Lana, saljem zagrljaje, znam da ti je tesko i da svaki negativan test i nova M jako razocara, samo hrabro i dalje u nove pobijede, doc ce uskoro jedan veliki + 🙏🏻
Pusaa za Bebana i bebicu 🫶🏻
Loza, puno srece zelim da se sve pokrene prirodno i da porod bude brz i lak ✨
👩🏻🦱 29
🧔🏻♂️ 30
👼🏻 2017. 8 tt
👼🏻 2018. 22tt
👼🏻 2021. 11tt
💊 Euthyrox, Vitamin D3, Metafolin, Myo-Inositol
📋 Hipo, PCOS, IR, MTHFR, PAI-1 4G/4G
Još mi je gore što ovako čekam i još se nekako nadam pa ću se razočarati..bit će valjda bolje s vremenom
Draga Lana, skroz te razumijem, jednako se osjecam.. prije 4 mj sam imala missed ab u 10.tt.. odmah nakon 1.M smo poceli raditi na novoj T i svaku M koju dobijem se tako rastuzim.. puno vise nego ranije, na znam zasto tako reagiram.. tek su 3 ciklusa od tada prosla, znam da ne ide iz prve, na prvoj T smo radili 6 mj sto je, kada citam po forumu, zapravo jako kratko, ali sad sam valjda ocekivala odmah, valjda mi to psihicki treba..
Evo sad taman prosla O, sad imamo 2 tjedna cekanja.. i opet velika nada da cemo ugledati plusic i psihicko pripremanje ako M ipak dodje.. uff😔
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Dan svima, ako moze mali savjet ili iskustva. 20prosinca sam imala drugi spontani koji je potaknut medikamentima jer je plod prestao s razvojem i bez otkucaja u 9tt, prije toga prvi spontani isto ali i 8tt. Pregledom utvrdeno da je sve ok. Kontrola nakon prve mjesecnice. Krvarila sam mozda negdje jos 10 dana nakon svega i to je stalo. I evo skoro 7 dana sve u redu, da bi danas pocela svjeza krv. Nisam sigurna sto sada? Jeli moguce da je mjesecnica? Jedino sto sam pila od preparata i to zadnjih 7 dana je caj od vrkute, a istog sam pila i prije operacije CIN3 i nakon operacije.
Lana, saljem zagrljaje, znam da ti je tesko i da svaki negativan test i nova M jako razocara, samo hrabro i dalje u nove pobijede, doc ce uskoro jedan veliki + 🙏🏻
Hvala❤
Jako mi puno znači što na ovom forumu podupiremo jedna drugu jer onaj tko nije prošao kroz to ne zna.
Draga Lana, skroz te razumijem, jednako se osjecam.. prije 4 mj sam imala missed ab u 10.tt.. odmah nakon 1.M smo poceli raditi na novoj T i svaku M koju dobijem se tako rastuzim.. puno vise nego ranije, na znam zasto tako reagiram.. tek su 3 ciklusa od tada prosla, znam da ne ide iz prve, na prvoj T smo radili 6 mj sto je, kada citam po forumu, zapravo jako kratko, ali sad sam valjda ocekivala odmah, valjda mi to psihicki treba..
Evo sad taman prosla O, sad imamo 2 tjedna cekanja.. i opet velika nada da cemo ugledati plusic i psihicko pripremanje ako M ipak dodje.. uff😔
Ništa još od menge, 36.dc...
Bila bi presretna kad bih barem dobivala uredno M..
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
AngelMama-Pa sta ti ne bi mogli odmah dat inekcije? Ja sam ju nedavno otrkila i pijem tablete al svejedno mi je nakon par mjeseci bio visi TSH nego kad sam saznala, nekako me on i najvise brine. Gdje si radila analizu? kako si podnjela sve to? mene su ova dva spontana srusila na pod...
kk1109- drago mi je da ste dobro! kada je termin? Mislim da bi ovaj mjesec pokusali, imam pregled kod hematologa i na tom pregledu ide i mama, s obzirom na njenu dijagnozu mozad bi dobila heparin ili neku drugu inekciju umjesto aspirina, a zanimljivo je sta sam PAI 14G/5G,tako da iskreno malo me to zamara i brine... za svaki njegov pregled cekam2 mjeseca.. rado bih krenula i kada ne krenem onda mi je zao sta nismo pokusali a osjecam se kao slabic i kao da nemam snage za to...bojim se bas.. hvala, lijepo je to za cut¨:)
NasBebac-zao mi je!
Loza-tako sam sretna zbog tebe! Ovaj tjedan je tvoj tjedan! javi nam se i mozes ti to! Samo hrabro :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Lana, saljem zagrljaje, znam da ti je tesko i da svaki negativan test i nova M jako razocara, samo hrabro i dalje u nove pobijede, doc ce uskoro jedan veliki + 🙏🏻Hvala❤
Jako mi puno znači što na ovom forumu podupiremo jedna drugu jer onaj tko nije prošao kroz to ne zna.
Evo sad taman prosla O, sad imamo 2 tjedna cekanja.. i opet velika nada da cemo ugledati plusic i psihicko pripremanje ako M ipak dodje.. uff😔Kod mene je eto 5 ciklusa i razočarana sam baš…
Ništa još od menge, 36.dc…
Bila bi presretna kad bih barem dobivala uredno M..
Lana tocno znam kako se osjecas..ja sam danas napravila test i negativan je. Jedva cekam doci doma s posla, zavuci se pod dekicu i otplakat jos jedan mjesec...
Lion32 bit će bolje, isplači se i idemo dalje. Ne usudim se reći nemoj plakati jer j ja plačem i nekako ispustim na taj način sve iz sebe..
Šaljem zagrljaje i nadam se uskoro da ćemo sve imati plusiće i preći na neke malo bolje teme❤
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Lana i Lion, mislim na vas ❤️
PiaBuu, kako sto rekoh radi nekih nalaza iz krvne slike koji ukazuju da imam povecan rizik za krvarenje (po rijecima hem.), mislim da se radi o APTVu… nalaze sam radila preko bolnice i sve to u STu. A kako sam podnijela, pa rijeci koje bi to opisale nepostoje.. Tuga i bol kakvu nikad nisam osjetila … vjerujem da ti je tesko i tesko se nosit s takvim osjecajima i emocijama. Ja sam nakon svega shvatila da nikad necu biti skroz sretna i uvijek imam neku kocnicu u sebi, ne mogu disat punim plucima i nikad necu moc, s tim sam se pomirila i tako zivim. Nadam se samo da ako bi i imala nekad bebicu sigurno bi mi to bila utjeha, ne zamjena, vec utjeha da imam nekog za kog cu zivjet. Drzi se, daj sebi vremena, radi na sebi i pronadi nacin kako da s tim naucis zivjet …
👩🏻🦱 29
🧔🏻♂️ 30
👼🏻 2017. 8 tt
👼🏻 2018. 22tt
👼🏻 2021. 11tt
💊 Euthyrox, Vitamin D3, Metafolin, Myo-Inositol
📋 Hipo, PCOS, IR, MTHFR, PAI-1 4G/4G
Cure moje, pratim vas , nemam ništa pametno za dodati.
AngelMama, živa istina sve sto pišeš.. moja prva trudnoća je izgubljena, nakon toga praznina, puko preživljavanje, onda je došlo dvoje djece nakon teških trudnoća, također skoro izgubljena jedna od njih, i da, lakše je, nikad ne zaboraviš, ali to je to sto si htio, želio, živio za to. Život je ponovo dobio boju i da, sve rijede misliš na gubitak.. i onda život opet izgubi boju. I onda ju ni ne stigne povratit, pa još i to crno bijelo izblijedi. Trenutno sam u takvoj boji, koliko god me moje srećice ispunjavaju, teško je. Teško mi je i sto moram biti jaka zbog njih, a ne uspijeva mi uvijek, raspadnem se, pa imam grižnju savjesti i tako u krug. Najčešće kad mi dođe da se rasplacem, to ne mogu, ne smijem, zbog njih.
Ajme jesam se raspisala bez veze.. ali da, tako je kako je.
Lana, jel krenula tvoja menga? Bas sam i ja to rekla, nije dovoljno sto sve prolaziš nego te još i ta menga zeza. Tako je i meni, da je barem ona normalna, uobičajena, pa bi i psihički bilo lakše..
Lion, šaljem ti virtualni zagrljaj..
👼🏼 11tj, ❤️, ❤️, 👼🏼 7tj, 👼🏼 18tj, 👼🏼 18tj
Bože svrati pogled na mene…
Marko1811 nije..ni traga. Sutra 38.dan ciklusa, a kod mene su inače od cca 24 do 28 dana ciklusi.
29.12.i 23dc sam imala smeđi iscjedak samo pri jednom mokrenju i od tada nonstop bijeli kremasti iscjedak.
Nikako ne sumnjam na infekciju jer nema nikakvih pratećih simptoma kao što su svrbež, bol pri mokrenju itd..ništa od toga hvala Bogu. S tim da sam nedavno i papu radila i sve je super i na pregledu doktorica nije uočila ništa neuobičajno. Baš sam loše psihički, uz sav teret koji nosimo još se moram brinuti i oko toga što nikako ne krvarim.Kakvo je kod tebe stanje?
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji