Tears, te bakterije koje pominjes, vide li se one kad se uzme redovan bris ili mora neki poseban da se radi?
Cervikalni brisevi. Ginekologica je smatrala da bi bris maternice bio nepotrebno invazivan... Ne znam vise sto bi mislila i kome vjerovala
Gatalinka, zao mi je sto i tebe vidim ovde, pratila sam i tvoj put do pozitivnog testa,uh, zna li se sta je uzrok vasih spontanih?
Ja cekam 25.05. da mi se ocisti organizam da mi urade trombofilije… kazu da mi samo to nije provereno…
Heeej, meni je ovo bila prva trudnoca, doktorica mi je rekla da u velikom broju slucajeva (kad se desi rano - 6+2 nema otkucaja, a po mengi 8+3) je rijec o nekim kromosomskim greskama. Na to se ne da utjecati i oni uvijek kazu: bolje kad je tako rano nego kasnije. Od nalaza mi je sve uredno: papa, krvna slika… Nazalost je to dosta cesto, osobito u žena koje su prvi put trudne. Imam mali septum maternice koji se nalazi visoko gore pa mi kazu da nije do toga. Ohrabrena sam što mi je ona rekla da se ne bojim te da ne klonem duhom i da kad buedem psihicki spremna probam opet.
Koje je objašnjenje za žene koje su 1. Put trudne? Nikad to nisam čula još.
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Bok cure, evo mene opet.
Stigli nam nalazi briseva i jedina bakterija koja je izolirana je ureaplazma.
Dobila sam terapiju 13 dana 2×1 Doksiciklin, nakon toga 6 dana 1×1 Sumamed i nakon tj dana "odmora" ponovo otic na briseve.
Imate li vi iskustva s ovakvim terapijama?
Vidim da je Doksiciklin neki ful jaki antibiotik al da od njega u vecini slucajeva bestija bude savladana pa mi to daje nadu da cemo sto prije moc ponovo radit na bebici
🙋♀️- 28
🙋♂️- 31
4/2022 18 tt. naš mali anđeo _ Noa 🙏🏻🕯😇
6/2022 ➕️ ❤🤞🌈
18 DPO - beta 1086 🤗 /22 DPO- beta 5522🥰
7/2022 kuca nam srceko 🤗❤️
Stiže nam dečko 💙
11.02.2023. Niko 👶💙
Ta Bogu ništa nije nemoguće! ( Lk 1,37) 🍀
Beban nisam ja nikakve hormone vadila, zamijenila si me s nekim. Meni je ovo prvi spontani. Također zbog majke prirode, kromosomske greške...
Evo me u bolnici, popila prije 2 sata prvu tabletu i ništa se ne dešava.. Od sinoć je iscjedak krenuo i to je to bolova nikakvih, neko komešanje se dešava i tupa bol tu i tamo ali ništa posebno... Nadam se da će barem sa idućom tabletom krenuti jer me strah ako tablete ne učine svoje, šta onda.. Želim izbjeći kiretažu pod svaku cijenu 😔
Gatalinka, zao mi je sto i tebe vidim ovde, pratila sam i tvoj put do pozitivnog testa,uh, zna li se sta je uzrok vasih spontanih?
Ja cekam 25.05. da mi se ocisti organizam da mi urade trombofilije… kazu da mi samo to nije provereno…
Heeej, meni je ovo bila prva trudnoca, doktorica mi je rekla da u velikom broju slucajeva (kad se desi rano - 6+2 nema otkucaja, a po mengi 8+3) je rijec o nekim kromosomskim greskama. Na to se ne da utjecati i oni uvijek kazu: bolje kad je tako rano nego kasnije. Od nalaza mi je sve uredno: papa, krvna slika… Nazalost je to dosta cesto, osobito u žena koje su prvi put trudne. Imam mali septum maternice koji se nalazi visoko gore pa mi kazu da nije do toga. Ohrabrena sam što mi je ona rekla da se ne bojim te da ne klonem duhom i da kad buedem psihicki spremna probam opet.
Koje je objašnjenje za žene koje su 1. Put trudne? Nikad to nisam čula još.
Blair sjećam se da si ganjala ovulaciju kad sam ja negdje imala plusić... Jako mi je drago vidjeti da imaš plusić i želim ti puno puno sreće, da bude uredna trudnoća do kraja ❤️
Koje je objašnjenje za žene koje su 1. Put trudne? Nikad to nisam čula još.Blair sjećam se da si ganjala ovulaciju kad sam ja negdje imala plusić… Jako mi je drago vidjeti da imaš plusić i želim ti puno puno sreće, da bude uredna trudnoća do kraja ❤️
Hvala ti Polly i iskreno mi je žao sto ti se ovo događa. Meni je krvarenje krenulo nakon druge tablete. Sutradan sam popila treću i očistila sam se do kraja. 💔
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure, molila bih vas da me umirite... Dakle 3. tabletu sam upravo dobila, krvariti sam počela 2h nakon prve i to ne uopće jako, ni nakon druge to nije jako dok mirujem, najviše izađe krvi na wcu pa sam se nadala svako malo ako odem na wc da će nešto izletiti. Na uzv nakon 1.tablete je gin rekla da se gestacijska vrećica spustila nisko, a na uzv nakon 2 tablete da ku više ne vidi, da vidi puno ugrušaka i da je sve nagurano dolje, da treba samo izaći... Pitala sam šta ako ne izađe nakon 3.tablete. Onda će mi dati nekakvu injekciju i poslati me doma. Kakva je to injekcija? Isti učinak kao i tablete? I pitala sam jel moguće kako izbjeći kiretažu u mom slučaju, kaže da vrlo vjerojatno neću ići na kiretažu jer se vidi pomak svega s mjesta... Baš sam se nadala da ću to sve ostaviti ovdje u bolnici i mirnije duše otići kući...
Vidim da se u Hrvatskoj daju tablete, kod nas uvek rade kiretazu 😕
Pretpostavljam da je bolje resenje tableta ali nikad mi nisu ponudili tu opciju.
Jedan spontani nije znak problema, mozda je i moja poslednja beba imala srcanu manu i prosto nije mogla dalje, ne mogu da docekam obdukcijski nalaz.
Poli nisam mislila da si imala spontani, mislim da sam citala da cekas pozitivan test, a mnozinu sam iskoristila da bi mi odgovorio bilo ko od devojaka koje su otkrile uzrok.
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Poli kako si sad?
Vazno da se pomera, problem se javi kad se ne odljubi posteljica, bice sve u redu, samo treba vremena da se izbaci, ne znam da li su ti preporucili da setas po kuci, meni jesu, morali su me kiretirati jer je na prednjem zidu na stomaku ostao deo, koliko sam razumela tebi je na UZ ustanovljeno da se sve spustilo, drzi se i javljaj
👩💼38 🤵♂️38
28.05. poslednji ciklus i + treca sreca!
Poli kako si sad?
Vazno da se pomera, problem se javi kad se ne odljubi posteljica, bice sve u redu, samo treba vremena da se izbaci, ne znam da li su ti preporucili da setas po kuci, meni jesu, morali su me kiretirati jer je na prednjem zidu na stomaku ostao deo, koliko sam razumela tebi je na UZ ustanovljeno da se sve spustilo, drzi se i javljaj
Ma još sam ja u bolnici, od 9 ujutro... Šećem sada cijelo vrijeme po hodniku, ali sam pala duhom sad već.. Vidjet ćemo pa javim kasnije.
Sortiraj odgovore
Najstariji