Svi imamo tih nekih pitanja na koja nećemo dobiti odg. I ta "nepravda" sto netko tko ne želi djecu ili zivi nekim neurednim životom, uspije ostati trudna i roditi živo i zdravo dijete bez problema (hvala Bogu), a mi koje pazimo na sve, pijemo sve moguće vitamine i Bog zna što, nikako da dođemo do cilja.
Da sam znala da će biti ovako, krenula bih odavno s tim, ali tko bi znao?!
Doći će i naše vrijeme..
Bas ovo sto kazes, krenula bih sa 20, a kada se sjetim koji sam strah osjecala kada sam tada pomisljala da bih mogla ostati trudna, stalno je nesto bilo za odraditi, faks, posao, samo da se stabiliziram, sada kada me pitas, ranije bih se udala, ranije krenula s radom na bebi, no na zalost, nema smisla plakati za prosloscu, nego gledati naprijed, no da me puno toga boli, boli me i da bih mijenjala stvari, sigurno bih. Zivot je cudno, ne znam sto bih drugo rekla...
👱♀️34
🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto
Bas ovo sto kazes, krenula bih sa 20, a kada se sjetim koji sam strah osjecala kada sam tada pomisljala da bih mogla ostati trudna, stalno je nesto bilo za odraditi, faks, posao, samo da se stabiliziram,
Razumijem ovo u potpunosti. Sjećam se trenutaka kad sam jednom plakala zbog straha od ne planirane potencijalne trudnoće. Kad smo se muž i ja odlučili na bebicu, nisam mogla zatrudniti skoro 2 godine, nakon toga smo izgubili bebicu... Cijelo to vrijeme sam se pitala kažnjava li me Bog zbog svih mojih strahova od trudnoće u prošlosti i govorenja "ma samo da nisam trudna hehe" 😥
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Cure opet ja, danas mi je 10 dan od medikamentoznog prekida trudnoce, u pon tek imam kontrolu. Medjutim, ja danas nikako ne krvarim, smedje samo ponekad u tragovima, ovih dana sam imala krvarenje ne obilno ali bilo je povremeno ugrusaka.. Sinoc isto su bila dva ugruska I danas nista, bukvalno tackica smedjeg na dnevnom.. pa sam sad u panici da li je to ok tako, da li se sve ocistilo.. Jučer sam imala pri ruci test I dalje su dvije crtice. 😔
Freyaa, dobro je sto ides na pregled, pa neka sve dobro vide, meni je ustanovljena rezidua i onda sam isla na kiretazu, nije da te plasim samo kazem ono sto se moze dogoditi. Cak mi je i nakon kiretaze jos neko vrijeme test bio pozitivan, jer beti treba puno dulje da izidje iz tijela, nego sto se stvara, to mi je doktorica rekla. Ja ti isto tako nisam jako krvarila nakon medikamenoznog, pricekaj pregled pa ces biti pametnija. Ja ti ni sada nakon ovog nisam krenula jako krvariti, na zalost, sutra idem na uzv kod socijalnog ginica, ne ocekujem puno od toga, ali barem da nesto vidim, pa cu se cuti sa svojim privatnim, sada me vec strah izvanmaternicne trudnoce i moj test je i dalje pozitivan. Bas nas nekada ide, ali izdrazt cemo mi to i nadam se veseliti jednog dana.❤️
👱♀️34
🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto
Freyaa, dobro je sto ides na pregled, pa neka sve dobro vide, meni je ustanovljena rezidua i onda sam isla na kiretazu, nije da te plasim samo kazem ono sto se moze dogoditi. Cak mi je i nakon kiretaze jos neko vrijeme test bio pozitivan, jer beti treba puno dulje da izidje iz tijela, nego sto se stvara, to mi je doktorica rekla. Ja ti isto tako nisam jako krvarila nakon medikamenoznog, pricekaj pregled pa ces biti pametnija. Ja ti ni sada nakon ovog nisam krenula jako krvariti, na zalost, sutra idem na uzv kod socijalnog ginica, ne ocekujem puno od toga, ali barem da nesto vidim, pa cu se cuti sa svojim privatnim, sada me vec strah izvanmaternicne trudnoce i moj test je i dalje pozitivan. Bas nas nekada ide, ali izdrazt cemo mi to i nadam se veseliti jednog dana.❤️
Ja sam taj dan kad sam dobila tablete imala 2 uzv i kao nema vise nista, cisto je, medjutim meni je i narednih dana cesto bilo ugrusaka, i sad mi baš cudno nista.. Ma od početka imam osjecaj da nije ok, nekako ne vjerujem toliko ginekolozima u bolnici, nemam nista protiv njih, ali na nalazu piše doktor medicine, a pravi ginekolog se nije ni pojavio, jos je i uzv los. Tako da u pon idem kod svog privatnog ginekologa. Iskreno se nadam da nije izvanmatericna, ali svakako provjeri,. Ma baksuzi smo, nadam se samo da ce uskoro nas sve ovo proci I da ćemo dobiti ono sto toliko zelimo.. ❤
Proletila sam kroz zadnje postove i u potpunosti vas razumijem i pronalazim se u tome. Čak i sad kad sam trudna ne mogu uživati jer cijelo vrijeme strahujem da će nešto krenuti po zlu i javlja se taj ružan osjećaj kad pomislim koliko smo se muž i ja morali namučiti da postignemo trudnoću, a netko slučajno zatrudni. To su sve traume i nekako vjerujem da će ti osjećaji nestati s vremenom.
freyaa, mislim da se ne trebaš brinuti za smeđarenje, ja sam krvarila 7 dana i onda sljedećih 18 dana smeđarila, nekad više, nekad manje. Maternica se još čisti od tih ostataka.
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Proletila sam kroz zadnje postove i u potpunosti vas razumijem i pronalazim se u tome. Čak i sad kad sam trudna ne mogu uživati jer cijelo vrijeme strahujem da će nešto krenuti po zlu i javlja se taj ružan osjećaj kad pomislim koliko smo se muž i ja morali namučiti da postignemo trudnoću, a netko slučajno zatrudni. To su sve traume i nekako vjerujem da će ti osjećaji nestati s vremenom.
freyaa, mislim da se ne trebaš brinuti za smeđarenje, ja sam krvarila 7 dana i onda sljedećih 18 dana smeđarila, nekad više, nekad manje. Maternica se još čisti od tih ostataka.
Samo se nemoj stresati i ne citaj po nettu, pokusaj se opustiti i uzivati, bit ce dobro ovaj put. Eto ja sebe tjesim da ću sl godine u ovo vrijeme ili imati bebu ili biti trudna, i idem ka tome, uz molitve.. Eto kod mene je bukvalno preko noći krvarenje stalo, samo trag smedjeg na dnevnom i danas, to je to. Imam osjecaj da imam upalu neku ili su živci, pred spavanje milion puta idem u wc.. kontam kako po danu ne idem, uzas.. Ja sam se vratila lagano na posao i bolje mi je barem tih 8 sati.
Freyaa, nemoj se toliko brinuti, svo to smedarenje će proć i brzo ćeš moći u novi pokušaj po bebu ❤️
Ja se trudim ostat maksimalno pozitivna 😊
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Freyaa, dobro je sto ides na pregled, pa neka sve dobro vide, meni je ustanovljena rezidua i onda sam isla na kiretazu, nije da te plasim samo kazem ono sto se moze dogoditi. Cak mi je i nakon kiretaze jos neko vrijeme test bio pozitivan, jer beti treba puno dulje da izidje iz tijela, nego sto se stvara, to mi je doktorica rekla. Ja ti isto tako nisam jako krvarila nakon medikamenoznog, pricekaj pregled pa ces biti pametnija. Ja ti ni sada nakon ovog nisam krenula jako krvariti, na zalost, sutra idem na uzv kod socijalnog ginica, ne ocekujem puno od toga, ali barem da nesto vidim, pa cu se cuti sa svojim privatnim, sada me vec strah izvanmaternicne trudnoce i moj test je i dalje pozitivan. Bas nas nekada ide, ali izdrazt cemo mi to i nadam se veseliti jednog dana.❤️Ja sam taj dan kad sam dobila tablete imala 2 uzv i kao nema vise nista, cisto je, medjutim meni je i narednih dana cesto bilo ugrusaka, i sad mi baš cudno nista.. Ma od početka imam osjecaj da nije ok, nekako ne vjerujem toliko ginekolozima u bolnici, nemam nista protiv njih, ali na nalazu piše doktor medicine, a pravi ginekolog se nije ni pojavio, jos je i uzv los. Tako da u pon idem kod svog privatnog ginekologa. Iskreno se nadam da nije izvanmatericna, ali svakako provjeri,. Ma baksuzi smo, nadam se samo da ce uskoro nas sve ovo proci I da ćemo dobiti ono sto toliko zelimo.. ❤
Freyaa ja sam isto tako cca 10 dana krvarila nakon missed ab, prvih par dana jace, ispadali ugrusci iako su mi na utz u bolnici rekli da je sve cisto. Nakon 7-8 dana je krvarenja bilo i dalje ali blago. Nakon toga sam otisla kod privatnog gin i potvrdio je da je sve ok, da se sve ocistilo. Iducu M sam dobila nakon 36 dana. Nemoj brinuti, glavno da je to proslo, sad jos da ti dodje iduca M i onda si barem po tom pitanju mirna..
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Drage cure, kako ste, koliko mjeseci brojite od missed ab?
Nama je 5. mj sad, trenutno smo u “too weeks wait” fazi ciklusa i nadamo se plusicu🤞🏻
Neki dan sam radila test na trombofiliju (na vlastiti zahtjev, cisto preventivno), rezultati tek za cca mjesec dana..
vec sam ranije komentirala- ali ovi pokusaji iza missed ab-a mi puno teze padaju nego prije, rasplacem se vec zadnja 3 mjeseca kad dobijem.. prije nisam tako tragicno dozivljavala😔
I bila sam skroz opustena kad sam saznala da sam trudna, onako “bahato” brinula joj da nisu blizanci, joj nadam se da je curica..
Sad shvacam koliko je to nevazno, potpisala bi i trojke i to sva tri deckica ako treba, samo da se rode zivi i zdravi😉
Sretno nam svima da ubrzo ugledamo nase plusice i imamo uspjesnu i zdravu trudnocu🥰
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Sortiraj odgovore
Najstariji