Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beban
    13. Listopad 2022. 21:16

Posteljica je bila na prednjem zidu pa sam svega dva puta i osetila bebu, nije da sam navikla na udarce, posle nedelju dana sam shvatila da ih nema vise, onda je pocelo grcenje materice, pa sam se zavaravala da me gura... imala sam spontani i pre toga u 13-oj nedelji pa sam posle UZ-a u 20-oj mislila to je sad 100% ok, nisam htela sebi da priznam... nema pogresnih pitanja na ovom forumu... nije otkriveno sta se desilo, svi nalazi su uredni, nadam se da ce se ovaj put roditi zdrava beba

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Mikica212
    14. Listopad 2022. 17:50

Phd nalaz je pokazao da je bio infarkt posteljice zbog trombofilije. Plod je bio zdrav i bio je dečko. Sad slijedi borba za injekcije za trudnoću broj 4. Drage žene, odakle nam snage? 🥰

01/21 - missed hb 10+1 (tablete + kiretaža)
    09/21 - missed hb 10+6 (kiretaža)10/22 - missed hb 15 tj (kiretaža)

Beban
    15. Listopad 2022. 08:14

Mikice sad znas zasto uzrok pa ces lakse proci sledecu trudnocu, sigurno ce biti malo brige ali ipak pod adekvatnom terapijom bice sve ok, drago mi je zbog tebe, srecno i javljaj se

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

kk1109
    15. Listopad 2022. 11:51

Drage moje, vidim da je danas dan sjecanja na nase bebe andele i bas me pogodilo 🥺💙
    Nadam se da ste sve dobro i da cemo sve ubrzo zasluzeno grlit svoje male ljubavi, a u mislima znam da vec grlimo nase andele ❤️

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Loza 💙😇
    15. Listopad 2022. 21:16

kk1109

Drage moje, vidim da je danas dan sjecanja na nase bebe andele i bas me pogodilo 🥺💙
    Nadam se da ste sve dobro i da cemo sve ubrzo zasluzeno grlit svoje male ljubavi, a u mislima znam da vec grlimo nase andele ❤️

Da, makar mi je svaki dan - dan sjećanja na moju bebicu 💔

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Ella..
    15. Listopad 2022. 21:34

kk1109

Daa..cijeli dan sam u svojim mislima i razmišljam što bi bilo kad bi bilo, da je sve bilo u redu danas bih mazila pupu i imala punu sobu dječjih stvari.. ali dat će Bog da i to dozivimo 🙏
    Ja sam neku noć sanjala da sam rodila predivnu curicu, baš sam bila sretna, u snu sam pomislila " Napokon sam to dočekala ".. 

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Lana99
    16. Listopad 2022. 12:13

Ella, naježila sam se kad sam pročitala - isto sam i ja sanjala prije koju noć. Sanjala sam doslovno da rađam😑
    Jučer mi je bilo posebno teško i baš sam dosta vremena provela čitajući svašta vezano za tu temu, boli. Ali dobro danas je novi dan i treba razmišljati samo o budućnosti i babama koje će tek doći ako Bog da, a hoće samo trebamo vjerovati i ne predavati se❤❤❤
    I baš jučer sam dobila menstruaciju napokon nakon 70 dana od spontanog, pomislila sam hvala Bogu da je barem to došlo.
    Odlučila sam da ću prestati ovaj mjesec s trakicama, razmišljanjem i kalkuliranjem. Jednostavno neću razmišljati o tome i razbijati glavu. Kad Bog odluči da je pravo vrijeme doći će i naše čudo❤

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Lana99
    16. Listopad 2022. 12:13

Bebama*

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Ella..
    16. Listopad 2022. 12:57

Lana99

Ella, naježila sam se kad sam pročitala - isto sam i ja sanjala prije koju noć. Sanjala sam doslovno da rađam😑
    Jučer mi je bilo posebno teško i baš sam dosta vremena provela čitajući svašta vezano za tu temu, boli. Ali dobro danas je novi dan i treba razmišljati samo o budućnosti i babama koje će tek doći ako Bog da, a hoće samo trebamo vjerovati i ne predavati se❤❤❤
    I baš jučer sam dobila menstruaciju napokon nakon 70 dana od spontanog, pomislila sam hvala Bogu da je barem to došlo.
    Odlučila sam da ću prestati ovaj mjesec s trakicama, razmišljanjem i kalkuliranjem. Jednostavno neću razmišljati o tome i razbijati glavu. Kad Bog odluči da je pravo vrijeme doći će i naše čudo❤

Slažem se.. ponekad jednostavno treba pustiti da sve teče kako teče i opustiti se max što možeš, Bog ima plan za sve 🙏Drago mi je da ti je M napokon došla,  sad si bar po pitanju toga mirna :) 

🚺 31
    🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

Lana99
    16. Listopad 2022. 13:22

Kakva je tebi bila prva m nakon spontanog?
    Jer kod mene je stvarno dosta obilna, puna ugrušaka i jako bolna..uz sve to imam i vrtoglavice 

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.