Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beban
    04. Listopad 2022. 22:20

Mikice strasno je, znam, u decembru ce biti dve godine da sam trudna, posle prvog spontanog u 13tt nisam im bila slucaj posto imam zdravo iznesenu trudnocu, lako ostajem trudna... drugi put, zastoj srcane radnje u 22tt saznali smo u 25tt, posle toga su mi uradili sve nalaze, ostala sam trudna tacno nakon vadjenja krvi na trombofilije, nisam ni cekala rezultat jer imam vec 38 god., ipak nista nije otkriveno, sad sam u 19tt i nadam se najboljem, meni su preventivno dali midol sto je isto sto i aspirin, verujem da ce tebi ipak sledeci put dati fraksiparin od prvog dana zaceca, svako dobro ti zelim i tebi ostalim devojkama, da svi docekamo zdrave bebice, nemoj se predavati

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Nela2105
    05. Listopad 2022. 09:41

Jutro cure,
    Eto i mene da se javim malo..
    Mjesecnica mi se vratila u normalu( prva je trajala 10 dana, ova normalno 5 ko i prije)
    Dobila sam termin za kariotip tek 28.11., tako da cemo ga sad odradit privatno i probir na trombofiliju za svaki slucaj.
    Nadam se da ste sve dobro ☺️

👩🏼 26
    🧔🏻‍♂️ 38
    Missed ab - 18tt - Lejla 🦋💕
    “Missing you comes in waves.
    Today I’m drowning!”
    02/2024 +
    03/2024 srčeko kuca ❤️

• MeriM88
    05. Listopad 2022. 18:26

Aeon02

Pitanje za cure kojima je prirodno zavrsen pobacaj, prvi dan ugrusci ali nista obilno, kao pocetak menstruacije i sutradan vec smedje, danas vec kao kada menstruacija prolazi, nocas menstrualni bolovi bez krvarenja. Ginekolog kaze da ce se pojacati, je li se desavalo nekoj slicno? Uopste ne znam sta da ocekujem i danima sam “spremna” i jos cekam, da sam znala odma bi otisla na tabletu i zavrsila, ovako sedmicama virim u donji ves i toalet papir pregledam -.- 😢

Pozdrav, ne znam, mislim da bi ti to trebali ipak biti obilnije.. I ako još imaš bolove, vjerojatno nije gotovo.. Ja sam s 11.tj saznala da se plod prestao razvijati s 9.tj., počela sam prirodno krvarit, ali su mi odmah predložili tablete i nakon prve tablete već imala jake bolove i ooogromne ugruske.. kojih je bilo nebrojeno.. 

Lana99
    05. Listopad 2022. 19:45

Kako ste cure? Ima li kod neke nekih novosti?
    Meni je danas točno 2 mjeseca od spontanog iii nema m, jako me bole dojke na dodir i imam konstantno bijeli iscjedak...nadam se da je to to napokon i da ću dobiti i da se sve vraća na svoje.
    Koliko se smatra "normalno" da ne dođe?
    Moja doktorica na to sve kaže "NADAT CEMO SE DA CES DOBITI"...

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

kk1109
    06. Listopad 2022. 10:21

Lana99

Meni je danas točno 2 mjeseca od spontanog iii nema m, jako me bole dojke na dodir i imam konstantno bijeli iscjedak…nadam se da je to to napokon i da ću dobiti i da se sve vraća na svoje.
    Moja doktorica na to sve kaže "NADAT CEMO SE DA CES DOBITI"…

Ne znam koliko se smatra normalnim, sve smo razlicite al evo ja sam nakon 2 mj od spontanog u 18tt vec imala 2 m. Jesi bila na nekoj kontroli nakon spontanog da ti vide endometrij ili nesto? Mene su redovno slala

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Lana99
    06. Listopad 2022. 11:14

Bila sam već 3 puta kod ginekologinje nakon spontanog. Išla sam kod svoje i kod privatnice po drugo mišljenje..obje kažu da je sve uredu. Ali eto kažu da je hormonski disbalans i da je zato tako

23y👫
    5.8.2022. 7tt 👼🤍
    23.2.2023.➕️❤️🌈
    Baby girl 💗

Mikica212
    06. Listopad 2022. 13:29

Lana99

Meni je danas točno 2 mjeseca od spontanog iii nema m, jako me bole dojke na dodir i imam konstantno bijeli iscjedak…nadam se da je to to napokon i da ću dobiti i da se sve vraća na svoje.
    Moja doktorica na to sve kaže "NADAT CEMO SE DA CES DOBITI"…

Hej, kod mene je poslije prvog spontanog mjesečnica došla nakon 35 dana ,poslije drugog spontanog nakon 42 dana,sad ćemo vidjet kada će nakon ovog. Meni su rekli oko 6 tjedana najčešće ali može se i pobrkati. Možda su ti se hormoni malo poremetili pa to sada ide sporije.

01/21 - missed hb 10+1 (tablete + kiretaža)
    09/21 - missed hb 10+6 (kiretaža)10/22 - missed hb 15 tj (kiretaža)

• žal
    06. Listopad 2022. 15:56

Drage moje, evo i mene opet. Redovno vas pratim, ali sam bila zaokupirana svim i svačim. Svim novim curama koje su se našle na ovom forumu želim da se uskoro sve obradujemo novim plusevima. Kod mene ponovo briga i nedoumica. Prije dva mjeseca biokemijska, a danas 6 dana nakon izostanka mjesečnice sam išla doktoru koji ništa nije vidio na UZ-u, dala sam krv, pa u ponedjeljak ponovo na pregled. Međutim, ono što mi neda biti mirnoj i srećnoj jesu ponovo testovi. Od 1.do 4.dana izostanka sam radila obične trakice, bili su pozitivni, ali linije svijetle. Onda jučer i danas sam radila neke kvalitetnije testove, linije su jake, ali nisu kao kontrolne. Tako da se ponovo plašim biokemijske. Plasim se i vanmaterične, jer kad sam imala biokemijsku prije dva mjeseca, testovi su iz dana u dan bili svjetliji. A sada nije takav slučaj, ali ipak mislim da bi na 6 dana izostanka linija treba da vrišti...

Beban
    06. Listopad 2022. 23:10

Zal, nadam se da ce biti sve u redu, vec znamo da garancije nema, testovi dok mi nisu potamnili beta je vec bila 1.800 tako da nista ne znaci sto su bledi a nadam se da ce na treci cetvrti dan biti tamniji, javljaj, nadamo se

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• žal
    07. Listopad 2022. 11:26

Hvala ti draga Aeono na riječima podrške!!! Žao mi je što si se i ti našla ovdje🥺, ali idemo sve u nove pokušaje i uspjehe! Zajedno! Da, u pravu si..., svaki novi pozitivan test izazove dozu straha. Baš pričam sa suprugom, cura koja nije doživjela što sam ja i mi ovdje, spontani pa biokemijsku, bi na ovakav moj pozitivan test bila presrecna jer je trudna! A moj pozitivan test mi još nedaje vjeru da sam trudna... Tako da sad iščekujem ponedjeljak, ako se i tada uopće mogne nešto vidjeti, jer će mi biti točno 5tt (mislim trebalo bi biti). Jutros sam ponovo radila test i tamniji je od onog jučer, tako da sad trebam doživjeti ponedjeljak i valjda nešto potvrditi. Šaljem ti puno zagrljaja, sreću ti želim da što prije kreneš u nove pobjede i da sve što je nemilo nas ubuduće sve obiđe!❣️❣️❣️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.