Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MBM🐬🍀💕
    20. Veljača 2022. 11:36

Da farbale su se zene i tokom trudnoce i nije im bilo nista. Ne mora da znaci to nista draga moja. Samo se ti posveti sebi i svom luku i bice sve ok. Javi kako si prosla na kontroli i sta ti je rekao

Ptičica
    22. Veljača 2022. 17:08

Pozdrav drage zene, dragi borci. Evo me na stranici na kojoj nikad nisam htjela zavrsiti, od koje vec predugo bjezim. Ali vise nemam snage, pa trazim mjesto koje moze razumjeti ovu bol.. Sutra ulazim u bolnicu, u 18. tjednu je po peti puta prestalo kucati srce pod mojim srcem. Pet anđela sam naredala na nebu, sad vec imam svoju malu vojsku gore. Ali nijednom bije bilo ovako tesko kao sad, nijednom jos nisam osjetila ples u trbuhu koji je naglo prekinut. Dosad su svi bili do 10og tjedna, svi su bili bolni do kosti. Ali sadasnji gubitak, gubitak ove djevojcice je paralizirajuci. Zastrasujuci. Ne, nitko ne zna zasto, panorama je uredna, ona i veca par dana za tjedne, savrsena. Ali maleno srce se umorilo. A sad se i ovo veliko, majčino srce umorilo.. 

MBM🐬🍀💕
    22. Veljača 2022. 19:39

Pticica
    Jao draga stvarno mi je zao. Nemam recu utjehe jer niko te u ovom freš bolu ne moze utjesit. Isplaci se i pođi dalje nemas drugog izbora. Sve mi na ovoj temi imamo u nekoj ruci iste price. Dali si radila nalaze da proveris zasto i kako do toga dolazi. Mozda su to nasi andeli kojih Bog zeli pored sebe.
    I meni je danas tesko jer bi danas moja mala bubica imala 12tj. Utorak je dan radosti i dan zalosti u mom zivotu.
    16.11.2021 zadnji ciklus bio je Utorak
    08.02.2022 vakum kiretaza  je Utorak
    U 10tj trudnoce srce mog srca je stalo da kuca a deo mog srca je stalo za njim. Svaki Utorak bit ce meni najgori u zivotu jer posle 9 godina cekanja ta beba je bila svetlo na dnu zunela😭😭😭😭
    0

Lota 🌼
    23. Veljača 2022. 11:27

Ptičica

Pozdrav drage zene, dragi borci. Evo me na stranici na kojoj nikad nisam htjela zavrsiti, od koje vec predugo bjezim. Ali vise nemam snage, pa trazim mjesto koje moze razumjeti ovu bol.. Sutra ulazim u bolnicu, u 18. tjednu je po peti puta prestalo kucati srce pod mojim srcem. Pet anđela sam naredala na nebu, sad vec imam svoju malu vojsku gore. Ali nijednom bije bilo ovako tesko kao sad, nijednom jos nisam osjetila ples u trbuhu koji je naglo prekinut. Dosad su svi bili do 10og tjedna, svi su bili bolni do kosti. Ali sadasnji gubitak, gubitak ove djevojcice je paralizirajuci. Zastrasujuci. Ne, nitko ne zna zasto, panorama je uredna, ona i veca par dana za tjedne, savrsena. Ali maleno srce se umorilo. A sad se i ovo veliko, majčino srce umorilo..

Ja se evo jezim, trnci me prolaze citajuci ovo. 😥 
    Jako mi je zao, nema te rijeci utjehe koja bi mogla olaksati bol kroz koju prolazis, samo nedopustiti da se nada ugasi. 
    Ja sam prosla dva puta krot tu bol i mislim da ne bi vise mogla biti prisebna u glavi, a ppgotovo pokusati opet, da prodjem jos jednom kroz takav gubutak, a kamoli 5 puta. Hrabra si zena, svaka ti cast i vjerujem da ce ti ova muka postati ubrzo samo ruzno sjecanje dok u narucju budes drzala svoju curicu, a ona ce imati kao i ti cijelu delegaciju sa neba. Drzi se. Imas moju podrsku. ❤

🧔 -32
    👩 -32
    ( prve trudnoce )
    06/2021 - spontani u 6tt 👼
    11/2021 - missed ab u 11tt 👼
    • Trombofilija (PAI 4G/4G + MTHFR) - Asp. + Noval.
    🌸 2/2023 - baby S 🌸
    🩵 11/2024 - [Qualified test - low risk] It's a boy 🩵

Loza 💙😇
    23. Veljača 2022. 15:11

Pozdrav cure, i ja se nerado pridružujem ovoj temi 😓😓
    U ponedjeljak sam završila u bolnici zbog ogromnog krvarenja i bolova, bila sam 16tt. Na pregledu su rekli da srce kuca ali da je sve jako rizično jer se srce jako usporilo. Kasnije su vidjeli da mi curi plodna voda i da je gotovo, ne mogu iznijeti takvu trudnoću. Ne moram posebno govoriti o svojim osjećajima jer vjerujem da sve i jedna znate kako je to.
    Dugo smo radili na bebi i bojim se uopće razmišljati o nekoj budućnosti i budućim trudnoćama. 😓
    Ptičice svaka čast na hrabrosti koju imaš ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Zoe🌸
    23. Veljača 2022. 16:03

Draga Lozice, srce mi je puklo kad sam vidjela da si pisala na ovoj temi. Drzi se. Grlim.❤️❤️❤️

👱🏻‍♀️ 28 - blagi PCOS
    🧔🏻‍♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia

• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
    iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣

• 1./2023. 💗

Loza 💙😇
    23. Veljača 2022. 16:10

Zoe🌸

Draga Lozice,srce mi je puklo kad sam vidjela da si pisala na ovoj temi. Drzi se. Grlim.❤️❤️❤️

Joj Zoe draga 😓❤️❤️ nažalost...
    Sretno vam u postupku, nadam se da si mi ti dobro ❤️

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

Anchy_23 🌈 🌸
    23. Veljača 2022. 16:15

Loza mislim na tebe i uzasno mi je zao. Nema rijeci ni utjehe. Zelim ti puno snage za dalje i da izdrzis 🙏❤️
    Pretesko je to...drzi se

Lida 🍀
    23. Veljača 2022. 17:11

Ptičica, Loza, jako mi je zao... Nema tih rijeci koje bi vas utjesile. Drzite se 🥺🥺

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

Kaća
    23. Veljača 2022. 18:01

Loza baš mi je žao. Uvik si nam u mislima kao što vidiš. Isplači se, sigurno ti nije lako. I tvoja duga tebe čeka, kao i svaku ženu ovdje. ❤️❤️

👩🏻‍🦰29 🧔33
    3/21 AIH - ❌
    4/21 prirodni IVF (clomifen) ❌
    6/21 - stimulirani IVF ❌
    2.8.'21 ➕ spontana trudnoća
    22.3.2022. Helena ♥️
    25.2.2024. ➕ (4+1)
    *Trombofilija

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.