![](/media/img/5d/5a/9ae03a3907cbf1e66c75.jpeg)
Lea, jel ti dragi radio spermiogram? ja svojega saljem iako ne treba. Cisto reda radi za svaki slucaj :)
na tvom nalazu bas pise,da.. al gledaj to ovako, i ako je trombofilija uzrok super je jer za to ima rjesenje.
Jesi isla da ti ucitaju nalaze? i hematologu?
Otkud si inace?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj - emb 6+5👼🏻
Spontani 08.02.2022 - 9 tj - emb 7+5👼🏻
-Hashimoto, terapija 75/50 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g
God will carry you trough the storm 🍀💪
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
10.08.23- stiže mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
Loza, ima dana kada je super i ima onih dana kada i nisu bas super, danas je dobar dan! :)
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
Lea, jel ti dragi radio spermiogram? ja svojega saljem iako ne treba. Cisto reda radi za svaki slucaj :)
na tvom nalazu bas pise,da.. al gledaj to ovako, i ako je trombofilija uzrok super je jer za to ima rjesenje.
Otkud si inace?
U pravu si, tjesim se da je to moguci uzrok, samo mi ne daju terapiju to je problem, jer smatraju da to nije kao indikacija za heparin i sad muke mucim kako cu kad ostanem trudna izboriti se za to. Nije me htio slati hematologu jer po njegovom to nije za hematologa, pa tu odma prica i staje, a hematolog prepisuje terapiju.
Ja sam iz Zadra bas, ti ?
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
🌸 2/2023 - baby S 🌸
🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵
Otkud si inace?
U pravu si, tjesim se da je to moguci uzrok, samo mi ne daju terapiju to je problem, jer smatraju da to nije kao indikacija za heparin i sad muke mucim kako cu kad ostanem trudna izboriti se za to. Nije me htio slati hematologu jer po njegovom to nije za hematologa, pa tu odma prica i staje, a hematolog prepisuje terapiju.
Ja sam iz Zadra bas, ti ?
I da nije radio, on se tog ustrucava, jer je uvjereb da je zdrav ko dren, zivi za treninge, hrani se zdravo, ne stresira i sl., no ja sam mu rekla da ukoliko se opet ponovi neuspjesna trudnoca da ide i eto, slozio se. No i gin je rekao da nema potrebe, tek nakon 3et spontanog se upucuje miskog u obradu.
Svaka cast, pametno ste to postupili.
Ima dosta tih pretraga koje bi jos htjela uraditi prije trudnoce buduce, a nista me nije slao, tako da cu nekenici i sama jos dodatno, probat preko uputnice kod dr opce prakse ako ne upali privatno... a to je tipa, mokraca, malo dublja analiza trombofilije i sl ... hoces ti nesto dodatno raditi ? Kad planiras iducu trudnocu ?
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
🌸 2/2023 - baby S 🌸
dobro jutro! :)
PiaBuu jesi li se smirila sada, tj jesu li te popustile te crne misli? Razumijem da ti je stvarno svašta prolazilo kroz glavu, ali naravno da ćeš imati djece i da će biti zdrava :) To su sve normalna razmišljanja žene koja je prošla traumu, ili dvije ne daj Bože…
Lea nadam se da do toga neće doći da i treća bude neuspješna! Pogotovo zato što za drugu trudnoću nisi dobila terapiju koja ti je potrebna. Ovo za aspirin - nisam dovoljno upućena da mogu reći je li to dovoljna terapija ili nije, ali u svakom slučaju neće odmoći. Tako da vjerujem u pozitivan ishod sljedeće trudnoće :) Nisam upratila, radite li na sljedećoj trudnoći?
Eto vidis bas to sto si napisala, to me i tjesi kolko tolko, vjerujem da ce se tu ipak nesto pokazati, sad je posao opet dobiti tu drugu crticu 🥲😅
Krenuli smo ovaj mjesec, ali eto nista ipak, danas bas dobila. Nema veze, tek prvi ciklus da pokisavamo nakon spontanog, tako da samo glava gore i drugi ciklus ce brzo doci.
Kakva je situacija kod tebe ?
🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
🌸 2/2023 - baby S 🌸
Heparin je skup i vjerovatno iz tog razloga, njega uzimas kada ostanes trudna, tj kada su otkucaji srca u nekim bolnicama ga daju odmah kada vide se beta povisuje.
Ja da sam na tvom mjestu isla bih privatno hematologu. Bas sam danas isla vaditi papu i briseve i gin mi je rekla i ako je nalaz trombofilije uredan da svejedno trebam na misljenje za svaki slucaj ako mi je potreban clexan.
Ja sam svome rekla da bi to bilo odlicno iz tog razloga da ako fali koji vitamin da to krene pit,na tu foru :D al se slozio i on sam, vidio je sta sam sve prosla, tako da mora :D
A ovo za uputnice da ti ne da, ne razumijem, jel to privatnik ili ?
Za sada sam napravila briseve,kariogram,trombofiliju,papa i kada dobijem sve nalaze, idem privatniku. Planirala sa ( moram ) privatno endokrinolog i za svaki slucaj hematolog da budem sigurna. Najvise se nadam da necu morat razmisljat o kariogramu ( njega me bas strag... al u obitelskoj anamnezi ni ja ni dragi nemamo nikakve bolesti kod nekoga tako da u jednu ruku vjerujem da je to uredu... ) i kod dr opce prakse krv i komplet urinokulturu i urin i vidjela sam da ima neki testovi da vidim dal mi fali koji vitamin u tijelu, to sam isto mislila trazit :D ugl,sve sta bude, trazit cu. S ponovnom trudnocom bi mozda na ljeto, al sve ovisi sta bude i kako bude, ovaj put idem spremna u ovaj " rat " :D
A mozda da pricekas malo dok ne obavis sve nalaze i vidis?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈
Zene bila sam danas na pregled kod druge doktorke i pregledala me ginekoloski. Imam crvenilo na grlicu materice. Znafelinnesto za to jer ona mi je prepisala samo Cikaditrina vaginalete. Ajde drage moje pomagajte
Ja nemam iskustva, mozda neka lagana upala koja ce proci s vaginaletama!
MBMikica imas li svrbez i iscjedak? ako da, onda je neka lagana upala. Sta ti je ona rekla?
27👩🏻
33👦🏻
Mom of 2 angel in heaven
PAI-1 heterozigot 4g/5g
Pregled 30.5 imamo ♥️
27.6.23-11+2 4.7 cm 🍀
14.7.23-13+5 7.55 cm 🌈