Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loza 💙😇
    01. Travanj 2022. 09:13

e btw jučer se pričalo o količini ugrušaka nakon pobačaja/poroda. Sad čitam svoj nalaz biopsije i piše "uz plod je primljeno i rastrgano posteljično tkivo s brojnim krvnim ugrušcima, najduljim promjera 16cm". Vjerojatno je i to bilo presudno da sam dobila uputnicu bez problema...

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Pipin
    01. Travanj 2022. 09:22

Loza 💙😇

e btw jučer se pričalo o količini ugrušaka nakon pobačaja/poroda. Sad čitam svoj nalaz biopsije i piše "uz plod je primljeno i rastrgano posteljično tkivo s brojnim krvnim ugrušcima, najduljim promjera 16cm". Vjerojatno je i to bilo presudno da sam dobila uputnicu bez problema…

Moguće, da! 

Loza 💙😇
    01. Travanj 2022. 10:26

Pipin, MBMikica, Slavujka, Lea kako ste danas? :)

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

Lota 🌼
    01. Travanj 2022. 10:38

Loza 💙😇

Hej, evo radno, posao i posao. 😄
    Zadnji dani vjestice i cekalo "pik" za iduci pokusaj. 
    Citam iskustva zenica ovdje i stvarno se jezim svaki puta, tocno znam kako je tesko prolaziti kroz ovo, osobito kada doktori bas nisu susretljivi. Ne znam evo, bas me pocela polako lovitivi briga, sto ako i sljedeci puta ne uspije, kad ce ?! Sve vise mi nekako tesko pada vidjeti zenu sa kolicima, ili cuti vijest da je necija zena trudna, bas mi ono, istovremeno i sretna i tuzna, tezak neki filing. 
    Ali da, nema druge nego glavu gore i cekati svoj/nas trenutak. 😁
    Kako si ti ? 

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

Pipin
    01. Travanj 2022. 10:42

Loza 💙😇

Bok bok Loza - pa ja skroz ok :) napokon smo se naspavali, petak je, odradila vec trening, na poslu je ok :D samo da je vani vrijeme malo ljepše i gdje bi bio kraj. Eto mi ovaj mjesec aktivno se bacili u tzv pokušavanje  međutim, lako moguće da smo baš fulali ovulaciju jer supruga nije bilo za vikend. No dobro, 6DPO, simptoma nula  kako si ti?

Pipin
    01. Travanj 2022. 10:43

Lea06

Loza 💙😇

Hej, evo radno, posao i posao. 😄
    Zadnji dani vjestice i cekalo "pik" za iduci pokusaj.
    Citam iskustva zenica ovdje i stvarno se jezim svaki puta, tocno znam kako je tesko prolaziti kroz ovo, osobito kada doktori bas nisu susretljivi. Ne znam evo, bas me pocela polako lovitivi briga, sto ako i sljedeci puta ne uspije, kad ce ?! Sve vise mi nekako tesko pada vidjeti zenu sa kolicima, ili cuti vijest da je necija zena trudna, bas mi ono, istovremeno i sretna i tuzna, tezak neki filing.
    Ali da, nema druge nego glavu gore i cekati svoj/nas trenutak. 😁
    Kako si ti ?

Samo glavu gore, a držim velike fige za ovaj mjesec i hvatanje pika. Možda baš proljeće bude naše i dočekamo zimske bebe <3

MBM🐬🍀💕
    01. Travanj 2022. 11:43

Loza,Leao6,Pipin,Slavujka. Evo ja sam OK. Bila sam da uzmem rezultate briseva i znace:
    Mycoplasma Hominis: Neg
    Ureaplasma Urealyticum: Neg
    Chlamydiae trachomatis: Neg
    Escherichia coli: Neg
    Proteus spp/ Providencia spp: Neg
    Pseudomonas spp: Neg
    Gardnerella vaginalis: Neg
    Staplococcus aureus: Neg
    Enterococcus faecalis: Neg
    Neisseria gonorrhoeae: Neg
    Steptococcus agalactiae ( Gr. B ) Neg
    Candida spp: Poz ( + )
    Ovo su rezultati Brisa vag i cer. I sta mislite drage moje. 

Loza 💙😇
    01. Travanj 2022. 12:44

Lea nemoj se zamarati time kada ćete uspjeti opet, al vjerujem da znaš to i sama al kad je srce jače od tebe. Koliko vam je dugo trebalo da zatrudniš prva dva puta? Nama je trebalo 10 ciklusa za koje znam da smo 100% dobro pokrili. Ono što mi je zanimljivo u tome, što sam negdje pred kraj ljeta baš bila klonula duhom i rekla mužu "osjećam da je i naš plusić blizu, mislim da će doći kroz 2-3 mjeseca", a tako je i bilo. Sad isto mislim da nam neće dugo trebati i da ćemo kroz 2-3 mjeseca imati plusić, nadam se da se nisam urekla sad :D
    Pipin ne odustaj na 6dpo!!! nikad ne znaš šta može bit :D :D mi navijamo za jedan debeli plusić :) 
    MBMikica imaš kandidu... ne znam, nisam još čitala o tome. Jesi dobila kakve antibiotike?

Ja 27 / M 32
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Bože, hvala Ti!

MBM🐬🍀💕
    01. Travanj 2022. 12:59

Loza. Nisam jos bila da pregledam rezultate kod gin, jer radi posle podne. Pa cu oko 15h ic da mi prepise nesto

Pipin
    01. Travanj 2022. 13:31

MBMikica

Loza,Leao6,Pipin,Slavujka. Evo ja sam OK. Bila sam da uzmem rezultate briseva i znace:
    Mycoplasma Hominis: Neg
    Ureaplasma Urealyticum: Neg
    Chlamydiae trachomatis: Neg
    Escherichia coli: Neg
    Proteus spp/ Providencia spp: Neg
    Pseudomonas spp: Neg
    Gardnerella vaginalis: Neg
    Staplococcus aureus: Neg
    Enterococcus faecalis: Neg
    Neisseria gonorrhoeae: Neg
    Steptococcus agalactiae ( Gr. B ) Neg
    Candida spp: Poz ( + )
    Ovo su rezultati Brisa vag i cer. I sta mislite drage moje.

Kandida pozitivna, vjerojatno kura antibiotika ili nekog lijeka i biti će to ok!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.