Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beban
    28. Travanj 2022. 17:33

Sve ce to biti iza tebe uskoro!
    A kad bude, bices drukcija, jaca, samouverenija, kad se vratimo iz tog pakla, mnogo manji nam se ucine mnogi problemi i ne potresaju nas kao pre ovog iskustva, kad vidis da neko hoce da te povredi nasmejaces se i pomisliti e moj ti, ne mozes mi nista, jaca sam od sudbine.

👩‍💼38 🤵‍♂️38
    28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!

Beban
    28. Travanj 2022. 17:39

Volela bih da sam ti blizu da te zagrlim i pustim suzu sa tobom, evo placem!
    Srela sam dragu staru zenu iz komsiluka, ispricala joj za svoje iskustvo, slusala me je sa suzama, rekla mi je da je rodila dete koje je nedugo potom umrlo, kaze: sveze ti je, sad u tebi gori 40 sveca, gasice se jedna po jedna, a poslednja ce goreti zauvek!
    Ta jedna sveca ucinice da koracamo kroz zivot dignute glave i ispravljenih ledja!

👩‍💼38 🤵‍♂️38

Točkica 89
    28. Travanj 2022. 17:49

Polly Jesi imla bolove nakon tableta? 

👩 1989., anovulacija, AMH 47,9

👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia

1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
    Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
    3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
    4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
    2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
    ostala 🐧🐧🙏🙏

Beban
    28. Travanj 2022. 17:56

Poli javljaj se, necu da poredim svoj nemir sa tvojim, ali nije lako ni znati da upravo jedna cura dozivljava dozivljeno, sve vreme mislimo na tebe!
    Jedan savet, kad pricas sa mamom budi jaka, njoj je najteze, imam cerku i samo sam brinula kako ce moja mama to preziveti, da znam da se mom detetu to dogadja svisnula bih!

👩‍💼38 🤵‍♂️38

Polly
    28. Travanj 2022. 18:10

Točkica 89

Lagane menstrualne, ništa jako... A sad nakon treće tablete hodam bez problema, ništa me ne boli, a to me čak i brine.. Radije bih da me rastura pa da ta bol napravi svoje.

Polly
    28. Travanj 2022. 18:12

Beban

Volela bih da sam ti blizu da te zagrlim i pustim suzu sa tobom, evo placem!
    Srela sam dragu staru zenu iz komsiluka, ispricala joj za svoje iskustvo, slusala me je sa suzama, rekla mi je da je rodila dete koje je nedugo potom umrlo, kaze: sveze ti je, sad u tebi gori 40 sveca, gasice se jedna po jedna, a poslednja ce goreti zauvek!
    Ta jedna sveca ucinice da koracamo kroz zivot dignute glave i ispravljenih ledja!

Hvala ti na utjehama, divna si jedna žena ❤️❤️❤️ i drugim curama hvala što ste tu kad trebam odgovor... Nisam inače bojažljiva, ali me strah uhvati kod nepoznatog i kad ne znam šta očekivati... 

Polly
    28. Travanj 2022. 18:15

gatalinka

Polly

Beban

Poli kako si sad?
    Vazno da se pomera, problem se javi kad se ne odljubi posteljica, bice sve u redu, samo treba vremena da se izbaci, ne znam da li su ti preporucili da setas po kuci, meni jesu, morali su me kiretirati jer je na prednjem zidu na stomaku ostao deo, koliko sam razumela tebi je na UZ ustanovljeno da se sve spustilo, drzi se i javljaj

Ma još sam ja u bolnici, od 9 ujutro… Šećem sada cijelo vrijeme po hodniku, ali sam pala duhom sad već.. Vidjet ćemo pa javim kasnije.

Drži se samo! Sve će to biti gotovo danas! Čim bude gotovo bit će ti puuuuuno lakše. Samo polako… tijelu treba vremena 😘

A nadam se, ne znam jel bi mi pomogla doma što toplija kupka, u ovom slučaju sumnjam da bi odmogla... 

Točkica 89
    28. Travanj 2022. 18:49

Polly

Točkica 89

Lagane menstrualne, ništa jako… A sad nakon treće tablete hodam bez problema, ništa me ne boli, a to me čak i brine.. Radije bih da me rastura pa da ta bol napravi svoje.

Nadam se da će sve izići. Ja isto nisam sigurna je li mi jučer izišlo pošto mi je većina toga izlazila dok sam bila na wc-u. Danas imam krvarenja, ali nisu spektakularna (očekivala sam litre krvi). Mene je bolilo da, jače od bolne menstruacije. Nekako kao da je premalo toga izašlo. Isto me strah da nije pa da ću morat na kiretažu. Većinu dana sam preležala, umorna sam od jučerašnjeg dana i svih tih tableta. Kad ležim meni slabo ide krvarenje i kad je uobičajena menstruacija. Mislite da bi šetanje pomoglo?

👩 1989., anovulacija, AMH 47,9

👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia

1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
    Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
    3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
    4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
    2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
    ostala 🐧🐧🙏🙏

BlairWaldorf
    28. Travanj 2022. 19:17

Polly koliko su ti tableta dali ? Ja sam se sjetila da sam dvije popila u bolnici, jednu doma nakon 2 sata i tad je bas krenulo i sutradan jednu. 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Polly
    28. Travanj 2022. 19:18

Točkica 89

Polly

Točkica 89

Lagane menstrualne, ništa jako… A sad nakon treće tablete hodam bez problema, ništa me ne boli, a to me čak i brine.. Radije bih da me rastura pa da ta bol napravi svoje.

Nadam se da će sve izići. Ja isto nisam sigurna je li mi jučer izišlo pošto mi je većina toga izlazila dok sam bila na wc-u. Danas imam krvarenja, ali nisu spektakularna (očekivala sam litre krvi). Mene je bolilo da, jače od bolne menstruacije. Nekako kao da je premalo toga izašlo. Isto me strah da nije pa da ću morat na kiretažu. Većinu dana sam preležala, umorna sam od jučerašnjeg dana i svih tih tableta. Kad ležim meni slabo ide krvarenje i kad je uobičajena menstruacija. Mislite da bi šetanje pomoglo?

Ja sam šetala zadnja 2 i pola sata, nisam ni uložak napunila, ma ni blizu... Isto kao tebi. Oprosti nisam zapamtila u kojoj si ti fazi, kad si pila tablete? Imam za 15 min uzv pa ćemo vidjeti dalje.. Ja sam isto očekivala izljeve krvi, nit izljeva nit ugrušaka nit jakih bolova, ona tupa bol bezveze je prisutna cijelo vrijeme. Koliko si tjedana bila t? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.