Preko sutra trbam na UZ da vidimo sta se desava. A kiretazu su radili vakumski i brine me to sto jos uvek imam krvarenje, ne obilno ali krvarenje da. Meni je prvog dana kiretaze bilo obilnoje onda 2 dana malo 2 ni malo pa sad evo dve noci imam krvarenje. Ja sam pocela piti evo 3 dana Vrkutu pa da mozda nije zbog nje. Imate li iskustva sa Vrkutom
Ja nikad nisam pila nista nikakve cajeve osim brusnice,a sto se tice ovog naseg krvarenja kazu ako nema bolova uredu je,javljaj mi STA ima
Preko sutra trbam na UZ da vidimo sta se desava. A kiretazu su radili vakumski i brine me to sto jos uvek imam krvarenje, ne obilno ali krvarenje da. Meni je prvog dana kiretaze bilo obilnoje onda 2 dana malo 2 ni malo pa sad evo dve noci imam krvarenje. Ja sam pocela piti evo 3 dana Vrkutu pa da mozda nije zbog nje. Imate li iskustva sa Vrkutom
Ja nikad nisam pila nista nikakve cajeve osim brusnice,a sto se tice ovog naseg krvarenja kazu ako nema bolova uredu je,javljaj mi S
A evo i Lida,je pisala pa procitaj koliko je ona krvarila
Evo me ja sa kontrole. Ultrazvuk ima nekih sitnis stanica sukrvice ali ce prvom megom otic po ginokologu. Ja pomalo krvarim al kaze to je normalno. Kontrola posle prve mege. Nisu mi radili ni jedan nalaz danas to me cudi.
Evo me ja sa kontrole. Ultrazvuk ima nekih sitnis stanica sukrvice ali ce prvom megom otic po ginokologu. Ja pomalo krvarim al kaze to je normalno. Kontrola posle prve mege. Nisu mi radili ni jedan nalaz danas to me cudi.
I ja pomalo krvarim jos,meni nikad nisu radili nikakve nalaze poslije kiretaže,bas sam se bila zabrinula jer se nejavljas
Almy draga
A sa tobom kako je stanje sad. Ja danas puno manje krvarim i osecam se bolje. Cekam da sve ovo prodje i da idem na briseve. Cekam i rezultat genetike ploda. Pa malo mislim da odmorim od svega jedno 2 meseca pa onda u nove pobede.
Almy draga
A sa tobom kako je stanje sad. Ja danas puno manje krvarim i osecam se bolje. Cekam da sve ovo prodje i da idem na briseve. Cekam i rezultat genetike ploda. Pa malo mislim da odmorim od svega jedno 2 meseca pa onda u nove pobede.
Mila, dobro sam sad za sad meni kontrola spada u ponedjeljak, krvarim sad vrlo malo crvenkasta je krv,meni nisu ni slali plod ni na kakve analize,al kad Prođe ovo AkoBogDa,ja cu ici na pregled samo incijativno,da sve pregledam
Evo ja da se javim. Danas mi je 11 dan od kiretaze a ja jos uvek smegjarim. Ince bolove nemam i nisam lose. A vidim da nema nikog na forumu i bas mi je drago sto ne raste brojka na ovoj temi Daj Boze da vise ni jedna ne dogje na ovu temu i da sve mi slomljenog 💔 budemo na veselim temama cekajuci nase Rainbow bebe. Srecno svima i veliko hvala na odgovorima koje sam dobila. Cucemo se i dalje dok ne pregjemo na druge teme
Evo ja da se javim. Danas mi je 11 dan od kiretaze a ja jos uvek smegjarim. Ince bolove nemam i nisam lose. A vidim da nema nikog na forumu i bas mi je drago sto ne raste brojka na ovoj temi Daj Boze da vise ni jedna ne dogje na ovu temu i da sve mi slomljenog 💔 budemo na veselim temama cekajuci nase Rainbow bebe. Srecno svima i veliko hvala na odgovorima koje sam dobila. Cucemo se i dalje dok ne pregjemo na druge teme
Ulazila sam ja, vidim nema nikoga,i meni je danas 9 dan,od kiretaže,al sam danas iznimno sretna,mojoj najstarijoj kcerki je 15 ti rodjendan, osjecam se dobro i uzivam sa njom u pripremama.
Almy
Srecan joj rogjendan. Zelim joj puno zdravlja srece i da doceka i 100ti. Hvala Bogu sto je imas, ona je tvoje svetli na dnu tunela. A bice opet jos jedna bebica da ispuni prazninu koju imas posle spontanog. Tesko je ali zivot tece dalje i sta god da nas zadesi moramo dalje jer sto nas ne ubije ucini nas jacom. Javi kako prolazis i sta nameravas raditi od testova. Ljubim vas tebe i malu 😘😘
Zdravo svima, nadam se da ste sve dobro.Sutra AkoBogDa cu na kontrolu,i pitati cu doktora koje testove trebam uraditi, hvala ti za lijepe želje,zelim i ja tebi da uskoro docekas jedno maleno da držis u svom naručju,ja nazalost više djece nesmijem imati,al STA je tu je,tebi zelim svu sreću i nebrini se,mene je moja mama rodila u 39-toj.Tako da se nesikiras(a inace da li se iko od vas farbao poslije kiretaže, mislim da li se smije, htjela bi nesto za sebe da uradim sto Ce mi odvratiti paznju,da zaboravim makar malo ovo sve)❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji