![](/media/img/4a/ab/c6eac7aad6fbd901ddf7.jpeg)
e btw jučer se pričalo o količini ugrušaka nakon pobačaja/poroda. Sad čitam svoj nalaz biopsije i piše "uz plod je primljeno i rastrgano posteljično tkivo s brojnim krvnim ugrušcima, najduljim promjera 16cm". Vjerojatno je i to bilo presudno da sam dobila uputnicu bez problema...
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
e btw jučer se pričalo o količini ugrušaka nakon pobačaja/poroda. Sad čitam svoj nalaz biopsije i piše "uz plod je primljeno i rastrgano posteljično tkivo s brojnim krvnim ugrušcima, najduljim promjera 16cm". Vjerojatno je i to bilo presudno da sam dobila uputnicu bez problema…
Moguće, da!
Pipin, MBMikica, Slavujka, Lea kako ste danas? :)
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Hej, evo radno, posao i posao. 😄
Zadnji dani vjestice i cekalo "pik" za iduci pokusaj.
Citam iskustva zenica ovdje i stvarno se jezim svaki puta, tocno znam kako je tesko prolaziti kroz ovo, osobito kada doktori bas nisu susretljivi. Ne znam evo, bas me pocela polako lovitivi briga, sto ako i sljedeci puta ne uspije, kad ce ?! Sve vise mi nekako tesko pada vidjeti zenu sa kolicima, ili cuti vijest da je necija zena trudna, bas mi ono, istovremeno i sretna i tuzna, tezak neki filing.
Ali da, nema druge nego glavu gore i cekati svoj/nas trenutak. 😁
Kako si ti ?
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Bok bok Loza - pa ja skroz ok :) napokon smo se naspavali, petak je, odradila vec trening, na poslu je ok :D samo da je vani vrijeme malo ljepše i gdje bi bio kraj. Eto mi ovaj mjesec aktivno se bacili u tzv pokušavanje međutim, lako moguće da smo baš fulali ovulaciju jer supruga nije bilo za vikend. No dobro, 6DPO, simptoma nula
kako si ti?
Hej, evo radno, posao i posao. 😄
Zadnji dani vjestice i cekalo "pik" za iduci pokusaj.
Citam iskustva zenica ovdje i stvarno se jezim svaki puta, tocno znam kako je tesko prolaziti kroz ovo, osobito kada doktori bas nisu susretljivi. Ne znam evo, bas me pocela polako lovitivi briga, sto ako i sljedeci puta ne uspije, kad ce ?! Sve vise mi nekako tesko pada vidjeti zenu sa kolicima, ili cuti vijest da je necija zena trudna, bas mi ono, istovremeno i sretna i tuzna, tezak neki filing.
Ali da, nema druge nego glavu gore i cekati svoj/nas trenutak. 😁
Kako si ti ?
Samo glavu gore, a držim velike fige za ovaj mjesec i hvatanje pika. Možda baš proljeće bude naše i dočekamo zimske bebe <3
Loza,Leao6,Pipin,Slavujka. Evo ja sam OK. Bila sam da uzmem rezultate briseva i znace:
Mycoplasma Hominis: Neg
Ureaplasma Urealyticum: Neg
Chlamydiae trachomatis: Neg
Escherichia coli: Neg
Proteus spp/ Providencia spp: Neg
Pseudomonas spp: Neg
Gardnerella vaginalis: Neg
Staplococcus aureus: Neg
Enterococcus faecalis: Neg
Neisseria gonorrhoeae: Neg
Steptococcus agalactiae ( Gr. B ) Neg
Candida spp: Poz ( + )
Ovo su rezultati Brisa vag i cer. I sta mislite drage moje.
Lea nemoj se zamarati time kada ćete uspjeti opet, al vjerujem da znaš to i sama al kad je srce jače od tebe. Koliko vam je dugo trebalo da zatrudniš prva dva puta? Nama je trebalo 10 ciklusa za koje znam da smo 100% dobro pokrili. Ono što mi je zanimljivo u tome, što sam negdje pred kraj ljeta baš bila klonula duhom i rekla mužu "osjećam da je i naš plusić blizu, mislim da će doći kroz 2-3 mjeseca", a tako je i bilo. Sad isto mislim da nam neće dugo trebati i da ćemo kroz 2-3 mjeseca imati plusić, nadam se da se nisam urekla sad :D
Pipin ne odustaj na 6dpo!!! nikad ne znaš šta može bit :D :D mi navijamo za jedan debeli plusić :)
MBMikica imaš kandidu... ne znam, nisam još čitala o tome. Jesi dobila kakve antibiotike?
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Loza. Nisam jos bila da pregledam rezultate kod gin, jer radi posle podne. Pa cu oko 15h ic da mi prepise nesto
Loza,Leao6,Pipin,Slavujka. Evo ja sam OK. Bila sam da uzmem rezultate briseva i znace:
Mycoplasma Hominis: Neg
Ureaplasma Urealyticum: Neg
Chlamydiae trachomatis: Neg
Escherichia coli: Neg
Proteus spp/ Providencia spp: Neg
Pseudomonas spp: Neg
Gardnerella vaginalis: Neg
Staplococcus aureus: Neg
Enterococcus faecalis: Neg
Neisseria gonorrhoeae: Neg
Steptococcus agalactiae ( Gr. B ) Neg
Candida spp: Poz ( + )
Ovo su rezultati Brisa vag i cer. I sta mislite drage moje.
Kandida pozitivna, vjerojatno kura antibiotika ili nekog lijeka i biti će to ok!
Sortiraj odgovore
Najstariji