dobro jutro cure :)
Ivana ne razumijem ovu poruku s dudom? Što, trudna si zbog tog? čestitamMBMikica e pa plan mi je naručit se za 2 tjedna na pregled kod gina da vidimo jel polip skroz nestao. Ne znam jesam li pisala, ugl u trudnoći sam imala veliki polip koji mi je radio probleme cijelo vrijeme i kiretažom je uklonjen. Ali ginekolog ne zna je li polip uklonjen s korjenom ili ne. Ako je korjen ostao onda će se polip vratiti, ali nije to drama. U tom slučaju bi ga otišla ukloniti i bit će sve ok. Tako da ako je s polipom sve ok onda počinjemo odma ovaj mjesec raditi na bebici :) a bilježiš li si bazalnu na grafu? lakše ti je tako pratiti i to ima smisla
Pipinsretnooooo! Nadam se da će ovo biti dobitan ciklus :) :) :)
PiaBuužao m ije jako zbog tvog iskustva, od srca ti želim u budućnosti zdrave i uredne trudnoće! Nadam se da ćeš sljedeću ostvariti uskoro :) također, sretno s nalazima. Od svega navedenog, radila sam briseve i trombofiliju. Brisevi su sterilni a za trombofiliju još čekam. Jesi ti dobila već kakve nalaze?
A što se tiče toga kako se nositi s gubitkom… Ne znam, imam boljih i gorih dana. Slobodno nam napiši kako se osjećaš
Ma samo kažem da sam vidjela rozu dudu🙈
Ivana, imala sam spontani 8.2 tako da mi je ciklus započeo 11.3 negdje 36 dana, drugu očekujem isto 31/32 dan.
Loza, ti si imala jedan spontani ?
Ja sam od pregleda obavila trombofiju, kariogram, hormone (( koji su dobro jer sam taman prošli mj imala spontani )) i brisevi i Papa uskoro
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Ivana, imala sam spontani 8.2 tako da mi je ciklus započeo 11.3 negdje 36 dana, drugu očekujem isto 31/32 dan.
Ja sam od pregleda obavila trombofiju, kariogram, hormone (( koji su dobro jer sam taman prošli mj imala spontani )) i brisevi i Papa uskoro
jesam u 16tt, danas točno 5 tjedana od toga... ne ponovilo se nikom više.
I trombofilija ti je ok? Pa imaju li doktori neku teoriju zašto su oba spontana bili tako rano?
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
PiaBuu Zao mi je zbog tvog gubitka jer je to stvarno tesko za jednu zenu. Bol teaje jos uvek sve te podseca na tvoju izgubljenu bebu. Ali vremenom je sve lakse. I ja sam imala kiretazu 08.02 a ciklus mi je dosao 07.03 znaci 28 dan od kiretaze. Koliko ja racunam tebi je ciklus dosao 32 dan a ne 36. Polako sve ce biti u redu i bice beba za sve nas koje smo prosle kroz taj pakao. Meni su vrsili i citogenetiku ploda e sve je doslo uredno. Sigurno je tako moralo da bude da ne upoznam moju curicu 😭. Cekala sam je dugo vremenaali sta cu! Cuti i trpi sve sto zivot donosi.
Cure zao mi je svima koje su jos u fazi ds im je jako tesko. Budite zbilja jako njezne prema sebi. Malo vremena je proslo...i vjerujte mi doci ce faza gdje se necete osjecati kao sto se osjecate danas! Zauvijek cete nositi tu bol i oziljke na srcu, ali doci ce sreca i veselje koja ce dane obojati u zuto i rozo❤️ Drzite se!
PS ja morala na bolovanje, curica mi se razboljela jucer😰
ja sam trenutno u fazi dobrog raspoloženja. Imala sam jako lijep vikend i sve je bilo po mojim željama, tako da je ovo rijedak ponedjeljak koji sam dočekala nasmijana :) al zaista, treba ugađati sebi i prepustit se emocijama, od požurivanja nema ništa.
Pipin brz oporavak curici, nadam se da nije ništa strašno :)
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Ma tako je Loza, dan po dan 🥰
Vidjet cemo, nesto je pokupila u parku cini mi se 😩 ali nadam se da ce proci brzo!
Čekaj.Nisam te razumijela.Kad si prokrvarila nakon spontanog?Tj.to se racuna kao M.Meni je danas 36 dana od kad mi je završio ciklus od prve.I još ništa nema.
Loza, ne ponovilo se! Grozno iskustvo. Ja sam se iza prvog još dobro i držala, al ovaj drugi me straši.. govore kao prvo se svakom ženi desi i da ne zna, al kao drugi put je vrijeme za obradu. Trombofiliju sam dobila i po me i izgleda uredan nalaz, čekam da dobijem sve nalaze i onda idem kod svog privatnika, danas sam obavila i kariogram šta me iskreno najviše plaši za sve nalaze. Imaju teoriju da sam 1 od 4 žena kojima se to desi, i moramo pronaći uzrok tome, bili su rekli da može biti i kromosomska greška. Jesi vadila hormone ?
MBMikica, šta su tebi rekli razlog ? Jesi izvadila sve nalaze? I da, 32 dana je, krivo izračunala 😅
Pipin- brz oporavak želim
Ivana, znaci 8.2 sam imala spontani i nakon 32 sam dobila prvi ciklus. Nemoj se sekirati, zna se to desiti, poremeti se sistem u tijelu i treba neko vrijeme da se hormoni stabiliziraju. Eventualno ako nisi imala odnos u kojem sumnjaš da si ponovno trudna, mogućnosti su isto
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
PiaBuu to za trombofiliju - dovoljan je samo jedan nalaz da bude loš... Ne znam kako ti gledaš na to, al ja sam skroz spremna na to da će se ispostaviti da i meni neki nalaz za trombofiliju neće biti dobar. Čak bi na taj način puno mirnije doživjela sljedeću trudnoću jer znam da ima lijeka i da će ovaj put sve biti ok. Al to mislim sada, pitaj me kad dođu nalazi haha. Meni su rekli da se posteljica nije dobro razvijala, bila je jako nisko, plus polip, plus korona koju sam preboljela taman 15 dana prije gubitka bebe. Sve to zajedno je napravilo eto to što je napravilo. A hormone za štitnjaču sam radila na početku trudnoće i bilo je sve u redu. Makar mislim da može biti da će se nakon svog ovog stresa nalaz pogoršati... To ću prokomentirati s gin na sljedećem pregledu. Kariogram nisam radila...
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji