Nadam se draga Beban… Danas, na 7.dan izostanka je linija kvalitetna, pa vidjecu u ponedjeljak bar šta kaže krv, ako se na UZ nebude vidjelo. Super da imamo tebe i ostale cure za pozitivan primjer, da sve dođe na svoje i nakon svega! Čuvaj se i čuvaj se i samo se čuvaj! Najviše stresova! To je bar nešto što je na nama, a ostalo nije u našoj moći! ❤️
Drago mi je da tamni, obavestavaj nas, javljaj se, slede dani strepnje ali nada i zelja su jace od straha
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Drzi se žaltu smo jedne za druge i obavezno nam javljaj sta se desava ❤️Kod mene krvarenje se dosta umanjilo nemam
Vise bolova, nadam se da je to to, jos sutra pijem neke kapi za skupljanje materice iduce sedmice na UZ, zna li neko ako je zavrseno sve da li je odma beta 0 ili ipak treba neko vrijeme da prodje, uradila bi betu ako ce pokazati je li zavrseno, ali nisam sigurna je li padne odmah.Nadam se da ste sve dobro ❤️
Pozdrav, beta ti nece odmah pasti, meni barem nije, test mi je do malo prije menstruacije bio pozitivan( nije bila debela i jaka crta, no nesto se vidjelo) Na svu srecu relativno brzo sam dobila menstruaciju i sljedeci tjedan idem na kontrolni ultrauvuk.
Tako da nemoj odmah ici vaditi krv, bezveze ces se pikati.
Sretno cure i drzite se.❤️
👱♀️34
🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto
Žal, u potpunosti te razumijem! I sama sam u toj situaciji da se bojim uzet test u ruke….
Trudilice naše, kako ste nam vi? Kako ste vi to uspijela prebroditi? :)
Imam pitanje, jel neka od vas isla hematologu ? Ako da preporuka neka ?
Zvala sam Merkur i red čekanja je 3 tjedna, a privatno bas i ne mogu naći..
Te dal je netko heterozigot ?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Drzi se žaltu smo jedne za druge i obavezno nam javljaj sta se desava ❤️Kod mene krvarenje se dosta umanjilo nemam
Vise bolova, nadam se da je to to, jos sutra pijem neke kapi za skupljanje materice iduce sedmice na UZ, zna li neko ako je zavrseno sve da li je odma beta 0 ili ipak treba neko vrijeme da prodje, uradila bi betu ako ce pokazati je li zavrseno, ali nisam sigurna je li padne odmah.Nadam se da ste sve dobro ❤️
Te kapi sam i ja pila isto..
Ali kod mene je bio slučaj da je nakon 7 dana od spontanog test bio potpuno bijel. Krv nisam vadila jer je doktorica rekla da nema potrebe pa sam test samo zbog sebe napravila
23y👫
5.8.2022. 7tt 👼🤍
23.2.2023.➕️❤️🌈
Baby girl 💗
Žal, u potpunosti te razumijem! I sama sam u toj situaciji da se bojim uzet test u ruke….
Trudilice naše, kako ste nam vi? Kako ste vi to uspijela prebroditi? :)
Imam pitanje, jel neka od vas isla hematologu ? Ako da preporuka neka ?
Zvala sam Merkur i red čekanja je 3 tjedna, a privatno bas i ne mogu naći..
Te dal je netko heterozigot ?
Hey, ja sam PAI-I mutirani homozigot 4g/4g, bila sam kod hematologa u Vinogradskoj, ne znam koliko sam cekala na pregled, ali ne predugo, receno mi je da cu u sljedecoj trudnoci, ako se dogodi, od trenutka kada saznam, znaci krv ili urinski test pozitivni na bhcg biti na heparinu, tako da se onda u slucaju nekih dobrih vijesti javljam njima, oni mi daju injekcije, ja se pikam i nadam se najboljem.
Sretno.❤️
👱♀️34
🧑33, 4 biokemijske, missed ab 6+5(tablete i kiretaza), homozigot pai 1 4g/4g (dobila heparin), hipertenzija (preklopljena renalna arterija), hashimoto
Pia Bu i Zal, mene bolje da ne pitate... imam trenutke panike skoro svaki dan, puno radim pa ne osetim bebu dugo, onda legnem i 100 misli, danas mu je trebalo 20 min da se javi, taman sam bila na ivici suza... sreca stvarno je aktivna beba pa me umiri, tesko je ali nada i zelja nas vode, u sredu imam pregled posle osam nedelja, nakon toga cu spremiti torbu za porodiliste jer porodjaj ce se desiti (prosli put mi je cerka pakovala brijac, knjigu, spavacicu, gace a mama je pod lekovima za smirenje trcala po uloske i podloge za krevet) da ne malerisem kupicu mu i odelo za izlazak... nadam se da cemo sve docekati zdrave bebice, zasluzili smo... svako dobro
👩💼38 🤵♂️38
Vratila sam se sa pregleda, beba ima 330g, sve je u redu, cervih 39 zatvoren celom duzinom, 17.11. Imam sledeci pregled prokrvljenosti posteljice i detaljniji UZ srca bebe, u porodilistu, UZ kod drzavnog ginekologa je najobicniji pa slicice nisu kao vase, ali meni je najvaznije da srce kuca i da beba raste…
👩💼38 🤵♂️38
Beban - vidjela sam da si napisala da si imala spontani u 22.tjednu, a saznala u 25.tjednu. Jako mi je žao zbog tvog gubitka i vjerujem da ti nije bilo nimalo lako. Isto tako sam i srećna što si trudna sa drugom bebicom i što je sve u redu.
Ne znam na koji način bih te pitala a da te ne uvrijedim ili rastužim jer mi to nije cilj. Samo me zanima informativno i ništa drugo. Kako to da si saznala da si izgubila malo srčeko u 25tjednu nisi osjećala uopće bebu prije pa zato nisi znala ili šta? Ako ne želiš odgovoriti na ovo pitanje, ako ti je previše, nemoj. Možda će druge cure znati. Još jednom oprosti
Sortiraj odgovore
Najstariji