Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    30. Ožujak 2022. 19:42

I btw Slavujka, molim te da si ne predbacuješ što se nisi "na vrijeme" testirala na određene stvari. Nitko ne ide za tim "hej, možda se dogodi nešto loše, idem napraviti sve moguće pretrage koje postoje na svijetu prije trudnoće". Naravno, ima pretraga koje se tako i rade, al trombofilija nije jedna od njih. Nadam se da se tvoje loše iskustvo više neće ponoviti 🙏

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

MBM🐬🍀💕
    30. Ožujak 2022. 20:15

Loza Jos 7 dana pa da dodje M. Pa da se bacim i ja na veliki posao 😁😁😁. 

Loza 💙😇
    30. Ožujak 2022. 21:42

MBMikica

LozaJos 7 dana pa da dodje M. Pa da se bacim i ja na veliki posao 😁😁😁.

Aaa ja sam shvatila da ste vi počeli već ovaj ciklus raditi na bebi...

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

MBM🐬🍀💕
    30. Ožujak 2022. 22:43

Ne nisam jer radila sam briseve pa cekam rezultat. A imam i ranicu na grlicu materice. Toko obrade pap testa je uocila doktorica. Jer moj doktor samo sa sondom pregledava ili ultrazvucno. Ova doktorica i ginekoloski i videla je ranicu na grlicu. 

Loza 💙😇
    30. Ožujak 2022. 23:03

MBMikica

Ne nisam jer radila sam briseve pa cekam rezultat. A imam i ranicu na grlicu materice. Toko obrade pap testa je uocila doktorica. Jer moj doktor samo sa sondom pregledava ili ultrazvucno. Ova doktorica i ginekoloski i videla je ranicu na grlicu.

Da, al bila si ono nešto spominjala da niste pazili oko ovulacije, možda sam ja krivo shvatila 🙈 javi za nalaze briseva :)

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

MBM🐬🍀💕
    30. Ožujak 2022. 23:30

Loza. Da da imali smo odnose samo jednom ne zasticene ali neverujem da ce od jednog bas ugvatit 😠. Dobro si ti shvatila draga moja. A za nalaze u petak javljam. Jao zene sta bi ja bez vas. Divne ste 🤗🤗

Loza 💙😇
    31. Ožujak 2022. 07:22

MBMikica

Loza. Da da imali smo odnose samo jednom ne zasticene ali neverujem da ce od jednog bas ugvatit 😠. Dobro si ti shvatila draga moja. A za nalaze u petak javljam. Jao zene sta bi ja bez vas. Divne ste 🤗🤗

nekad je manje više :)
    čekamo petak za nalaze!

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Slavujka
    31. Ožujak 2022. 10:47

Loza ti na objašnjenju. Mogu napisati svoj slučaj, nije problem, nego se nadam da neću neku od vas isprepadati. Kod mene nije bio pobačaj u pitanju, ja sam imala školsku trudnoću i termin mi je bio lipanj prošle godine. Bila sam u 38 tt kad sam otišla na redoviti pregled u trudničku ambulantu i na utz su vidjeli da beba više nije živa  Jedino pozitivno u svemu je što sam relativno brzo rodila za prvorotkinju, ali o psihičkom stanju, boli, tuzi i propadanju nakon toga svega radije ne bih... E sad, razlog zašto sam pitala ovo sve za trombofiliju jest što je obdukcija pokazala da je nađen ugrušak. Napravila sam sve testove koje su mi dali da u Petrovoj obavim, otišla sam i privatno kod hematologa na konzultacije i svi su rekli isto - nemam trombofiliju. Još uvijek mi vrag nije dao mira pa sam stupila u kontakt sa drugim curama koje su prošle kroz isto (gubitak djeteta pred kraj trudnoće) i sve su imale trombofiliju i kod njih je nađeno mnogo više ugrušaka (desetke). I onda sam poslala upit u dva najveća laboratorija u Hrv da pitam da mi oni preporuče da napravim još koju pretragu, ali su mi i jedni i drugi rekli da ovi nalazi koje imam su sasvim dovoljni da se isključi ta mogućnost trombofilije i da se smirim i ostavim to iza sebe. Vjerujem da će mnoge od vas misliti da sam luda, ali stvarno ne možete znati kako se ja osjećam. Stalno tražim tu točku na i. Ispada kao da želim imati trombofiliju 
    Uglavnom, sada sam trudna drugi put, u 21 tt sam, ali se nikako ne mogu smiriti. I da, dali su mi preventivno da uzimam heparin (Inhixa 0,4ml) da bih kao bila smirenija... vidite kako sam smirenija 
    Znam da ovo nije dobar podforum za moj komentar, ali nadam se da mi nećete zamjeriti što sam to sve tu napisala. U svakom slučaju hvala vam cure, jer sam si zapisala te neke pretrage koje ste mi vi rekle da ste napravile  

PiaBuu
    31. Ožujak 2022. 12:17

Lea, sta se tice nalaza kariogram meni je teta ( ona sta je i vadila nam krv i primila nas ) rekla da postom moraju poslati jer moram imat tj papir original, posalju i preko emaila, i rekla je da ako nalaz nije uredan onda nazovu putem telefona da dodemo na konzultaciju i da objasne otkud krenut i to.. ja sam ju pitala sta ako nalaz nije dobar, ona mi je rekla da se onda radi umjetna oplodnja i da za ovo ima rjesenje,da je medicina napredovala. Ugl, umjetna oplodnja do zdravog djeteta je rekla ... To mi se urezalo u glavi, svaki dan se molim samo da je tj nalaz dobar, strah je cudo.. inace u obitelji sve tete su imale spontane po dva puta i vise, al zato imaju po 2/3/4 djece.. Nastojim biti pozitivna i sta manje misliti o tome jer drugo ne mogu, kako je,tako je.. 

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

PiaBuu
    31. Ožujak 2022. 12:25

Loza,kako si ti? :D 

Slavujka, Zao mi je zbog tvojeg gubitka.. Ja sam u Rijeci vadila obican nalaz na trombofiju a u Petrovoj Zg genetsku trombofiliju, sta su ti rekli koji je uzrok?  Nemoj se krivit, sa krivnjom ne mozemo zivjeti. Sta si sve obavljala od nalaza? 
    Meni je strah trece trudnoce i kako cu izdrzat to psihicki da ne mislim hoce li opet biti isto, tako da mogu zamislit kako ti je. Sad imas bebu, i moras misliti na nju, tesko je al smiri se za njeno dobro :)

27👩🏻
    33👦🏻
    Mom of 2 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
    -Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g
    God will carry you trough the storm 🍀💪
    Pregled 30.5 imamo ♥️
    27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
    14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
    10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.