Kakva je tebi bila prva m nakon spontanog?
Jer kod mene je stvarno dosta obilna, puna ugrušaka i jako bolna..uz sve to imam i vrtoglavice
Pa iskreno, očekivala sam bolniju i obilniju ali nije bilo tako strašno. Bilo je ugrusaka, ali pamtim i bolnije M.
Gora mi je bila druga M nakon spontanog , nego ta prva.
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Kod mene inače nisu uopće bolne, obilne jesu, ali ne baš ovoliko. No dobro, bitno da sam napokon dobila baš me sekiralo to
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Jesu ti od sljedećeg ciklusa bile uredne m?
Meni su inače dosta uredne, 24-28 dana mi je ciklus al većinom je već 26 dana
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Jesu ti od sljedećeg ciklusa bile uredne m?
Meni su inače dosta uredne, 24-28 dana mi je ciklus al većinom je već 26 dana
Moje M nikad nisu bile uredne , ni prije spontanog, a ni sada..
Prvu M nakon spontanog sam dobila 43.dan, a drugu tek 70.dan, tako da.. evo treću još čekam kada će i da li će.
🚺 31
🚹 31"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Drage cure,
Jedno pitanje.. Missed ab sam imala prije mjesec dana (10. tt), srceko prestalo kucati😢 prokrvarila prirodno, dovrseno jednom tabletom. Cekam M, nadam se da ce uskoro doci. To mi je bila prva trudnoca, imam 36 god. Da li ste radile pretrage (ako da, koje) prije iduceg pokusaja? Cujem/citam da se nakon prvog u pravilu ne rade, vec samo (nedaj Boze) nakon ponovljenog..
Znam da nema nikakve sigurnosti (i to je ono sto me najvise brine za dalje) ali htjela bih napraviti sve sto je u mojoj moci da se to ne ponovi, znate sve koje ste u ovoj grupi koliko je bolno i fizicki i psihicki😢😢
Hvala svima na odgovoru!
👩 33
👨35
09/22 Missed Ab, 10. tt, prva T 👼🙏😢 TSH 1,5 (Euthyrox terapija, prvi nalaz 3,6)
6/2023➕🌈❤️🙏
Panorama Low risk, it’s a girl🩷💞
Drage cure,
Jedno pitanje.. Missed ab sam imala prije mjesec dana (10. tt), srceko prestalo kucati😢 prokrvarila prirodno, dovrseno jednom tabletom. Cekam M, nadam se da ce uskoro doci. To mi je bila prva trudnoca, imam 36 god. Da li ste radile pretrage (ako da, koje) prije iduceg pokusaja? Cujem/citam da se nakon prvog u pravilu ne rade, vec samo (nedaj Boze) nakon ponovljenog..
Znam da nema nikakve sigurnosti (i to je ono sto me najvise brine za dalje) ali htjela bih napraviti sve sto je u mojoj moci da se to ne ponovi, znate sve koje ste u ovoj grupi koliko je bolno i fizicki i psihicki😢😢
Hvala svima na odgovoru!
Draga Donna,žao mi je jako :( Ja sam radila kompletnu obradu nakon 2.spontanog, a sada sam ih nakupila već 3. Imam 35 godina i točno znam kako se osjećaš.Radili smo TORCH,parvovirus,rubella,kompletna obrada na trombofiliju,brisevi,papa,obrada štitnjače (s tim imam problema i ta je bolest pod kontrolom) itd.,ne znam više napamet,hrpa svega.Sve ostalo uredno osim nekih faktora na trombofiliju i eto dogodilo mi se opet.Moj savjet,ako sumnjaš u nešto zamoli liječnika za neku uputnicu.Kod mene su sva 3 bila missed hb,otkriveno s 13,11 i 15 tj.Želim ti sreću i javljaj sve!
01/21 - missed hb 10+1 (tablete + kiretaža)
09/21 - missed hb 10+6 (kiretaža)10/22 - missed hb 15 tj (kiretaža)
Drage cure,
Hvala svima na odgovoru!Draga Donna, zao mi je sto si se prikljucila ovoj temi, drzi se i jos malo u nove pobjede. Sto se pretraga tice i meni su rekli da se nakon prvog ne radi nista. Ali ja imam vec jednu prije urednu trudnocu pa su i to uzeli u obzir. Svakako na tvom mjestu zbog godina bi uradila nalaze na trombofiliju, briseve ( cure koje su radile pretrage ce napisati sta detaljno ) jer ja nisam jos nista radila ali prije iduceg pokusaja cu uraditi nalaze na trombofiliju, kks, bris i papa test.
Hvala ti puno na odgovoru. Da, u dilemi sam zbog godina, inace vjerojatno ne bi nista obzirom da je prva trudnoca bila.. ali znam da cu nekako biti mirnija ako odradim pretrage..svakako sad cekam iducu M pa cu onda kod gin da vidimo za dalje..
Sretno nam svima🙏🙏
👩 33
👨35
6/2023➕🌈❤️🙏
Drage cure,
Hvala svima na odgovoru!Draga Donna,žao mi je jako :( Ja sam radila kompletnu obradu nakon 2.spontanog, a sada sam ih nakupila već 3. Imam 35 godina i točno znam kako se osjećaš.Radili smo TORCH,parvovirus,rubella,kompletna obrada na trombofiliju,brisevi,papa,obrada štitnjače (s tim imam problema i ta je bolest pod kontrolom) itd.,ne znam više napamet,hrpa svega.Sve ostalo uredno osim nekih faktora na trombofiliju i eto dogodilo mi se opet.Moj savjet,ako sumnjaš u nešto zamoli liječnika za neku uputnicu.Kod mene su sva 3 bila missed hb,otkriveno s 13,11 i 15 tj.Želim ti sreću i javljaj sve!
Draga Mikica, jako mi je zAo sto si toliko puta prosla taj uzas, od ❤️ ti drzim 🤞🏻 da bude 4. sreca!
Hvala ti na odgovoru.. da pokucam nemam nekih zdravstenih problema, trenutno mi je samo zeljezo ekstra nisko sto nije ni cudo nakon svega.. pa radim na tome. Inace posto je bila prva trudnoca ne bi razmisljala o pretragama ali jedino me muci zbog godina.. mislim da bi bila mirnija za iduci pokusaj da odradim pretrage iako nazalost nema garancije, strasno je kolika je to lutrija i koliko smo nemocne, nisam uopce to imala pojma da je tako cesto dok sama nisam dozivjela i onda cula price i zastrasujucu statistiku…
Javljaj svakako i ti i sretno nam svima🙏🙏🙏🙏
👩 33
👨35
6/2023➕🌈❤️🙏
Drage cure,
Hvala svima na odgovoru!Draga Donna, zao mi je zbog tvog gubitka. I mojoj je bebolini prestalo kucati srce. 😞
Ja sam imala “srecu” da sam radila sistematski 2 tjedna prije nego sam zatrudnila tako da sam imala cijelu krvnu sliku. Ginekologica si je prepisala na nalaz ono sto joj je bilo bitno: eritrociti, hemoglobin, htc, mcv, tr, guk, tsh.
Ostatak krvne slike mi je uredan.
Nakon zahvata je rekla da ce mi raditi briseve - to radim iduci tjedan pa ti mogu navesti koje sam radila.
Papa test mi je napravila prilikom prvog pregleda i potvrde trudnoce da budemo sigurni i na mikroskop je gledala isto uzorak.
Kod mene su svi nalazi bili dobri, ali evo to nije garancija da ce i trudnoca dobro proci.
Ginekologica mi je preporucila briseve + spermiogram da provjerimo pa cemo vidjeti za dalje.
Zene koje imaju PCOS imaju i dodatne pretrage raznih hormona, ali ja nemam pa mi zasad to nije prioritet.
Izvini na pitanju ali zasto spermiogram kada si ostvarila trudnocu?
💃36 🏋️♀️ 44
👦8
👶1
08/20 spontani 8tj
08/22 biohemijska
10/22 biohemijska 🤷♀️
15.11.2022➕👶
Fuck that little mouse, I’m an albatros 😁
Drage cure,
Hvala svima na odgovoru!Draga Donna, zao mi je zbog tvog gubitka. I mojoj je bebolini prestalo kucati srce. 😞
Ja sam imala “srecu” da sam radila sistematski 2 tjedna prije nego sam zatrudnila tako da sam imala cijelu krvnu sliku. Ginekologica si je prepisala na nalaz ono sto joj je bilo bitno: eritrociti, hemoglobin, htc, mcv, tr, guk, tsh.
Ostatak krvne slike mi je uredan.
Nakon zahvata je rekla da ce mi raditi briseve - to radim iduci tjedan pa ti mogu navesti koje sam radila.
Papa test mi je napravila prilikom prvog pregleda i potvrde trudnoce da budemo sigurni i na mikroskop je gledala isto uzorak.
Kod mene su svi nalazi bili dobri, ali evo to nije garancija da ce i trudnoca dobro proci.
Ginekologica mi je preporucila briseve + spermiogram da provjerimo pa cemo vidjeti za dalje.
Zene koje imaju PCOS imaju i dodatne pretrage raznih hormona, ali ja nemam pa mi zasad to nije prioritet.Izvini na pitanju ali zasto spermiogram kada si ostvarila trudnocu?
Zato sto se loši nalazi spermiograma vežu uz pobačaje, biokemijske, blightede, kromosomske greške... Laički, dođe do oplodnje ali moguce da jajnu stanicu oplodi "defektan" spermij i to u startu ne moze biti dobro.
Sortiraj odgovore
Najstariji