Drage moje, kako ste mi? Ja se evo polako oporavljam, sutra će biti već 2 tjedna….još brljavi smeđi iscjedak, a inače sam fizički super. Jedino što često plačem za bebicom pa sam dobila Normabel
Teško je i mora biti, moraš izbaciti sve to iz sebe i odbolovati..
Neće vjer proći ni nakon nekog dužeg vremena ali kao što je već napisano da naucis živjeti s tim I nema smisla stalno se vraćati u prošlost, sjetiš se ti svaki dan , zaplaces ali guraš dalje :)
Bit će to dobro, drži se ❤️
Ja sam u fazi korištenja LH trakica, hvatam O ali dragi i ja pokrivamo pa kako Bog da 🥰
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Evo me da se javim, bila sam.na uzv danas i naravno ima jos nekog sadržaja u maternici, piše inhomogeni sadržaj, rekli su mi da bi trebamo otići s menstruacijom, koja će kao kasniti. Bas sam jadna, nekako sam se nadala da je sve otišlo. Ne znam zašto mi nisu dali jos za ciscenje, jer su to i vidjeli kad sam bila u bolnici. Da li se kome to dogodilo, pa je ipak samo otislo na kraju?
Curke moje da vam se javim. Sutra nam je trebao biti termin, što su dr prvotno odredili. Ne mogu vam rec kako je ovo teško. Trebali smo se radovati, kupovati robicu, sad je sve trebalo biti spremno, mirisno i veselo, a ja kupujem cvijeće i slažem aranžman za grob. Jucer sam bila kod svoje drzavne gin, kaze da je slala moje papire kolegama u Petrovu, ne mogu dokučiti što je bio uzrok, to još nisu vidjeli. Na Duhu su imali konzilij, isto kažu da medicina u našem slučaju nema odgovor. Mene je to dotuklo. Kad bi bar znala što je, pa da to ispravim. Oprostite što vam pišem i jadam se. Slj tjedan idemo na more, nadam se da ćemo do pregleda u bolnici doći k sebi. Trudim se okupirati s glupostima, spremanjem stana, pripremanjem za more itd... još moramo preživjeti 26.7.kad je trebao biti baš službeni termin.
Drago mi je da ste mi vi naše trudnice dobro. Beban divne vijesti! Čuvajte nam se i uživajte u odmoru. Curke moje nekako budemo, dan po dan. Želim nam svima da se dobro odmorimo dođemo k sebi i napunimo nekom novom nadom.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Curke moje da vam se javim. Sutra nam je trebao biti termin, što su dr prvotno odredili. Ne mogu vam rec kako je ovo teško. Trebali smo se radovati, kupovati robicu, sad je sve trebalo biti spremno, mirisno i veselo, a ja kupujem cvijeće i slažem aranžman za grob. Jucer sam bila kod svoje drzavne gin, kaze da je slala moje papire kolegama u Petrovu, ne mogu dokučiti što je bio uzrok, to još nisu vidjeli. Na Duhu su imali konzilij, isto kažu da medicina u našem slučaju nema odgovor. Mene je to dotuklo. Kad bi bar znala što je, pa da to ispravim. Oprostite što vam pišem i jadam se. Slj tjedan idemo na more, nadam se da ćemo do pregleda u bolnici doći k sebi. Trudim se okupirati s glupostima, spremanjem stana, pripremanjem za more itd… još moramo preživjeti 26.7.kad je trebao biti baš službeni termin.
Drago mi je da ste mi vi naše trudnice dobro. Bebandivne vijesti! Čuvajte nam se i uživajte u odmoru. Curke moje nekako budemo, dan po dan. Želim nam svima da se dobro odmorimo dođemo k sebi i napunimo nekom novom nadom.
Oh 😥 naravno da ćeš se izjadati, za to ova tema i služi... Često te se sjetim ❤️ nažalost u većini slučajeva medicina nema odgovor, ne preostaje nam ništa drugo nego imati lijepa sjećanja na vrijeme koje smo proveli s našim anđelima.
Meni je danas isto težak dan, točno je 5 mjeseci prošlo otkako sam izgubila svoga sina, sinoć sam dušu isplakala, a ni sad mi nije lako. Teško mi je i pričati o tome...
Želim vam lijep odmor na moru, da napunite baterije i posvetite se sebi maksimalno 🤗❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Evo me da se javim, bila sam.na uzv danas i naravno ima jos nekog sadržaja u maternici, piše inhomogeni sadržaj, rekli su mi da bi trebamo otići s menstruacijom, koja će kao kasniti. Bas sam jadna, nekako sam se nadala da je sve otišlo. Ne znam zašto mi nisu dali jos za ciscenje, jer su to i vidjeli kad sam bila u bolnici. Da li se kome to dogodilo, pa je ipak samo otislo na kraju?
Nez hoce ti pomoc jer ja nisam bila na uzv, al mi je kasnila menstruacija koja je, kad je dosla, bika popracena tamnom starom krvi i nekim manjim ugruscima pa pretpostavljam da sam i ja imala ostataka. Doduse i beta mi ne nisko padala sto isto sugerira da je nesto bilo ostalo. Mislim da bi ti se trebalo sve samo ocistiti...
Meni nekidan dosli svi brisevi, phd, urin. Sve sterilno, sve ok, ne zna se uzrok pobacaja i nije mola kako su mislili na pocetku. Ne znam bil se smijala il plakala, u trenu kad mi je rekla da nemam nikakvih bakterija ja sam samo potonula, dusa u pete. Nadala sam se bit ce neka bakterija pa da cu to rijesiti i onda mirne duse u sljedecu trudnocu, ali ne. Da nije zalosno bilo bi smijesno 😒
Anny razumijem te kako se osjećaš, identično sam i sama prošla. Tjedan dana nakon gubitka bebice stigli nalazi briseva, ja sva nabrijana da vidim koja mi je to beštija život upropastila, a ono - sterilno. Nitko me nije razumio zašto nisam sretna zbog toga. Onda sam sve svoje nade polagala u to da će trombofilija biti krivac - nalazi odlični. Opet me nitko ne razumije...
Ali eto, imamo zato jedna drugu da se međusobno razumijemo. Također sam ogroman bijes osjećala na svaki dobar nalaz jer nemam stvari pod kontrolom
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Anny razumijem te kako se osjećaš, identično sam i sama prošla. Tjedan dana nakon gubitka bebice stigli nalazi briseva, ja sva nabrijana da vidim koja mi je to beštija život upropastila, a ono - sterilno. Nitko me nije razumio zašto nisam sretna zbog toga. Onda sam sve svoje nade polagala u to da će trombofilija biti krivac - nalazi odlični. Opet me nitko ne razumije…
Ali eto, imamo zato jedna drugu da se međusobno razumijemo. Također sam ogroman bijes osjećala na svaki dobar nalaz jer nemam stvari pod kontrolom
Ma nikom vise ni ne govorim jer je "vec" proslo 2 mjeseca pa o cem ja vise pricam, ionako sam bila samo 9 tjedana trudna... barem tako dozivljavam okolinu.
Trombofiliju cu radit tamo u 11 mjesecu kad budem opet planirala zatrudnit, al mislim da ce mi bit ko i tebi. Sve ok. Sve ok, a zivot mi se iz korijena promijenio u jedan dan.
Bas ljuti taj osjecaj bespomoci i neznanja. Veseli ipak sto je evo tebi ovaj put sve ok i sto mogu barem nekom ispricat ko me razumije 😊
Zenske, sve je odlicno, srce kuca, placem od srece, hvala vam sto mislite na mene, poljubac
Odlicnooo bebo neka raste i bude velikiii 😍 bas mi je laknulo
👩❤️👨08.09.2011
👰🤵 03.06.2017
🤱👶25.09.2018
👼 15.06.2022 miss.ab 7tt
👼6.01.2023 miss.ab 9tt
Mislim da bi vas slali na kiretazu ili vakum da su smatrali da je bilo potrebe, ja sam bila na vakumu nakon medikamentoznog I rekli su da je komadić ostao što je valjda otišlo u tih tj dana krvarenja iza postupka jer na pregledu uza toga je kao sve bilo super, nema ničega i vraća se u normalu.
Anny35 Ne razumije to onaj tko to nije prošao ili trenutno nije trudan, to sam također primjetila. Sve do jedna trudnica koju poznajem mi je pružila ono što sam trebala.
A što se tiče trombofilije, nalazi se čekaju ugl do mjesec dana, tako da imaš to na umu unaprijed za planiranje trudnoće ako ti je bitno da ti nalazi stignu prije. Makar mislim i da ako se pojavi neki "problem" da se terapija u slučaju trudnoće daje tek od otkucaja srca
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji