Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Almyy
    23. Veljača 2022. 18:22

Zeljela sam da se javim ponovno,ali nesto nije moglo,pa sam morala napraviti novu prijavu, zelim da kazem da mi je veoma zao zbog naših dragih zena koje su se javile i suosjećam se sa njima,ja sam evo trebala u ponedjeljak na kontrolu poslije trećeg spontanog,al ipak sam isla danas,bogu hvala sve je izaslo kiretazom,ali mi je doktor rekao da vise ne radim na trudnoći jer je rizično zbog mene, zelim da se javim i Mirzeti jer je rekla da je obavijestim STA je bilo,draga moja Mirzeta i sve zene zelim vam sve najbolje od ❤️,i da sto prije budete mame,i prije svega puno zdravlja.Nemojte previše opterećivati svoju psihu,znam da nije lako ali vjerujte svasta sam prosla,i voljela bi da to niko ne Prođe više, budite mi zdravo.

• Almyy
    23. Veljača 2022. 18:26

Ptičica

Pozdrav drage zene, dragi borci. Evo me na stranici na kojoj nikad nisam htjela zavrsiti, od koje vec predugo bjezim. Ali vise nemam snage, pa trazim mjesto koje moze razumjeti ovu bol.. Sutra ulazim u bolnicu, u 18. tjednu je po peti puta prestalo kucati srce pod mojim srcem. Pet anđela sam naredala na nebu, sad vec imam svoju malu vojsku gore. Ali nijednom bije bilo ovako tesko kao sad, nijednom jos nisam osjetila ples u trbuhu koji je naglo prekinut. Dosad su svi bili do 10og tjedna, svi su bili bolni do kosti. Ali sadasnji gubitak, gubitak ove djevojcice je paralizirajuci. Zastrasujuci. Ne, nitko ne zna zasto, panorama je uredna, ona i veca par dana za tjedne, savrsena. Ali maleno srce se umorilo. A sad se i ovo veliko, majčino srce umorilo..

Jesi li ti sad dobro?

MBM🐬🍀💕
    23. Veljača 2022. 22:38

Almy
    Bas mi je drago da si dobro i zelim ti puno srece i uspeha u buducima danima i godinama i da uskoro se javis sa + i orkucjima ❤️
    Pticica Loza zao mi je stvarno. 
    Ja sam u 8tj pocela smedarit i bilo me strah i pozvala sam mog gin. On je rekao da je u redi sve dok ne prokrvarim ali ja sam posle 5 dana u 23.00 prokrvarila i izasla su mi 2 ugruska. Tu noc sam bila na hitnu gde me je dezurni gin pregledao i rekao da srce kuca i beba je za sad u redu, ali da sutra moram kod mog doktora koji vodi moju trudnocu jer ja imam i hipertenziju pa sam na metilfopu. Ali meni se pritisak nije u trudnoci povecavao jer sam pazila na ishranu strogo bez soli. Sutra dan ja kod mog gin i beba je tu a i otkucaji ❤️. A on meni na to bolje izgleda beba nego ti jer sam sve vreme plakala. Taj dan je bebe bila 9+2 da bi u 9+ 6 srce stalio

Loza 💙😇
    24. Veljača 2022. 07:08

Zoe , Kaca, Anchy 🥺🥺🥺❤️ divne moje! ❤️
    Almy ohhh 🥺🥺 kako se osjećaš?
    MbMikica ajme tako mi je žao... Jesi li bila već na prvom pregledu nakon?

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

MBM🐬🍀💕
    24. Veljača 2022. 10:55

Loza 
    Da bila sam na pregledu tjedan nakon kiretaze i Dr je rekao da je sve cisto a i ako nesto malo ima da ce sa prvom M izac. I da je sve uredu hvala Bogu.Meni su dali da koristim drugi dan od kiretaze Ciclo Proinoven.  A ja takođe imam sindrom PCOS od 2014 jer tad mi je ustanovljeno.Nisam ostajala u drugom stanju vise od perd zadnjeg spontanog zbog PCOS. I zbog godina su hteli da me salju na IVF. Ali jedna moja prijateljica zivi u Italiji ima sina od 17 godina i ima istu dijagnozu kao ja,i nakon 16 godina je rodila devojcivu zahvaljukljuci jednom doktoru koji joj je predlozio Dikirogen bustine. Ja sam porucila 6 komada jer najmanje se koriste 6 mj. Drugi mesec sam ostala trudna. Tako da izvinite zbog dugog posta ali mozda nekom pomogne

MBM🐬🍀💕
    24. Veljača 2022. 10:57

Pticice
    Kako si sta se desava sa tobom. Javi se ako mozes

MBM🐬🍀💕
    24. Veljača 2022. 11:02

Loza 
    Kako se osecas imal si ktvarenje. Jesili bolje. 
    Loza,Pticica,Almy mislim na ca i na sve zene na ovom forumu. Vi ste pravi borci,i zahvaljujuci vasoj prici ja se puno bolje osecam, jer sam procitala ceo sadrzaj od 1 do sad i sve vas nenako poznajem. Havala Bogu sto postojite

Loza 💙😇
    24. Veljača 2022. 11:43

MbMikica hvala na savjetu. Trenutno ne znam što da mislim o sljedećoj trudnoći, bojim se koliko bi vremena moglo proći dok ne budem emocionalno opet spremna. 
    Što se tiče krvarenja, mislila sam da će to biti puno gore nego je. Zaista je podnošljivo i nemam nikakvih bolova. A kako se osjećam je preduga priča... Lakše mi je kad se pomolim i zapišem svoje osjećaje. 
    Kako si ti?

Ja 27 / M 32
    aktivan rad na bebi od 10/2020
    11/2021 ➕🤰 dečkić :) 💙
    02/2022 - 16tt, inducirani pobačaj, curenje plodne vode 💔
    02/2022 papa, brisevi, tsh, trombofilija ✔️
    "I will not cause pain without allowing something new to be born." Isaiah 66:9
    🌈28.04.2022. ➕🙏❤️
    Marko, moja najveća pobjeda 💙 13.01.2023.
    Bože, hvala Ti!

• Almyy
    24. Veljača 2022. 16:56

Loza 🐾🐾

Zoe , Kaca, Anchy 🥺🥺🥺❤️ divne moje! ❤️
    Almy ohhh 🥺🥺 kako se osjećaš?
    MbMikica ajme tako mi je žao… Jesi li bila već na prvom pregledu nakon?

Dobro sam sad,al kad sam saznala da Ce i ovo biti treći spontani, nemogu ni opisati kako sam se osjećala,ja sam se udala bas mlada imam djecu, ali ovo sto mi prozivljavamo nemoze niko razumjeti ko nije prosao.I mislim da svaka zena treba,potraziti više misljenja,od vise doktora,jer sam se sad bas zbog ove moje situacije u to uvjerila sto posto.Budite mi zdravo,i puno vam hvala jer mislite i na druge,iako imate i svojih problema,ovaj forum mi puno znači,sve vi.Razgovorile ste me 

MBM🐬🍀💕
    24. Veljača 2022. 20:55

Loza
    Sad sam dobro mislim da je pocela O. Ali ja do prvog ciklusa nemam nameru imat odnose, necu da rizikujem moje zdravlje. Ja i ti ostale trudne u studenom i izgleda da nam taj mjesec i nije bas srecan kako smo zavrsile. Ali bice dobro i za nas,doci  ce i nasa rainbow🌈 beba

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.