Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamax4
    15. Srpanj 2022. 14:48

anny35

mamax4

Loza 💙😇

mamax4

Evo mene opet, ali zaista ne znam kome se obratiti 😥 7.7 sam imala spontani u 17 TT…krvarila sam 4 dana kao da imama M. I sada zadnja 3 dana mi se samo poslijepodne pojavi blago smeđe to iscuri i nakon toga nema više ničega do idućeg dana. Rekla sam ginekologinji ona je samo rekla "dobro". Dali je to neka vrsta čišćenja još? Znam da je rano da sve stane, ipak sam rodila bebu doma i još su mi radili kiretažu da izvade posteljicu.

Ja mislim da je to skroz normalno… Netko krvari duže, netko kraće. Meni su rekli da očekujem da ću cca 15 dana krvariti i da je sve normalno dok nisu ogromni izljevi krvi. A eto ja sam krvarila 8 dana, s tim da sam možda prva dana krvarila kao npr 3dc, a ostatak se sve nešto kao da sam mislila da će svaki čas prestat al ništa. Čak mi je bilo isto ko i tebi na dan dva prestalo i onda opet lagano, al toliio lagano da krv bude samo pri brisanju, uložak čist.

Ma meni se to pojavljuje nakon dugog sjedenja. Jer ne smijem ništa raditi po kući 😔 osim ležati. A ne mogu ni stalno ležati pa sjedim. I onda se od jednom pojavi to smeđe, iscuri iz mene, na papiru bude isto neki smeđi trag i nakon sat vremena nema ništa, a na ulošku bude krem-smeđe i to je to. Sada sam baš bila na toaletu i na papiru ostao neki krem trag ali tako malo. Meni ništa nisu rekli koliko će trajati krvarenje. Vi ste mi jedina utjeha ❤️❤️

Ja sam krvarila jedno 13ak dana. Rekla mi je ginekologinja dok nisu veliki ugrusci i dok je unutar 14 dana da je sve normalno. Ja nisam radila nista po kuci jer me boljelo dolje od namjestanja maternice i kiretaze jad bi se sagnula, ali sam isla u krace setnje. Kontam da to iscuri sto ima, od lezanja nece sigurno. Po beti se kasnije vidilo da je ostalo nesto unutra i nakon kiretaze, al je valjda izaslo s tim krvatenjem pa eto nije ni to krvarenje bilo za zlo. Bolje to nego ponovna kiretaza. Menstruacija mi je dosla nakon 44 dana, taman dok je beta pala na 0 s tim krvarenjem od 2 tjedna ispada kao normalni ciklus…

Hvala ti puno na odgovoru i riječima utjehe.  Mene ne boli ništa, tu i tamo osijetim kao malu bol dok sjedim, ja sam dobila injekciju za stezanje maternice nakon kiretaže. A to krvarenje se pojavi samo ako dugo sjedim, ginekologinja mi jutros kaže da je to još čišćenje. Svijesna sam da ne može sve prestati nakon 8 dana, ali baš izluđuje jer se fizički osiječam super....i onda kada vidim to poslijepodne 😔

Ella..
    15. Srpanj 2022. 16:11

PiaBuu

Nas bebac, vidim da si imala spontani 15.6, a danas je 15.7, bude dosla! meni je dosla tek nakon 34 dana i prva cini mi se 35 :) i da bude 40 dana, doci ce, ne brini :)
    Znam kako se osjecas, al bit ces bolje,ne brini!

Meni je došla nakon 43 dana tako da..očito da se malo duže čeka na prvu M ali doći će :) 
    Uz tebe smo 😊

🚺 31
    🚹 31

"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."

♡ Baby Girl ♡
    ♡ A ♡ 21.01. ♡

PiaBuu
    15. Srpanj 2022. 16:34

Ella, tako je! :) 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

• avama
    15. Srpanj 2022. 17:26

Evo me cure, sretna dam.sto sam išla na kraju doma sinoć. Danas je dobro, krvarim skroz malo, ali povremeno. Kad se sve sleglo, sinoć kad sam legla, onda sam zapravo bila svjesna svega, nekako se tamo držiš i ne daš se pa ni ne možeš razmisljat, nego samo misliš d adobro prodje. 
    Meni su rekli drugi tjedan uzv. Jedan dr kaže čekati na drugu trudnoću, drugi pak kaže može odmah. 
    Uglavnom rekli su mi da se normalno ponasam, ne ležati, nego sve normalno.  Sad sam opet na početku svega. 
    Moja gin mi ke dala da izvadim vitamin d, da to ponekad može biti razlog. Inače imam trombofiliju, ali pikala sam se od početka. Bas je teško! 

Loza 💙😇
    16. Srpanj 2022. 07:34

avama

Evo me cure, sretna dam.sto sam išla na kraju doma sinoć. Danas je dobro, krvarim skroz malo, ali povremeno. Kad se sve sleglo, sinoć kad sam legla, onda sam zapravo bila svjesna svega, nekako se tamo držiš i ne daš se pa ni ne možeš razmisljat, nego samo misliš d adobro prodje.
    Meni su rekli drugi tjedan uzv. Jedan dr kaže čekati na drugu trudnoću, drugi pak kaže može odmah.
    Uglavnom rekli su mi da se normalno ponasam, ne ležati, nego sve normalno. Sad sam opet na početku svega.
    Moja gin mi ke dala da izvadim vitamin d, da to ponekad može biti razlog. Inače imam trombofiliju, ali pikala sam se od početka. Bas je teško!

Oprosti, zaboravila sam, koliko si ono bila trudna? Što se tiče sljedeće trudnoće, moje mišljenje je da će ti svaki gin reći drukčije, ali ako nemaš nikakvih komplikacija i sve je u redu onda kreni u to kad se osjećaš spremno, odmah ili za 3 mjeseca .

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• avama
    16. Srpanj 2022. 07:46

Loza 💙😇

avama

Uglavnom rekli su mi da se normalno ponasam, ne ležati, nego sve normalno. Sad sam opet na početku svega.

Oprosti, zaboravila sam, koliko si ono bila trudna? Što se tiče sljedeće trudnoće, moje mišljenje je da će ti svaki gin reći drukčije, ali ako nemaš nikakvih komplikacija i sve je u redu onda kreni u to kad se osjećaš spremno, odmah ili za 3 mjeseca .

9 tjedana

Beban
    16. Srpanj 2022. 11:01

Jutros jos obilnija braon sluz prilikom brisanja, posle opet nista, simptomi su svi tu: grudi svrbe, mucnina u talasima, spavam kad god mogu... odlucila sam sacekati sredu pa kako je sudjeno, danas sam tacno 7 nedelja, nadam se da ce biti sve u redu a ako ne da ce bar otici samo... nemam vise snage za lose vesti...
    Svima nam je zajednicko da se deprimiramo kad i dok god krvarimo to je jos jedan konstantan podsetnik da beba nije ni na putu... nadam se da cemo se uskoro svi kuckati na nekim vedrijim temama sa lepim vestima

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• anny35
    16. Srpanj 2022. 12:56

Mamax4 - znam o cemu pricas... pokusavas krenit naprijed i ne vrtit vise taj dan u glavi, al ta krv ne posustaje i dotuce te psihicki svaki put kad je vidis.  Dani sporo prolaze, svi kazu da treba vremena a vrijeme ide jako sporo. Pogotovo kad lezis i krvaris danima... proci ce i to! Drz se..
    Avama- istina, kad si tamo samo gledas zivu glavu izvuc i da sve dobro prode, a kad prode onda krene psihicki oporavak i tek onda skuzis sto se dogodilo.
    Beban- nadam se da ce bit sve u redu! ❤ dok ne boli i nije obilno krvarenje hit ce sve ok

kk1109
    16. Srpanj 2022. 13:39

Beban

Jutros jos obilnija braon sluz prilikom brisanja, posle opet nista, simptomi su svi tu: grudi svrbe, mucnina u talasima, spavam kad god mogu… odlucila sam sacekati sredu pa kako je sudjeno, danas sam tacno 7 nedelja, nadam se da ce biti sve u redu a ako ne da ce bar otici samo… nemam vise snage za lose vesti…
    Svima nam je zajednicko da se deprimiramo kad i dok god krvarimo to je jos jedan konstantan podsetnik da beba nije ni na putu… nadam se da cemo se uskoro svi kuckati na nekim vedrijim temama sa lepim vestima

Bas mi je zao da imas tolke stresove vec u pocetku. Nema me bas na ovoj temi jer mi tesko pada citanje losih ishoda i opterecujem se onda puno.
    Nisam upratila jesi vec bila kod doktora ili samo ono na pocetku?
    Ne znam ja bi svakako trcala u bolnicu svaki put na tvom mjestu, al eto to sam ja.
    Ja sam 6+6 i sinoc me nesto stezalo...ispalo je da je sve oke, sve normalno,siri se opet maternica i ligamenti al sam imala potrebu otic vidjet i da mi kaze neko strucan da je stvarno sve na svom mjestu.
    Eto usput jucer prvi put vidjeli srceko da kuca.
    Ugl ne pratim  vas svakodnevno jer ne zelim  razmisljat o mogucim negativnim posljedicama i strasit samu sebe al uz vas sam ❤️

🙋‍♀️- 28
    🙋‍♂️- 31
    4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
    6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
    18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
    7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
    Stiže nam dečko 💙
    11.02.2023. Niko 👶💙
    Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀

Beban
    16. Srpanj 2022. 14:22

Kk1109, tako mi je drago da ste culi srce to je san svih nas i veciti strah da ce izostati, uzivaj onda!

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.