Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • žal
    19. Listopad 2022. 15:24

Hvala vam svima puno, puno❤❤❤ Da, i ja si mislim sad da hoće samo proći taj 14.tjedan u kojem se ono desilo, odnosno 18. u kojem sam saznala. Ali do tada ima dana i noći za brigu i nespavanje... Tek beban I kk1109 vaš stadium trudnoce je za opustiti se, kad nam se bebe javljaju i tako nam kazu da je sve ok!!!🥰🥰 Ali sad sam paranoična i na ostale normalne stvari... ako naglo ustanem, ili dohvatim nešto visoko, odmah još jedna crtica više za brigu. Kćerkicu se trudim da ne dižem, ali mi je to najteže za neraditi. Ali jako me čudi to što su svi simptomi koje sam imala u prve dvije trudnoće sada izostali. Cigarete su mi uvijek odmah bile bljak, kao i da mi je smrdilo sve što u biti fino miriše, mučnine sam imala na takve stvari. A sada nemam nikakve tegobe apsolutno, kao i da nisam trudna. Uhh, sve me brine, valjda se uskoro malo opustim🙂 Ljubim vas sve i želim nam svima naše bebace u rukama🥰🥰

Loza 💙😇
    19. Listopad 2022. 21:45

Žal čestitam! Od srca ti želim mirnu i urednu trudnoću 🤗🤗
    Gdje je PiaBuu ? Kako si?

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Ella..
    19. Listopad 2022. 23:33

Loza 💙😇

Žal čestitam! Od srca ti želim mirnu i urednu trudnoću 🤗🤗
    Gdje je PiaBuu ? Kako si?

Loza, kako si ti?? 

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Beban
    20. Listopad 2022. 12:07

Loza i meni je drago sto si se javila, puno pozdrava!

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Beban
    20. Listopad 2022. 12:08

Loza i meni je drago sto si se javila, puno pozdrava!

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Loza 💙😇
    20. Listopad 2022. 17:19

Ej cure, dobro sam, ne mogu se požaliti 😁 zaista je ova trudnoća mirna i uredna. Nisam aktivna nigdje osim na ovoj temi, al tu i tamo pročitam zimske bebe i to sam uletila taman u trenutku kad je neka cura pričala da je rodila u 30tt 😬
    Tu sam ušla u nekakvu krizu sa svojom psihom, umišljala si trudove i slično, al hvala Bogu sve je to ostalo samo u mojoj glavi. Tad sam prestala općenito čitat forum. Nadam se da nam se u međuvremenu nije prijavio veliki broj novih cura i da uz Žal ima koja nova trudnica :)

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Nela2105
    20. Listopad 2022. 19:17

Cure, 
    Jel radila mozda koja kariotip na Rebru? Jeste isle prije toga na genetsko savjetovanje?
    Blizi mi se termin a ne zele mi rec o cemu se prica na tom savjetovanju da se barem malo paihicki pripremim.
    Takoder trombofiliju cu ici privatno odradit imate neki savjet koje mutacije obavezno odradit?

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

• žal
    20. Listopad 2022. 20:44

Hvala draga Aeono2❤, znači slicna nam sutuacija, slicno i sa misljenjima doktora... Ne razumijem kako tolika razlika u praksi u tako osjetljivom pozivu, nevjerojatno. Ja se sad samo mogu nadati sa ce biti kao sto je rekao mi prvi doktor. 
    Hvala Loza, hvala puno ❤ Ja sam još u nevjerici i u grču istovremeno. Ali to je neizbježno u našim slučajevima. Drago mi je zbog tebe, tvoje uredne trudnoće❤❤. Takvi primjeri su nam svima ovdje jako potrebni i ohrabrujuci. 

Nas_bebac
    21. Listopad 2022. 18:15

Žal čestitam,i želim ti urednu trudnoću 😍😍

👩‍❤️‍👨08.09.2011
    👰🤵 03.06.2017
    🤱👶25.09.2018
    👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
    👼6.01.2023 miss.ab 9tt

Mikica212
    21. Listopad 2022. 19:25

Nela2105

Cure,
    Jel radila mozda koja kariotip na Rebru? Jeste isle prije toga na genetsko savjetovanje?
    Blizi mi se termin a ne zele mi rec o cemu se prica na tom savjetovanju da se barem malo paihicki pripremim.
    Takoder trombofiliju cu ici privatno odradit imate neki savjet koje mutacije obavezno odradit?

Faktor V Leiden,Protrombin,MTHFR, PAI-1,TORCH,PV,TV,APTV,fibrinogen, D-dimeri,protein C,protein S, LAC,ACL,Homocistein,AT III, protrombin,B 19, TSH,T3,T4
    Ovo sam ja radila poslije 2.og spontanog pobačaja,pronađen blagi poremećaj koagulacije i blaga mutacija i u 3.trudnoći odbijena za injekcije i moj dječačić nažalost nije uspio preživjeti.Te sam sve pretrage za sat vremena odradila u KBC Osijek. Sretno!!!!

01/21 - missed hb 10+1 (tablete + kiretaža)
    09/21 - missed hb 10+6 (kiretaža)10/22 - missed hb 15 tj (kiretaža)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.