Zenske, sve je odlicno, srce kuca, placem od srece, hvala vam sto mislite na mene, poljubac
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Zenske, sve je odlicno, srce kuca, placem od srece, hvala vam sto mislite na mene, poljubac
Odlicnooooo, sad samo smireno i uzivaaj a bebac neka rastee❤️🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Bukvalno sam vam pisala ispred klinike, pa evo malo detaljnije sad, sve je za sad odlicno, srcana radnja je prisutna, pravilnog je oblika, grlic odlican, cerviks isto, ne vidi odakle sekret, ali posto idemo na more da stavljam utrogestan uvece samo dok sme na putu, a kad se vratim da dodjem na vaginalni pregled.... jako sam srecna
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Jako mi je drago zbog tebe Beban.Pitanje za Lozu od koliko mg ti je doktor napisao recept za Normabel mene su ukocila ledja i rekao je da mogu popiti al posto imam kuci rekla sam da mi ne daje recept i sad sam vidila da su mi ovi kuci 5 mg ,mislim da ima i slabijih
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Oooooo Beban prekrasne vijesti, čestitam na urednom pregledu i maloj zdravoj bebici ❤️❤️❤️❤️🤗🤗🤗🤗
Ines pijem normabel od 2mg i rečeno mi je da popijem max 3x1 u danu, a ja svaki dan popijem jednu prije spavanja i to je to. Eventualno popijem dvije u danu ako sam imala naporan dan, al rijetko... Možda da si prepoloviš tu jednu od 5mg?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Jako mi je drago zbog tebe Beban.Pitanje za Lozu od koliko mg ti je doktor napisao recept za Normabel mene su ukocila ledja i rekao je da mogu popiti al posto imam kuci rekla sam da mi ne daje recept i sad sam vidila da su mi ovi kuci 5 mg ,mislim da ima i slabijih
Mislim da mozes i ovu tj da nece bit nikakvih problema. Moja mama je svih 9 mj bila u bolnici intravenozno na normabelu i jos uz to pila 2 od 5mg i nista se nije desilo bebicama.
Ako nisi sigurna to sta Loza kaze, prepolovi ovu pa popi pola
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Drage moje, kako ste mi? Ja se evo polako oporavljam, sutra će biti već 2 tjedna....još brljavi smeđi iscjedak, a inače sam fizički super. Jedino što često plačem za bebicom pa sam dobila Normabel 😔
Drage moje, kako ste mi? Ja se evo polako oporavljam, sutra će biti već 2 tjedna….još brljavi smeđi iscjedak, a inače sam fizički super. Jedino što često plačem za bebicom pa sam dobila Normabel 😔
Žao mi je, ali to će potrajati 😥 ja sam i na poslu znala plakat za bebicom, masu puta... A da ti budem iskrena, i 5 mjeseci nakon gubitka i s drugom bebicom na putu, i dalje zaplačem za njim kad pomislim da mi se termin bliži. Nisi sama, to jednostavno tako mora biti ❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Drage moje, kako ste mi? Ja se evo polako oporavljam, sutra će biti već 2 tjedna….još brljavi smeđi iscjedak, a inače sam fizički super. Jedino što često plačem za bebicom pa sam dobila Normabel 😔
Slazem se s Lozom...potrajat ce i uvijek ce bolit samo ces se naucit zivjet s tim. Od mog spontanog ce uskoro 4 mjeseca, iako smo uspjeli doci jako brzo do iduce trudnoce i dragi i ja se i dalje slomimo i isplacemo ko mala djeca.
Uvijek ce to bit tu u tebi, al nije nista lose u tome sto pustis suzu. Izbaci sve emocije iz sebe. Ruzno mozda zvuci ali nekako moramo dalje. Ne mislim da moramo zaboravit bebice koje smo izgubile, ali nastavit zivjet s tim.
Jos ti je sve frisko, jos ti ni tijelo i hormoni nisu dosli k sebi tako da moj savjet placi koliko god da ti treba, zdravo je.
Drzi se, jaka si i vjeruj da ces iz ovog izac jos jaca koliko god ti to sad nemoguce izgleda ❤️
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Bukvalno sam vam pisala ispred klinike, pa evo malo detaljnije sad, sve je za sad odlicno, srcana radnja je prisutna, pravilnog je oblika, grlic odlican, cerviks isto, ne vidi odakle sekret, ali posto idemo na more da stavljam utrogestan uvece samo dok sme na putu, a kad se vratim da dodjem na vaginalni pregled…. jako sam srecna
I mislim da smo svi sa nestrpljenjem čekali da vidimo kako će proći pregled i radujemo se s vama 😀🤗
Samo da tako i ostane, I da se držimo pozitivnih misli i okruženja. ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji