![](/media/img/a1/d5/cdf97738b765276d4598.jpeg)
Pozz svima, 😔 nažalost nakon 5 godina ničega sad ispadne da je bila biokemijska. Bila na inseminaciji 21.1 i brzo se pokazala trudnoca ali je jucer beta pala na 7 i prekinula sam terapiju....sada već sam osjetila da je izaslo nesto svijetlo smeđe sluzavo onako...ne znam jel to to? 😔😔 Krvarenja jos nema iako pomalo imam osjećaj da pocinju grcevi...sve jos lagano 😭
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
Pozdrav drage moje. Sutra sam trebala da udjem u 12 tjedan trudnoce.Danas sam bila na UZ i doktor je rekao da beba nema otkucaje i da je fetus zastao u 10 tjednu. Proslog tjedna sam imala gripu i temperatura mi je bila 38.5. Dali je moguce da je ona razlog za uginuce fetusa. Sutra moram na kiretazu jer nosam imala krvaremje. A ovu trudnocu sam cekala 9 godina.
Baš mi je žao radi tvoje situacije!
Čekati 9 godina i onda tako.
Javljam ti se samo iz razloga jer sam i sama slično prošla u prvoj trudnoći, s tim da je bilo vec 13 + 0 i beba je to popodne na pregledu bila živa da bi u noći sve završilo.
Dugo sam se mučila sa razlogom...da li sam ja kriva, da li su doktori krivi, da li je moglo biti drugačije. Meni su kasnije našli i neke bolesti, bio je u pitanju i neki polip, maternica sa pregradom...tako da je puno toga moglo utjecati na ishod.
Trebalo mi je dosta vremena da prihvatim da realno nikada neću saznati pravi razlog...no kad sam prihvatila da je to jednostavno tako...lakše sam krenula dalje!
Teško je zato si daj vremena koliko treba, ali pomiri se sa time da je jednostavno tako trebalo biti i da nisi ti ništa kriva! Od doktora teško da ćeš dobiti kakav konkretan odgovor - reći će ti kromosomska greška i to je tako!
Neka ti je sretno dalje uz vjeru da ćeš i ti uspjeti doći do željenog cilja! 🌺❤️🌺
NOOHA
Hvala puno draga na podrsci. Al sta cemo mozda je Bog tako hteo. Nista nije u nasim rukama. Danas sam bila na kiretazu i sve je proslo u redu za sad. A i uzeli su uzorak da rade genetsku analizu da vide sta je bio uzrok zastajanja srca moje male bubice. Tesko mi je, svasta mi prolazi kroz glavu. Ali sta da se radi. Idemo dalje. 😔😔
NOOHA
Hvala puno draga na podrsci. Al sta cemo mozda je Bog tako hteo. Nista nije u nasim rukama. Danas sam bila na kiretazu i sve je proslo u redu za sad. A i uzeli su uzorak da rade genetsku analizu da vide sta je bio uzrok zastajanja srca moje male bubice. Tesko mi je, svasta mi prolazi kroz glavu. Ali sta da se radi. Idemo dalje. 😔😔
Hej, zao mi je sto si to morala proci. Suosjećam jer sam isto prosla prije 3 mjeseca. Meni su rekli napraviti phd analizu ploda ali nisu imali dovoljno materijala za poslati, tako da ipak nisu. Iako se iz toga svakako nista ne sazna osim da je trudnoca bila u maternici. Neka je kiretaza prosla u redu, odmaraj se sada i cuvaj. Brz oporavak zelim!
🧔37👩🦰27
- 7/21 - biokemijska?
- 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
- 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
💙 It's a BOY! 🥰💙
- 17.11.2022. N ❤️
NOOHA
Hej, zao mi je sto si to morala proci. Suosjećam jer sam isto prosla prije 3 mjeseca. Meni su rekli napraviti phd analizu ploda ali nisu imali dovoljno materijala za poslati, tako da ipak nisu. Iako se iz toga svakako nista ne sazna osim da je trudnoca bila u maternici. Neka je kiretaza prosla u redu, odmaraj se sada i cuvaj. Brz oporavak zelim!
Hvala puno drage moje. Ovo je kutak za svaku zenu koja teazi utehu za svoje boli. Imam 38 godina i strah me je. Ali moram dalje pa sta bude.😘😘
Pozdravljam vas puno,opet se javljam,izgubila sam bebu u ponedjeljak,od tad idem doktorima,i jutros na kraju završila na kiretazi(3 po redu)
NOOHA
Zelim ti sve najbolje u zivotu i da ubuduće bude sve ok, vjeruj i ja sam od jutros nikakva imala sam treći spontani po redu,ali opet covjek mora dalje i najviše sam sebi da pomogne, psihički.Mislila sam necu više,i opet mi se desilo isto,ali opet osjecam neku snagu,drzi se
Pozdravljam vas puno,opet se javljam,izgubila sam bebu u ponedjeljak,od tad idem doktorima,i jutros na kraju završila na kiretazi(3 po redu)
Zao mi je draga na gubitku jednog dela tvjeg tela i duše. Strašan bol i praznina. Ali glavu gore nismo jedine. Ovo se nažalost dešava svakoj 3ćoj zeni na svetu.
Drage zene,
Prije 2 tjedna vidjela mi se gestacijska vrecica i rekao doktor da je sve u redu i danas sam dosla na pregled i ploda nema i dao mi je doktor duphaston i rekao da dodem za 2 tjedna ponovno ali da bi se plod vec trebao vidjeti i da je jedina nada da je trudnoca manja nego sto smo mislili i pojavio mi se smedi iscjedak prije 2 dana. Takoder sam imala covid prije 10 dana i rekao mi je da je moguce da je spontani zbog covida jer nisam cijepljena da ima jako puno spontanih kod zena koje su imale covid a nisu bile cijepljene. Ja sad ne znam sta da mislim i sta da radim narucila sam se kod privatnika u ponedjeljak da on pogleda s obzirom da ovaj moj doktor nije vidio ni gestacijsku dok sam bila kod njega pa sam isla privatniku koji ju je odma vidio. Sto vi mislite o svemu tome, jel ima uopce kakve nade da se plod pojavi i da sve bude u redu?
Zao mi je draga na gubitku jednog dela tvjeg tela i duše. Strašan bol i praznina. Ali glavu gore nismo jedine. Ovo se nažalost dešava svakoj 3ćoj zeni na svetu.
Naravno, uglavnom mene hvala Bogu nista neboli sad za sad,jedino sto me brine je to sto sam jucer krvarila, jutros vrlo malo,i evo sad nista,neznam da li je to normalno,rađena mi je vakum k.
Sortiraj odgovore
Najstariji