dobro jutro :)
a meni su npr smetale rečenice tipa "bolje sad nego kasnije". Ne znam, to mi je toliko ružna rečenica i mislim da bol nije povezana s trajanjem trudnoće jer se sjećam kad sam prvi put prokrvarila u 6tt, mislila sam da je gotovo već tada i nisam se osjećala ništa opuštenije nego sad kad se stvarno dogodilo. Također mrzim kad mi netko kaže "ajde, bit će još beba", kao da sam mačka koja odjednom nosi 5 mačića. Da, bit će još beba, ali nije poanta u bilo kojoj bebi, već u ovoj izgubljenoj. Hoću svoju bebu i kraj, ništa mi ga nikad neće zamijeniti.
Nekad mi jednostavno treba da me neko sasluša i kimne glavom u znak razumijevanja i podrške.
A što se tiče posla i bolovanja, mene je moj šef zvao sat vremena nakon kiretaže jer me nešto hitno trebao iako sam bila na bolovanju. Odmah sam mu ispričala što je bilo, ispričao mi se što me zvao uopće i rekao da si uzmem vremena koliko mi treba da se vratim na posao, čak sam dobila i govor ohrabrenja što mi je baš puno tad značilo. Ostala sam tjedan dana na bolovanju i nakon toga sam se vratila na posao. A na poslu su mi znali samo šefovi, kolegama nisam ništa govorila da sam uopće bila trudna.
Slazem se s tobom, na instagramu ima jedna grupa zove se " spontano ja " malo skicni i to je upravo ovo o cemu smo pisale :)
Sta se tice posla, nisam razmisljala da recem, jer sef nema neke empatije pa ono.. ne znam, tako sam tad bila odlucila
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj 
Spontani 08.02.2022 - 9 tj 
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g  Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈

Loza,Leao6,Pipin,Slavujka. Evo ja sam OK. Bila sam da uzmem rezultate briseva i znace:
Mycoplasma Hominis: Neg
Ureaplasma Urealyticum: Neg
Chlamydiae trachomatis: Neg
Escherichia coli: Neg
Proteus spp/ Providencia spp: Neg
Pseudomonas spp: Neg
Gardnerella vaginalis: Neg
Staplococcus aureus: Neg
Enterococcus faecalis: Neg
Neisseria gonorrhoeae: Neg
Steptococcus agalactiae ( Gr. B ) Neg
Candida spp: Poz ( + )
Ovo su rezultati Brisa vag i cer. I sta mislite drage moje.
Gljivicna infekcija, pretpostavljam da ces to rijesiti s antibiotikom, pij puno tekucine isto! :)
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven

Slavujka, sada dok sam citala sta si napisala meni su suze na oci.. Prosle godine na moru decku sam rekla da sam trudna, imali smo dva dana srece da zapravo uzivamo u tome ( nismo znali ) ,gledali smo djecu kako se igraju i kako roditelji idu za njima i prate ih i mastajuci da cemo bas ove godine na more sa nasom prvom bebicom. Iza toga je uslijedio sok, isla sam kod ginekologa koji je prijatelj s mojim roditeljima i rekao je da se plod prestao razvijati, ne mogu opisati koja je to tuga i jecanje bilo, ja izlazim iz bolnice a ono hrpa mama se slika ispred bolnice i odlaze kuci sa svojom bebom, tad sam se osjecala manje vrijednom. Dan danas pokusavam se dobiti i vratiti na staro, al nisam vise ista, od vedre osobe postala sam zabrinuta i plasljiva. Danas mi je takav dan bio, vidjela sam zene s kojim sam imala isti datum, razlika je sta su one s bebom a ja ne..Uglavnom,ucim ponovno zivjeti i nekako sam si zacrtala da moram prezivljavati iz dana u dan. Molim se za svoju rainbow bebu i vjerujem da kada ju budem drzala u rukama smanjiti sve ovo kako se upravo osjecam danas. i  tako da se nadam za sve nas u ovoj grupi! 
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven

Dobro jutro cure :) kako ste danas? Lijep vikend vam želim ❤️
PiaBuu mislim da je ta cura koja vodi tu stranicu na ig, da se ona ovdje javila nedavno :) zapratila sam sad kao i nekoliko sličnih. A ovo što si opisala sad kako si se osjećala kad vidiš mame s bebama... Sve razumijem i prema tome bi rekla da se sve i jedna žena koja je to prošla osjeća tako. Neki dan sam se tako raspala kad sam išla u bolnicu vadit krv, a iz bolnice izlaze mama i tata s bebom. Nisam se pola sata poslije toga mogla smiriti na pomisao da smo tako moj dragi i ja izlazili ali bez bebe..
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!

Pratice nas ta slika dok smo zive. Pamticemo to mi i kada budemo sa nasim malim bebama ako Bog da. Sve ce to bidi deo naseg zivota i nase tuzne proslosti koja se zavrsila gubitkom najdrazeg malog bica.
Zene evo ja dobila mengu danas tacno na 28 dan ciklusa. Nikad mi nije bila redovnija M nego sad posto ja imam PCSO. Tako da cim progje idem u nove pobede. 

MBMikica sretno u sljedećem ciklusu :)
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!

Loza Hvala draga moja, sretno i tebi. Hoces li da pocnes ovaj mjesec da radis na bebi. Ja mislim da je vreme jer sam u razgovoru sa puno zena u susedu za koje nisam ni snala da su imale spontani dok nisu saznale za moj spontani i ispricale mi svoju pricu. Ima puno njih koje su puno od njih ostale i prvu Men posle spontanog i imaju zdravu decicu danas.

LozaHvala draga moja, sretno i tebi. Hoces li da pocnes ovaj mjesec da radis na bebi. Ja mislim da je vreme jer sam u razgovoru sa puno zena u susedu za koje nisam ni snala da su imale spontani dok nisu saznale za moj spontani i ispricale mi svoju pricu. Ima puno njih koje su puno od njih ostale i prvu Men posle spontanog i imaju zdravu decicu danas.
u teoriji da, trebali bi počet ovaj ciklus radit na bebi. Samo mi se čini da sam trenutno promijenila mišljenje. Možda je to samo faza koja me ovih dana uhvatila, vidjet ću kad dođe vrijeme ovulacije što ću...
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!

Cure doktor minprepisao Aspirin 100 mg pre trudnoce. Ali dali smem da koristim Aspirin pre trudnoce

Cure doktor minprepisao Aspirin 100 mg pre trudnoce. Ali dali smem da koristim Aspirin pre trudnoce
Naravno, ja ga pijem vec 3 mjesca i prije i tokom trudnoce cu osim ako mi ne uvedu heparin radi krvi. 
Zasto ga ti pijes ? 

🧔 -32
👩 -32
( prve trudnoce )
06/2021 - spontani u 6tt 👼
11/2021 - missed ab u 11tt 👼
• Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
   🌸 2/2023 - baby S 🌸
   🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk]  It's a boy 🩵
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji