Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • avama
    14. Srpanj 2022. 16:00

Loza 💙😇

avama

Evo me cure u bolnici, nakon nerve tablete sam počela krvarit i počelo je čišćenje, sad sam dobila drugu tabletu. Bila šal tražila za bolove pa kao dok nadaju doktora pa ovo pa ono, pa sam lijepo popila svoj ketonal. Sad je lakse. Onda su došli ddr da mogu dobiti za bolove, ja kažem ma me treba haha. Sad cekamo dalje. Nadam se da ce do večeri otići da mogu doma.
    Šta su vam rekli nakon koliko mozete na novu trudnocu?

Joj, drži nam se 😥❤️ nek fizička bol prođe čim prije i da možeš doma…
    Evo baš sam napisala u postu prije, ja sam bila u 16tt ksd sam izgubila bebicu i ostala sam trudna odmah nakon prve menstruacije, uz odobrenje ginekologa

Hvala, super da si odmah uspijela. 
    Evo dobila sam idrugu tabletu, malo je bolilo, ali ništa strašno. Sad je malo stalo čišćenje, nadam se da će otići samo. Izgleda da ipak neće ići lako 

• mamax4
    14. Srpanj 2022. 17:59

Evo mene opet, ali zaista ne znam kome se obratiti 😥 7.7 sam imala spontani u 17 TT...krvarila sam 4 dana kao da imama M. I sada zadnja 3 dana mi se samo poslijepodne pojavi blago smeđe to iscuri i nakon toga nema više ničega do idućeg dana. Rekla sam ginekologinji ona je samo rekla "dobro". Dali je to neka vrsta čišćenja još? Znam da je rano da sve stane, ipak sam rodila bebu doma i još su mi radili kiretažu da izvade posteljicu.

• avama
    14. Srpanj 2022. 18:49

Evo uspijelo čišćenje za sada. Nije lako za vidjeti. Napravili su mi uzv i dali su mi jos jednu tabletu da se I endometrij istanji. Sve drugo je otišlo (koliko sada vide).  Nije jako bolilo, ja sam očekivala puno jače bolove. Popila sam svoj Ketonal od 100 (jer nije bilo dr pa nisu znale šta da mi daju haha, i sad im je cudno da ne tražim nista). Stalno me pitaju treba nesto protiv bolova? Ja kažem ne hvala!

Loza 💙😇
    14. Srpanj 2022. 21:01

mamax4

Evo mene opet, ali zaista ne znam kome se obratiti 😥 7.7 sam imala spontani u 17 TT…krvarila sam 4 dana kao da imama M. I sada zadnja 3 dana mi se samo poslijepodne pojavi blago smeđe to iscuri i nakon toga nema više ničega do idućeg dana. Rekla sam ginekologinji ona je samo rekla "dobro". Dali je to neka vrsta čišćenja još? Znam da je rano da sve stane, ipak sam rodila bebu doma i još su mi radili kiretažu da izvade posteljicu.

Ja mislim da je to skroz normalno... Netko krvari duže, netko kraće. Meni su rekli da očekujem da ću cca 15 dana krvariti i da je sve normalno dok nisu ogromni izljevi krvi. A eto ja sam krvarila 8 dana, s tim da sam možda prva dana krvarila kao npr 3dc, a ostatak se sve nešto kao da sam mislila da će svaki čas prestat al ništa. Čak mi je bilo isto ko i tebi na dan dva prestalo i onda opet lagano, al toliio lagano da krv bude samo pri brisanju, uložak čist.

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Loza 💙😇
    14. Srpanj 2022. 21:02

avama

Evo uspijelo čišćenje za sada. Nije lako za vidjeti. Napravili su mi uzv i dali su mi jos jednu tabletu da se I endometrij istanji. Sve drugo je otišlo (koliko sada vide). Nije jako bolilo, ja sam očekivala puno jače bolove. Popila sam svoj Ketonal od 100 (jer nije bilo dr pa nisu znale šta da mi daju haha, i sad im je cudno da ne tražim nista). Stalno me pitaju treba nesto protiv bolova? Ja kažem ne hvala!

Ma ti si njima onda ispala lavica prava 😁 
    U svemu tome dobro je da nisi imala komplikacija. Brz oporavak ti želim ❤️

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• mamax4
    14. Srpanj 2022. 21:35

Loza 💙😇

mamax4

Evo mene opet, ali zaista ne znam kome se obratiti 😥 7.7 sam imala spontani u 17 TT…krvarila sam 4 dana kao da imama M. I sada zadnja 3 dana mi se samo poslijepodne pojavi blago smeđe to iscuri i nakon toga nema više ničega do idućeg dana. Rekla sam ginekologinji ona je samo rekla "dobro". Dali je to neka vrsta čišćenja još? Znam da je rano da sve stane, ipak sam rodila bebu doma i još su mi radili kiretažu da izvade posteljicu.

Ja mislim da je to skroz normalno… Netko krvari duže, netko kraće. Meni su rekli da očekujem da ću cca 15 dana krvariti i da je sve normalno dok nisu ogromni izljevi krvi. A eto ja sam krvarila 8 dana, s tim da sam možda prva dana krvarila kao npr 3dc, a ostatak se sve nešto kao da sam mislila da će svaki čas prestat al ništa. Čak mi je bilo isto ko i tebi na dan dva prestalo i onda opet lagano, al toliio lagano da krv bude samo pri brisanju, uložak čist.

Ma meni se to pojavljuje nakon dugog sjedenja. Jer ne smijem ništa raditi po kući 😔 osim ležati. A ne mogu ni stalno ležati pa sjedim. I onda se od jednom pojavi to smeđe, iscuri iz mene, na papiru bude isto neki smeđi trag i nakon sat vremena nema ništa, a na ulošku bude krem-smeđe i to je to. Sada sam baš bila na toaletu i na papiru ostao neki krem trag ali tako malo. Meni ništa nisu rekli koliko će trajati krvarenje. Vi ste mi jedina utjeha ❤️❤️

Loza 💙😇
    14. Srpanj 2022. 22:10

mamax4

Loza 💙😇

mamax4

Ja mislim da je to skroz normalno… Netko krvari duže, netko kraće. Meni su rekli da očekujem da ću cca 15 dana krvariti i da je sve normalno dok nisu ogromni izljevi krvi. A eto ja sam krvarila 8 dana, s tim da sam možda prva dana krvarila kao npr 3dc, a ostatak se sve nešto kao da sam mislila da će svaki čas prestat al ništa. Čak mi je bilo isto ko i tebi na dan dva prestalo i onda opet lagano, al toliio lagano da krv bude samo pri brisanju, uložak čist.

Ma meni se to pojavljuje nakon dugog sjedenja. Jer ne smijem ništa raditi po kući 😔 osim ležati. A ne mogu ni stalno ležati pa sjedim. I onda se od jednom pojavi to smeđe, iscuri iz mene, na papiru bude isto neki smeđi trag i nakon sat vremena nema ništa, a na ulošku bude krem-smeđe i to je to. Sada sam baš bila na toaletu i na papiru ostao neki krem trag ali tako malo. Meni ništa nisu rekli koliko će trajati krvarenje. Vi ste mi jedina utjeha ❤️❤️

Ma mislim da je to sve normalno... Baš su ri rekli da moraš strogo mirovati? Meni su rekli u biti da odmaram par dana pa sam zato uglavnom samo ležala, plakala i molila se. A i željezo mi je bilo jako nisko pa mi se dosta i vrtilo, muž me prva 2-3 dana pratio do wca jer me rušilo baš. Tako da sve i da sam htjela, nisam mogla ništa raditi

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

• mamax4
    14. Srpanj 2022. 23:44

Loza 💙😇

mamax4

Loza 💙😇

mamax4

Ma mislim da je to sve normalno… Baš su ri rekli da moraš strogo mirovati? Meni su rekli u biti da odmaram par dana pa sam zato uglavnom samo ležala, plakala i molila se. A i željezo mi je bilo jako nisko pa mi se dosta i vrtilo, muž me prva 2-3 dana pratio do wca jer me rušilo baš. Tako da sve i da sam htjela, nisam mogla ništa raditi

Ma ništa mi nisu rekli. Sama sam odlučila mirovati par dana, a pošto sam izgubila puno krvi još mi se pojavila anemija. Pijem 2 mj. po 1 tab. Heferola. Hvala Bogu pa su CRP i leukociti pali. Meni se isto vrtilo prva 2-3 dana. I sada mi se zna zavrti kada se ustanem ali sada je to razlog slabokrvnosti. Svi me tjeraju da šetam jer je evo danas 7 dana od spontanog.

• mamax4
    14. Srpanj 2022. 23:50

Loza 💙😇

mamax4

Loza 💙😇

mamax4

Ma mislim da je to sve normalno… Baš su ri rekli da moraš strogo mirovati? Meni su rekli u biti da odmaram par dana pa sam zato uglavnom samo ležala, plakala i molila se. A i željezo mi je bilo jako nisko pa mi se dosta i vrtilo, muž me prva 2-3 dana pratio do wca jer me rušilo baš. Tako da sve i da sam htjela, nisam mogla ništa raditi

Jučer sam baš pitala svoju ginekologinju dali smijem išta po kući raditi, a rekla mi je da ne spremam i ne čistim ništa na veliko. Više da odmaram jer je sve još svježe i da polako krenem sa svime.

Beban
    15. Srpanj 2022. 08:58

Drage zenice, jutros je iz mene iscurela gusca slina, cak je imala mali trag braon, posle toga normalan sekret, uh, bojim se da opet nije dobro... 

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.