Donna, uzimala sam taj Inofolic po 1 kesicu dnevno, on sadrzi myo inositol i folnu kiselinu. Dosta sam iscitavala o inositolu i ima jako puno dobrobiti pogotovo za PCOS kako si i rekla ali i za IR. Ja sad trazim da nabavim cisti myo inostol koji bi pila u kombinaciji s aktivnom folnom zbog MTHFR mutacije koju imam. Mislim, probaj, naskodit ne moze! A sto se zeljice tice uhh bas pogodena, nadam se da cemo se uskoro sve prebacit na tu temu 🙏🏻❤️
👩🏻🦱 29
🧔🏻♂️ 30
👼🏻 2017. 8 tt
👼🏻 2018. 22tt
👼🏻 2021. 11tt
💊 Euthyrox, Vitamin D3, Metafolin, Myo-Inositol
📋 Hipo, PCOS, IR, MTHFR, PAI-1 4G/4G
Marko1811 meni se nakon prvog spontanog dogadjalo da imam te krvave iscjetke nekoliko dana prije M. Nikad nisu otkrili koji je uzrok tome..
Prestalo je sad nakon drugog spontanog🤷♀️😔🙄
Hvala na iskustvu, mene muci nakon menstruacije, evo 13. Dc ja i dalje imam prilikom brisanja malo krvi. Luda sam vise. Također na pregledu nisu ništa našli. Neću se upuštati u pokušaje dok to ne sredim. Vidjet ću sta će biti s brisevima još i ako je to čisto pričekati još jednu mengu i opet na pregled.
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Marko meni se jedan mjesec tako dogodilo. Par dana nakon menstruacije dobila sam krvavi iscjedak I trajao je 3 dana.
Ja sutra radim test i jako me strah. Ako je negativan jako ću se razočarati, a ako je pozitivan vjerojatno će me uhvatiti panika zbog prethodnog iskustva.
32.dc i po kalendaru kasni nekih 5 dana
Od 31.12. Imam bijeli iscjedak, umor, lagane bolove donjeg stomaka, užasan zatvor...
Ako bude negativan u pon zovem gin da pošalje uputnicu za hormone.
Kako ste vi? Ima li još koja neki test uskoro?😊

23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Angel, za tvoju mutaciju šta su ti preporučili ? Koja je situacija sa tsh? Vidim da di imala tri spontana i prije si pisala da ti nisu našli neki razlog ?
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Dali netko zna kako su Loza,Beban,kk1109?
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Kk1109 je dobro i ona i beba a za ove dve neznam bas sam das usla da vidim dali su pisale. Mislim da se Loza porodila a za Bebana neznam Takodje je Mare i Lucia rodile lepe decake
Angel, za tvoju mutaciju šta su ti preporučili ? Koja je situacija sa tsh? Vidim da di imala tri spontana i prije si pisala da ti nisu našli neki razlog ?
Pa ovako, zakljucak hematologa je bio da se u iducoj T prvo prekontroliraju parametri zgrusavanja jer su neki od njih (kad sam radila pretrage) pokazali da imam rizik za iskrvarit (mislim da je bio APTV u pitanju), pa bi na temelju nalaza razmotrili davanje injekcija. Sto se stitnjace tice ona je pod kontrolom, pijem tablete, kontroliram i okej je. Da, imala sam tri, za prvi se nezna razlog, za drugi se spominjala neka infekcija (koja nije dokazana), a za zadnji je bila kromosomska greska (utvrdena analizom)
Cure jeli se neka od vas susrela s tim da je imala rizik od krvarenje prema nalazima zgrusavanja ? Dali ste unatoc tome primale injekcije ?
👩🏻🦱 29
🧔🏻♂️ 30
👼🏻 2017. 8 tt
👼🏻 2018. 22tt
👼🏻 2021. 11tt
💊 Euthyrox, Vitamin D3, Metafolin, Myo-Inositol
📋 Hipo, PCOS, IR, MTHFR, PAI-1 4G/4G
Lana99, zvuci dobro, javi nam sretne vijesti a ja ti držim 🤞🤞🤞
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Hvala dragaa sto se brines ❤️
Mi smo super, maknuti sa strogog mirovanja pa sam konacno otisla u laganu setnju i kavu nakon 5 tjedana relacoje krevet-wc. Malisa ima 2 kile i super napreduje.🥰
Beban nam se nedavno javila u grupi i mali Bogdan dobro napreduje. Zadnjih dana koliko sam vidjela nije pisala, jedino ako nisam slucajno preskocila koju poruku. Ja se nadam da uziva u svojoj bebici i nema pretjerano vremena za tipkanje 🤗
Za lozu ne znam 🤷♀️
Kako si ti? Jel se spremate u nove pokusaje skoro? Saljem puuuuno zagrljaja i lijepih zelja, vjerujem da ces ove godine ljubiti svoju bebicu. Zasluzila si 🤗🥰
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Bok svima evo mene opet tu,opet ista stvar se desila ,opet me tijelo izdalo ovog puta u 9tt od straha nisam nikome nista ni pricala znali smo samo muz i ja al eto nije bilo suđeno da itko drugi sazna ovog puta u 9tt opet tableta ,opet srce u komade otislo...
Ako koja moze molim vas napisite mi koje ste sve pretrage radile prije ponovnog pokusavanja ...
Moja gin slegnula ramenima i rekla a dobro sta sada...tako da sad hocu zahtjevat dodatne pretrage ...
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji