![](/media/img/86/e3/13a49ec5e9d3091ac605.jpeg)
Almy nisam shvatila na kraju, jedi li išls po drugo mišljenje vezano za to smiješ li dalje planirati trudnoću?
MbMikica ma ja ni ne razmišljam još o odnosima uopće... Bit će vremena, trenutno nemam volje, na stranu što krvarim još. Mah, trenutno mi nije nikakva utjeha da ću danas sutra imati djecu, meni moj anđeo nedostaje. Nisam bila ni svjesna koliko ga osjetim dok sad vidim da ne osjetim ništa 😓
Ja 27 / M 32
aktivan rad na bebi od 10/2020
11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
"I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
Bože, hvala Ti!
Ja ustvari imam srcani problem,i zbog toga više ni nesmijem,a to je sve počelo nakon drugog spontanog (problem sa srcem), recite mi da li se neka od vas susrela sa nus pojavama, poslije antibiotika,kao sto je svrbez,i da li znate neki prirodni lijek za to?(ja nekrvarim više)
hej nes, hvala na podršci... žao mi je što se sa starim forumašicama opet srećem na ovaj način.
Nadam se da ste ti i bebica dobro :)
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
nes jao oprosti, nisam znala i za drugi spontani! Znam za prvi i da si odmah nakon njega ostala trudna... Joj, užasno mi je žao. Samo mame razumiju tu bol... Koliko je prošlo već od drugog?
I sama znam da ne vrijedi govoriti da budeš pozitivna ako to ne možeš u tom trenutku. Od srca ti želim da će te od sada samo sreća pratiti i da ćete imati još dječice! <3
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Zene juce sam pila kafu sa jednom prijateljicom koja se mucila 20 da postane majka. Ali zbog problema sa spermicima muza i njenih hormona je bila na Kipru i ostvarila trudnocu blizanaca i sad je u 29tj. Ali sta me je sokiralo kad je rekla, da joj je dr u Kioru zabranio orgazam, jer su neke studije a i njegovo zivotno iskustvo istrazilo da orgazam izaziva spontani. Jer materica dobija kontrakcije i stopira krv u posteljici nakon toga dolazi do krvarnja, i nekoliko dana zastaje i srce bebe. A ja se secam da sam bas bio je Petak imala odnose sa orgazmon a u Subotu mi je pocelo smedarenje i posle nekoliko dana bebi je stalo srce. Sad krivim sebe da nije te 5 sekidni bilo presudno mojoj bebi. Ja eto da vam javim imali neko iskustva sa tim. A kad odem na kontroli pitacu mog Gin za to
Nes
Naravno da ces imati jos dece, u to nema sumnje samo misli pozitvno. A jos imas jedno dete jedan blagoslov kojeg ja nemam. Uz malo pozitive sve ce biti super. To siëu nadeli koji su bili drazi Bogu da ih ima pored sebe. Zelim ti brz oporavan fizicki i dusevni i da sto pre ugledamo + na testu i zdrave bebe u rukama
Kejsy
Puno hvala na opsirnom tekstu i objasnjenju. Zene pa vibste sve divne. Ja mislim da bi pala u depreseji posle spontanog da nije bilo vas.Mene nije rekao moj dokror nista u vezi sexa jer je na pocetku bila trudnoca OK. Jer ja sam ostala trudna prirodno uz pomoc tog medikamenta za PCOS. Al kad cu da joja dr tako rekao uhvati me jeza i griza savjesti.
Nes
A kako si ti kako se osecas, drzim 🤞🏻Da si dobro i da sve prode kako treba
Ovo za orgazme u trudnoći, nisam se pretjerano interesirala o tome. Meni su u trudnoći bili zabranjeni odnosi i pridržavali smo se toga najozbiljnije ikad. Nisam čak ni htjela primjeniti neke "alternative" jer em nisam imala volje od mučnina, em mi je bilo logično da ako ne smijem imsti bilo kakva naprezanja da ne bi smjela imati ni orgazam. Al to je bila specifična situacija, ja se u trudnoći nisam smjela ni nakašljat jer bi odmah počela krvariti.
Najbolje je pridržavati se uputa ginekologa.
.
Evo cure da vam kažem što je meni danas pomoglo. Osjećam se jako mirno i puno bolje nego prethodnih dana. Prvi put sam razgovarala s mužem o tome a da se nisam rasplakala.
Uglavnom, kako sam nakon "poroda" saznala da nosim sina (nismo to do tada znali), danas smo mu odlučili dati ime. Jako me je smirila činjenica da naš mali anđeo ima ime, pomoglo mi je barem danas :)
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Loza draga, a neki dan sam te tražila na Ljetnim bebama da vidim u kojoj si fazi... Cure su mi javile što se dogodilo... Ah draga moja, nema riječi utjehe, grozno iskustvo i ne ponovilo se više nikad... Znam kak ti je jer sam praktički isto prošla... Drži se, daj si vremena sve to prihvatiti, teško je, ali s vremenom ipak bude malo lakše koliko god to zvuči kao floskula... Šaljem ti puno pusa i zagrljaja ❤️
👩🦰31g 🧔34g
👫 9g
👰🤵6g
24.11.2019. Spontani u 18tt 💔
27.02.2020. Biokemijska (7+2)
30.05.2020. Biokemijska (6+3)
11.09.2020. Laparatomija mioma
Trudimo se od 2017.
Desni jajnik blago PCOS
✅ Kontrola ✅Papa ✅Brisevi
💉 Gynositol, cikla
Ne redoviti ciklusi
Ponovni pokušaji od 05/21
+ 28.10.
Lozadraga, a neki dan sam te tražila na Ljetnim bebama da vidim u kojoj si fazi… Cure su mi javile što se dogodilo… Ah draga moja, nema riječi utjehe, grozno iskustvo i ne ponovilo se više nikad… Znam kak ti je jer sam praktički isto prošla… Drži se, daj si vremena sve to prihvatiti, teško je, ali s vremenom ipak bude malo lakše koliko god to zvuči kao floskula… Šaljem ti puno pusa i zagrljaja ❤️
Jao tu si 🥺🥺 da znaš da sam te se neki dan i sjetila kad mi se to sve i dogodilo. Ali, ne ponovilo se!
Kako ste ti i bebica? Što nosiš? 🥰
Ja 27 / M 32
🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
Bože, hvala Ti!
Sortiraj odgovore
Najstariji