, jer beti treba puno dulje da izidje iz tijela, nego sto se stvara, to mi je doktorica rekla. Ja ti isto tako nisam jako krvarila nakon medikamenoznog, pricekaj pregled pa ces biti pametnija. Ja ti ni sada nakon ovog nisam krenula jako krvariti, na zalost, sutra idem na uzv kod socijalnog ginica, ne ocekujem puno od toga, ali barem da nesto vidim, pa cu se cuti sa svojim privatnim, sada me vec strah izvanmaternicne trudnoce i moj test je i dalje pozitivan. Bas nas nekada ide, ali izdrazt cemo mi to i nadam se veseliti jednog dana.❤️
Anrim88, kako je proslo danas na uzv.. nadam se da si dobro
Freyaa, bila sam u nekoj guzvi, pa se tek sada javljam. Znaci, uzv je pokazao da je endometrij relativno tanak i da nema nista u maternici, te da su i jajovodi ok, vadila sam i betu, koja na svu srecu pada, sto znaci da se radi o biokemijskoj trudnoci, pa kada je vec moralo biti ovako, najbolje da se sada zavrsilo i na ovaj nacin, da nisam imala dodatne komplikacije. Krvarim vec tjedan dana, s time da je evo danas jace nego ostalih dana, uglavnom sve je neobicno s ovime. Koliko sam tuzna, toliko sam sretna jer ipak nije otislo u neku jaku komplikaciju i relativno brzo cemo imati priliku pokusati ponovno, no vise ne prirodno, 5 pobacaja mi je i vise nego dovoljno, idemo u mpo u nadi da to moze pomoci, ako ni to ne bude dobro, morat cemo se pomiriti s time i to je to, naci cemo neki drugi smisao i izgraditi zivot bez djece. U glavi mi je totalni kaos i jako sam ljuta sto mi se to dogadja i sto se moram nositi s tolikom boli, a ta neizvjesnost i strah od svega u buducnosti je jos dosatni stres. Zaokupim se obvezama s posla, treninzima, samo da ne mislim na sve ovo, mozda vam to sada zvuci glupo ili sebicno, no nakon ovoliko puta radim sve da zadrzim koliko toliko normalnu glavu i zdrav razum i priviknem se na ideju da se mozda nikada nece posloziti. Mislim da u zadnje vrijeme intenzivno radim na dizanju stita, jer sam toliko puta bila shrvana da mi je to sada nuzno za prezivljavanje. Nadam se da ste skuzile sto zelim reci, ne zelim nikome ovo, neka vam se sve poslozi, u kratkom roku, da budete sretne i zadovoljne, ispunjene, neka vam se ostvari sve sto si zelite, jer ovakav ocaj nitko nije zasluzio. Stvarno puno hvala na brizi i podrsci.❤️
👱♀️34
🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto
Cure kako ste vi, sto ima kod vas? Kako se drzite? Freyaa jesi prestala smedjariti?
👱♀️34
🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto
Freyaa, bila sam u nekoj guzvi, pa se tek sada javljam. Znaci, uzv je pokazao da je endometrij relativno tanak i da nema nista u maternici, te da su i jajovodi ok, vadila sam i betu, koja na svu srecu pada, sto znaci da se radi o biokemijskoj trudnoci, pa kada je vec moralo biti ovako, najbolje da se sada zavrsilo i na ovaj nacin, da nisam imala dodatne komplikacije. Krvarim vec tjedan dana, s time da je evo danas jace nego ostalih dana, uglavnom sve je neobicno s ovime. Koliko sam tuzna, toliko sam sretna jer ipak nije otislo u neku jaku komplikaciju i relativno brzo cemo imati priliku pokusati ponovno, no vise ne prirodno, 5 pobacaja mi je i vise nego dovoljno, idemo u mpo u nadi da to moze pomoci, ako ni to ne bude dobro, morat cemo se pomiriti s time i to je to, naci cemo neki drugi smisao i izgraditi zivot bez djece. U glavi mi je totalni kaos i jako sam ljuta sto mi se to dogadja i sto se moram nositi s tolikom boli, a ta neizvjesnost i strah od svega u buducnosti je jos dosatni stres. Zaokupim se obvezama s posla, treninzima, samo da ne mislim na sve ovo, mozda vam to sada zvuci glupo ili sebicno, no nakon ovoliko puta radim sve da zadrzim koliko toliko normalnu glavu i zdrav razum i priviknem se na ideju da se mozda nikada nece posloziti. Mislim da u zadnje vrijeme intenzivno radim na dizanju stita, jer sam toliko puta bila shrvana da mi je to sada nuzno za prezivljavanje. Nadam se da ste skuzile sto zelim reci, ne zelim nikome ovo, neka vam se sve poslozi, u kratkom roku, da budete sretne i zadovoljne, ispunjene, neka vam se ostvari sve sto si zelite, jer ovakav ocaj nitko nije zasluzio. Stvarno puno hvala na brizi i podrsci.❤️
Samo ti budi dobro, prvo to pa sve ostalo drugo. Mislim da ce sad kad krenes u postupak vise da se posvete tim nekim genetskim pretragama.. ja imam poznanicu koja je imala 4 spontana, sad je krenula na IVF, i nadamo se da ce sve biti ok.. Ja se jos nisam sastavila a tek ti nakon toliko puta.. Samo daj sebi vremena. Ja sutra imam uzv. Smedji iscjedak se pojačao. Ma da ovo stane pa da počnem pretrage raditi.
Stvarno me srce boli dok te čitam... Nemam ništa za reći osim da se nadam da ćeš uskoro biti blagoslovljena prekrasnom i zdravom dječicom. Nitko nije zaslužio toliku patnju i bol ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Anrim vjerujem da će to biti dobro i da ćeš uskoro ostvariti svoju najveću želju. Želim ti os sveg srca to, u molitvama si mi❤Cure, danas sam trebala dobiti, 27dc i sise me bole na dodir i nekako su mi osjetljive i stalno ih osjetim, kremasti bijeli iscjedak. Test se pravim dok ne zakasni bar par dana pa onda🙂
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Anrimvjerujem da će to biti dobro i da ćeš uskoro ostvariti svoju najveću želju. Želim ti os sveg srca to, u molitvama si mi❤Cure, danas sam trebala dobiti, 27dc i sise me bole na dodir i nekako su mi osjetljive i stalno ih osjetim, kremasti bijeli iscjedak. Test se pravim dok ne zakasni bar par dana pa onda🙂
Sretno! 🙏
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Anrimvjerujem da će to biti dobro i da ćeš uskoro ostvariti svoju najveću želju. Želim ti os sveg srca to, u molitvama si mi❤Cure, danas sam trebala dobiti, 27dc i sise me bole na dodir i nekako su mi osjetljive i stalno ih osjetim, kremasti bijeli iscjedak. Test se pravim dok ne zakasni bar par dana pa onda🙂
Sretno, nadam se dobrim vijestima 🥰
Probala sam danas test ali je negativan.. više nađe sljedeći mjesec.
Sada čekam da dobijem, valjda će barem to na vrijeme
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji