Cula sam i ja za Vlatkovica da je bzvz. Za Krpinu ne znam nista, ako ti uljeva povjerenje i pristupa toplo ljudski prema tebi onda super. Meni je taj dojam sad tu izostao. Bas sam u cudu kod koga cu za sljedecu trudnocu.
PiaBuu nisam sad čitala ako si napisala odakle si, sasvim slučajno sam pročitala malo temu i vidim tvoju bitku sa Utrogestanom 🙂 ja imam kutiju neotvorenog od 200mg, mislim da je rok do 2023 ili 2024, ja sam ih trošila jako dugo u ovoj zadnjoj trudnoći i rado bi ti ih poklonila 😇 ja sam u Zagrebu, ali mogu ti poslati i poštom negdje ❤️
Cula sam i ja za Vlatkovica da je bzvz. Za Krpinu ne znam nista, ako ti uljeva povjerenje i pristupa toplo ljudski prema tebi onda super. Meni je taj dojam sad tu izostao. Bas sam u cudu kod koga cu za sljedecu trudnocu.
Probaj Krpinu pitati, on ti je sada na Bokanjac prebacen.
Ma nema los izbor jako, jer premalo ih je i onda primaju pacijente, a ne stignu im se posvetiti, a djabe ti takav posao onda.
Ja sam imala jako lose jskustvo sa prvim spontanim, kad sam na hitnu isla jet sam krvarila a tamo dr.Lisica. 😨
Necu puno pisati o njemu, ali on je definicija da smo im samo broj, ostar, hladan, bahat. Al ajd, kako je da je, neponovilo se.
Sretno u pronalasku 😊
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Ma nema los izbor jako, jer premalo ih je i onda primaju pacijente, a ne stignu im se posvetiti, a djabe ti takav posao onda.
Ja sam imala jako lose jskustvo sa prvim spontanim, kad sam na hitnu isla jet sam krvarila a tamo dr.Lisica. 😨
Necu puno pisati o njemu, ali on je definicija da smo im samo broj, ostar, hladan, bahat. Al ajd, kako je da je, neponovilo se.
Sretno u pronalasku 😊
E hvala 😊 ma nije ti to do njega, tako svi. Ja sam u par navrata isla na hitnu i svaki doktor je takav. Dobro, ova doktorica koja mi je radila kiretazu nije bila bahata, al svima smo jos jedan broj. Sretno i tebi u buducnosti 😊
Novi Sad je do pre godinu dana bio jedino porodiliste u Vojvodini, sad kao ima i Zrenjanin ali i dalje je NS preopterecen, odnos je strasan, razumem ja njih ali trebalo bi da imaju i oni malo razumevanja, ostavljena sam na odeljenju bez dr, kad su me podigli jedan dr koji poradja zene koje radjaju zivu decu, naravno bila sam najmanje bitna u svojoj muci, nemojte se sa njima ni opterecivati, mi imamo svoj cilj i za to se borimo a sta ce oni reci posle svih iskustava mi je nebitno, daj Boze da bude sve ok nadalje svima nama!
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Cure evo mene opcet, al ovaj put konacno s lijepim vjestima.
Stigli rezultati briseva i uspjeli smo iz prve ubit bestiju🥳🥳🥳
Posto su sad i brisevi cisti nakon iduce M krecemo u akciju 🤗🤗🤗
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Cure evo mene opcet, al ovaj put konacno s lijepim vjestima.
Stigli rezultati briseva i uspjeli smo iz prve ubit bestiju🥳🥳🥳
Posto su sad i brisevi cisti nakon iduce M krecemo u akciju 🤗🤗🤗
Baš mi je drago 🤗
Sretnoooo, želim vam jedan lijepi plusić 🙏🤞
🚺 31
🚹 31
"Pogledaj unatrag i zahvali Bogu. Gledaj naprijed i vjeruj Bogu."
♡ Baby Girl ♡
♡ A ♡ 21.01. ♡
Sretno u pronalasku 😊
Meni je dr. Vlatković privatni ginekolog kod kojeg idem i sasvim mi je okej nakon spontanog sam mu i poslala poruku da ga pitam par pitanja koja su me mučila u tom trenutku čovjek je odmah odgovorio i kaže u bilo koje doba dana ili noći moj broj imate,a što se tiče dr. Krpine kod njega se vodim i okej je malo mi djeluje izgubljeno u nekim situacijama ali nemam ništa loše za reći. Iskreno evo sad su mi zadnji dani menge i trebam otići na pregled i vagala sam kod koga bi išla i kažem sebi idem privatno biće brže...a što se tiče ginekologije u Zadru iskreno da sam imala malo više snage digla bi im takvu tužbu jer to nisu za mene ljudi ja sam rodila svoje mrtvo dijete ispred hitne ginekološke jer 15 min nitko nije otvarao vrata. Samo mi je u glavi bilo okej meni i mojoj bebi nema pomoći ali što je sa onim ženama koje imamu poteškoće sa bebom i moraju čekati ispred na milosti i nemilosti....Ali rekla sam neću ja Bog će!
Sretno u pronalasku 😊
Meni je dr. Vlatković privatni ginekolog kod kojeg idem i sasvim mi je okej nakon spontanog sam mu i poslala poruku da ga pitam par pitanja koja su me mučila u tom trenutku čovjek je odmah odgovorio i kaže u bilo koje doba dana ili noći moj broj imate,a što se tiče dr. Krpine kod njega se vodim i okej je malo mi djeluje izgubljeno u nekim situacijama ali nemam ništa loše za reći. Iskreno evo sad su mi zadnji dani menge i trebam otići na pregled i vagala sam kod koga bi išla i kažem sebi idem privatno biće brže…a što se tiče ginekologije u Zadru iskreno da sam imala malo više snage digla bi im takvu tužbu jer to nisu za mene ljudi ja sam rodila svoje mrtvo dijete ispred hitne ginekološke jer pola satanitko nije otvarao vrata. Samo mi je u glavi bilo okej meni i mojoj bebi nema pomoći ali što je sa onim ženama koje imamu poteškoće sa bebom i moraju čekati ispred na milosti i nemilosti….Ali rekla sam neću ja Bog će!
Sretno u pronalasku 😊
Meni je dr. Vlatković privatni ginekolog kod kojeg idem i sasvim mi je okej nakon spontanog sam mu i poslala poruku da ga pitam par pitanja koja su me mučila u tom trenutku čovjek je odmah odgovorio i kaže u bilo koje doba dana ili noći moj broj imate,a što se tiče dr. Krpine kod njega se vodim i okej je malo mi djeluje izgubljeno u nekim situacijama ali nemam ništa loše za reći. Iskreno evo sad su mi zadnji dani menge i trebam otići na pregled i vagala sam kod koga bi išla i kažem sebi idem privatno biće brže…a što se tiče ginekologije u Zadru iskreno da sam imala malo više snage digla bi im takvu tužbu jer to nisu za mene ljudi ja sam rodila svoje mrtvo dijete ispred hitne ginekološke jer 15 min nitko nije otvarao vrata. Samo mi je u glavi bilo okej meni i mojoj bebi nema pomoći ali što je sa onim ženama koje imamu poteškoće sa bebom i moraju čekati ispred na milosti i nemilosti….Ali rekla sam neću ja Bog će!
Ajme strašno, kroz što si prošla 🥺😓. Bas mi je zao zbog te traume. Mislim da nažalost na svakom odjelu ima dobrih i loših. U to sam se sama uvjerila. Ajme bas mi je zao kad ovo čujem da si morala sama roditi ispred bolnice😪. Ja sam isto prošla traumu na odjelu patologije trudnoce, u zg, i rekla sam svom dr da se više tamo ne vraćam. Makar doma rađala. Pola dr je bilo na godišnjem a ostala polovica nije znala što rade. Dr koja me vodila na zamjeni u 30h rađanja me nije došla niti pogledati. Kasnije je samo potpisala otpusno i otpravila me tako ruzno da sam ja skoro skočila kroz prozor, da nisam imala muža uz sebe tj da nisam znala da me čeka u hodniku ispred sobe vjerojatno bi to i napravila. Kako krivi potez,recenica, uništi čovjeka. Moramo se od toga oporaviti.
Laparaskopija i histeroskopija
Nizak amh 4,5
15.11 . ➕❣
15.11. Betahcg ✅
24.11. Betahcg - ✅
14.12 imamo ❤ (izvanredan pregled, hematom)
16.12 prvi pregled bebica je super 🙌🙏
-------------
Termin 26.7.
🕯💙 23.4. Beba K. 27tt
Sortiraj odgovore
Najstariji