Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    13. Srpanj 2022. 11:49

Loza hvala. Nadam se da ću to sutra nekako izdržati i da neće jako boljeti

• Bubi..
    13. Srpanj 2022. 12:23

avama

Cure znači od one prve tablete što sam jučer dobila se ne prokrvari? Mene baš bolio trbuh sinoć, ali nista

Meni su rekli da se zna i to dogoditi, sve je to individualno, a ovisi i kolika je bila trudnoća, isto kako se nekad očisti samo, tako i to. Kod mene je bio samo blago roskasti iscjedak od prve tablete i to je to.

Lota 🌼
    13. Srpanj 2022. 17:57

avama

Cure znači od one prve tablete što sam jučer dobila se ne prokrvari? Mene baš bolio trbuh sinoć, ali nista

Ja sam dobila samo jednu tabletu i od toga prokrvarila i ocistila se, nisu mi vise dali niti jednu. 
    Ali sam zavrsila u bolnici na infuziji, povracala i svasta nesta. 
    Meni je ta tableta pocela djelovat nakpn cca 24 sata, do tada nista onda me u noci, kad se opustis i smiris, probudila uzasna bol, uzas blago receno da sam povracala i morala na hitnu, a uz sve to sam imala i koronu. Ugl, jedna tableta je meni odradila sve. 
    Sretno ti. 🤍

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

PiaBuu
    13. Srpanj 2022. 21:20

Avama, ne moras prokrvariti na prvoj tableti, individua je, netko prokrvari,netko ne... Ja nisam i prvi i drugi put, malo trbuh al nista strasno..  Sutra ces kada popijes drugu tabletu, ta prva ti zaustavlja hormone. Ne brini se, pisi nam i bit cemo uz tebe sutra, tu smo!
    Loza, do kada je u planu da pijes normabel, te koje si nalaze vadila kada si saznala za trudnocu? PS, ako imas glavobolju, sta pijes?

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 3 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

Loza 💙😇
    13. Srpanj 2022. 22:37

PiaBuu pijem dok mi gin ne kaže da prestanem 🤷 idem na pregled tek iza 1.8. 
    A kad sam ostala trudna sam radila kompletnu krvnu sliku, briseve, urinokulturu i urin, to je valjda to.
    Glavobolju imam ponekad, ne često, ali uglavnom nastojim ne popiti ništa. Malo odspavam i ako ne prođe onda popijem lekadol

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Luc712
    13. Srpanj 2022. 22:52

Pozdrav svima,
    Ovo mi je prvi put da se javljam općenito na bilo koji forum.
    Danas sam imala ukop svojeg djeteta, pa sam mislila da bi mi možda dobro došlo da podijelim ovo užasno iskustvo.
    Naime, ja sam u 16 tjednu izgubila svoju bebicu, vidjela sam  svoje mrtvo djete i doslovno se porodila na wcu.
    Kasnije sam imala kiretazu zbog dosta urasle posteljice.
    Sad sam na antibioticima i čekam nalaze mikrobiologije, ali hvala Bogu ne moram više biti u bolnici.

Zanima me koliko ste dugo krvarile poslije ovakvih situacija?
    Osjećam se jako jadno, umorno, ne da mi se baš s nikim družit, ali vjerujem da će biti bolje. Koliko je vama trebalo da dođete sebi? Slika bebe mi je stalno u glavi...

maŠa
    14. Srpanj 2022. 09:47

Pozdrav svima, jako mi je žao zbog vaših iskustava, ja sam prije 25 dana imala spontani u 15. Tjednu, sve se samo ocistilo samo je mali dio vakuumskom aspiracijom, nakon toga sam krvarila 2 tjedna na nacin da pola dana nema apsolutno nista i navecer krvarim par sati i tako u krug. Otisla sam kod gin na pregled i rekla je da nema zaostataka i vidi samo malo krvi koja jos treba izaci, nakon toga sam krvarila jos 2-3 dana i onda 4 dana nista i okupala sam se u moru jer mi je gin rekla da mogu nakon sto stane krvarenje. Sad je krvarenje opet pocelo i 3 dana krvarim malo ali konstantno. Je li ima netko da mu toliko dugo traje krvarenje nakon spontanog?

Loza 💙😇
    14. Srpanj 2022. 09:53

Luc712

Pozdrav svima,
    Ovo mi je prvi put da se javljam općenito na bilo koji forum.
    Danas sam imala ukop svojeg djeteta, pa sam mislila da bi mi možda dobro došlo da podijelim ovo užasno iskustvo.
    Naime, ja sam u 16 tjednu izgubila svoju bebicu, vidjela sam svoje mrtvo djete i doslovno se porodila na wcu.
    Kasnije sam imala kiretazu zbog dosta urasle posteljice.
    Sad sam na antibioticima i čekam nalaze mikrobiologije, ali hvala Bogu ne moram više biti u bolnici.

Zanima me koliko ste dugo krvarile poslije ovakvih situacija?
    Osjećam se jako jadno, umorno, ne da mi se baš s nikim družit, ali vjerujem da će biti bolje. Koliko je vama trebalo da dođete sebi? Slika bebe mi je stalno u glavi…

Hej 😥 jako mi je žao zbog tvog gubitka. Istu sam situaciju imala kao i ti, razumijem te... Ja sam krvarila 8 dana ali blago. Što se tiče toga kada će biti lakše i hoće li te slike nestati... Eh, iz svog iskustva ti kažem da slike ni nakon 5 mjeseci ne nestaju, ja svakodnevno imam flešbekove na određene situacije toga dana, a trudna sam i čekam svoju duginu bebicu. Lakše mi je u smislu da sam dobila razlog za ustat se ujutro i radovat se nekome, nisam više depresivna i ne plačem svaki dan za svojim sinom, iako ne prođe dan da ga se ne sjetim i ne pomolim za njega. Ne znam bi li drukčije bilo da nisam tako brzo opet ostala trudna.
    Sve u svemu, drži se i želim ti brz fizički oporavak ❤️ a srcu daj vremena da zacijeli...

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Beban
    14. Srpanj 2022. 12:16

Danas sam procitala clanak u novinama, jedna javna licnost je izgubila bebu pre koju godinu i kaze stekla je neke strahove sa kojima se dan danas nosi... ja na primer vozim od kad sam punoletna i volim da vozim auto ali posle poslednjeg pobacaja cesto imam napade anksioznosti za volanom, shvatis da svakog casa moze nesto lose da se desi... vozim i dalje ali se ne upustam u dalje relacije iako to ranije nije bio problem... imate li vi tako nesto?

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• Luc712
    14. Srpanj 2022. 14:09

Hvala vam.

Meni je danas 7 dana od pobacaja, krvarim i dalje, nije jako ali stane pa se ponovno pojavi.
    S tim da su mi danas krenuli nekakvi bolovi dolje, nisu strasni ali onako probadajuci na tren.
    Loza, ti si zatrudnila nakon koliko od pobacaja, meni su rekli da bi bilo dobro da se 3 menge ustale, pa tek onda...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani