Bok svima evo mene opet tu,opet ista stvar se desila ,opet me tijelo izdalo ovog puta u 9tt od straha nisam nikome nista ni pricala znali smo samo muz i ja al eto nije bilo suđeno da itko drugi sazna ovog puta u 9tt opet tableta ,opet srce u komade otislo…
Ako koja moze molim vas napisite mi koje ste sve pretrage radile prije ponovnog pokusavanja …
Moja gin slegnula ramenima i rekla a dobro sta sada…tako da sad hocu zahtjevat dodatne pretrage …
Bas mi je zao sto si se ponovo susrela sa gubitkom. Ali bice bebe samo ti da si dobro. Jake smo mi zene mila moja mozemo mi sve pretrpet da dodjemo do cilja. Ja sam posle spontanih radila briseve, trombofiliju citogenetiku ploda.
Angel, za tvoju mutaciju šta su ti preporučili ? Koja je situacija sa tsh? Vidim da di imala tri spontana i prije si pisala da ti nisu našli neki razlog ?
Pa ovako, zakljucak hematologa je bio da se u iducoj T prvo prekontroliraju parametri zgrusavanja jer su neki od njih (kad sam radila pretrage) pokazali da imam rizik za iskrvarit (mislim da je bio APTV u pitanju), pa bi na temelju nalaza razmotrili davanje injekcija. Sto se stitnjace tice ona je pod kontrolom, pijem tablete, kontroliram i okej je. Da, imala sam tri, za prvi se nezna razlog, za drugi se spominjala neka infekcija (koja nije dokazana), a za zadnji je bila kromosomska greska (utvrdena analizom)
Cure jeli se neka od vas susrela s tim da je imala rizik od krvarenje prema nalazima zgrusavanja ? Dali ste unatoc tome primale injekcije ?
I ja imam te mutacije trombofilije. Mthfr 1298 i Pai1 4G. Sta je tebi rekao hemtollog u vezi toga
Lana, jesi pravila testic ? Nadam se da je pokazao veliki + 🙏🏻
Nasbebac, jako mi je zao sto moras opet prolazit kroz sve to, saljem ti puno snage da sve izdrzis 🙏🏻 ja sam radila TORCH, trombofiliju, geneticara (sa muzem), briseve, PAPU, bila sam cak u ZG u Petrovoj na obradi. Odi kod drugog gin. i napravi pretrage. Puno srece zelim !
MBM, pa evo kako sam napisala gore. Kad sam dosla nije mi odmahnula rukom, zainteresirala se, poslala me na dodatne pretrage, vracala sam se par puta kod nje. Jesi ti bila ? Sto su ti rekli ?
Drago mi je cut za zene koje su usprkos gubitcima uspjele ostat trudne, gurat i izgurat trudnocu. Srce mi je puno !
Imali li koja zena da je alergicna na andol/aspirin ? Dali ste uzimale neku zamjenu ?
👩🏻🦱 29
🧔🏻♂️ 30
👼🏻 2017. 8 tt
👼🏻 2018. 22tt
👼🏻 2021. 11tt
💊 Euthyrox, Vitamin D3, Metafolin, Myo-Inositol
📋 Hipo, PCOS, IR, MTHFR, PAI-1 4G/4G
Negativan...imam već danima osjećaj da ću dobiti i trčim svaki tren na wc ali ništa..
Baš sam nekako mislila da bi mogao biti pozitivan i opet ogromno razočaranje. Sve u svemu, težak dan
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Negativan…imam već danima osjećaj da ću dobiti i trčim svaki tren na wc ali ništa..
Baš sam nekako mislila da bi mogao biti pozitivan i opet ogromno razočaranje. Sve u svemu, težak dan
Lana, tako mi je žao… nije fer!! Bas sam se nadala da je to to. Znam kako ti je teško… nadam se onda barem da ćeš procurit kako spada..
Kk1109 , bravo za bebaca! Drago mi je da sve ide svojim tokom!❤️
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Još mi je gore što ovako čekam i još se nekako nadam pa ću se razočarati..bit će valjda bolje s vremenom
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Cure evo javila se Beban, prenosim njenu poruku:
"Dobro smo od kad sam dosla hranim ga na flasicu, mojim mlekom ali na flasicu da bi se ispratilo koliko pije, napredujemo svaki dan, gramaza malo gore malo dole zbog nekog leka u inhalaciji pa sad ima 1770g, uglavnom zadovoljni smo"
❤️
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Cure evo javila se Beban, prenosim njenu poruku:
"Dobro smo od kad sam dosla hranim ga na flasicu, mojim mlekom ali na flasicu da bi se ispratilo koliko pije, napredujemo svaki dan, gramaza malo gore malo dole zbog nekog leka u inhalaciji pa sad ima 1770g, uglavnom zadovoljni smo"
❤️
Samo neka napreduje i dalje, maleni borac, bit će to sve dobro ♥️
Hej cure!
Kk drago mi je da trudnoća dobro napreduje, i ti još malo brojiš 🥰🥰
Pozdravi puno našu Beban!
Naš bebač jako mi je žao da opet prolaziš kroz to... Ne daj Bože nikome 😥😥 drži nam se ❤️
PiaBuu ja sam u komadu još uvijek 🙈 evo na 41+1, nikakvog pomaka niti naznaka da mali želi van... Idem na ctg i asc svaki dan, a ako se ništa ne pokrene samo od sebe, u subotu dobivam gel i da se porodim najkasnije do kraja tjedna.
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Kk posalji beban punooo pozdrava palčići su veliki borci a maleni ce svaki dan napredovat sigurna sam u to 💪💪💪
Loza jos malo pa je i tvoja struca u rukama zna malac da mu je tu najljepse samo hrabro 💪💪
Lana uskoro ce i tvoj + sigurna sam ,samo hrabro glavu gore doc ce i nasa sreca
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Sortiraj odgovore
Najstariji