![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Ma nema me iskreno opće na forumu ali sam ti se morala javiti kada sam čula 😔
Srećom mi dobro napredujemo 21+1 smo, curka nam stize ovaj put ❤️ 07.07 je termin.
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Ma nema me iskreno opće na forumu ali sam ti se morala javiti kada sam čula 😔
Srećom mi dobro napredujemo 21+1 smo, curka nam stize ovaj put ❤️ 07.07 je termin.
Prekrasno, baš mi je drago zbog vas! Nek je sa srećom ❤️❤️
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Doći će i vaša srećica ❤️ sada samo polako, dozvoliti si tugovanje i tek kad budete psihički spremni, lagano prema naprijed, sve znaš, nikada nema odustajanja 🙏🏻
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Tonia
Bas mi je drago a tebe. Zelim ti svu srecu sveta i da curica bude jedna lepa princess 😘🌈❤️
Almy Sad sam citala o tvojrm zdrastvenom problemu i stvarno mi je zao. Neka bude kako je za tebe najbolje, i za tvoje zdravlje. Kako se osecas sad, jer je proslo malo vremena. Nadam se da je kod tebe sve Ok.
MTBica ženi ja sam procitala sve tvoje postove,i divim se tvome zdravlju i tvome znanju i intelegenciji. Zelela bi znati kako si, jer se vise nisi javljala od tvoje nove trudnoce.
SamoJa nema te na ovoj hrabroj temi ovih zena lavica. Nadam se da si dobro i da je kod tebe sve u redu
Ja sam sad za sad dobro, nisam isla na kontrolu kod kardiologa,al dobro sam.Glava me malo boli,al dobro je.Mislim da me tek sad popustaju tablete,a i dosta sam puta krv vadila,a i sav stres, proteklih dva mjeseca.Ja se nekako dizem kad padnem,svaki put,pa vidjeti cemo.Kako si ti Mirzeta, kako ste sve?❤️🌷
Almy ovako se osecam dobro, a sto se tice raspolozenja kako kad. Evo 3 dana imam iscedak iz rodnice bez boje i temperatura mi je 37,3. A kontrola je posle M. Danas mi je 20 dan od vakumske,Pa sad neznam kad ce doc M. Sexualne odnose nisam imala uopste od pobacaja, jer nisam htela da rizikujem zdravlje materice. Pa cekam M da dodje i prodje pa posle. Mislim napravit briseve i jos neke preteage pa posle u nove pobede.
Drago mi je da si bolje i da si se javila😘
Loza Kako si? Kako se osecas? Nadam se da di dobro i da je sve u redu.
Tonia zelim ti sve najbolje i jvlja nam za nove lepe vesti u vezi vas dve cureke 😘
Kejsy Ehhhh sta se ne desava nama zenama, ali jake smo mi vise i nego sto mislimo. I meni je pomoglo puno iskustvo ovih zena na ovom forumu. Jer u ovakvoj situaciji i prijatelji ispare i nema ih. A vase iskusvo pa mozda i moje moze pomoc nekoj koja se oseca kao i mi.
Sta ima kod tebe?
Almy ovako se osecam dobro, a sto se tice raspolozenja kako kad. Evo 3 dana imam iscedak iz rodnice bez boje i temperatura mi je 37,3. A kontrola je posle M. Danas mi je 20 dan od vakumske,Pa sad neznam kad ce doc M. Sexualne odnose nisam imala uopste od pobacaja, jer nisam htela da rizikujem zdravlje materice. Pa cekam M da dodje i prodje pa posle. Mislim napravit briseve i jos neke preteage pa posle u nove pobede.
Drago mi je da si bolje i da si se javila😘
Sto se tice odnosa, ginekolog mi je rekao da mogu,jer nemam krvarenja,i bolova,ali ja imam svaki drugi dan uzasne glavobolje,od cega neznam.
Sortiraj odgovore
Najstariji