Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • almy
    14. Veljača 2022. 18:24

B.Mirzeta

Dobro sam danas, krvarenje je manje a bolove skoro i da nemam. Koliko se dugo krvari kanon kiretaže
    A ti kako si kako se osecas?

Ma i mene ti je brinulo krvarenje,jer nisam znala kako i sta,jer ja imam prolaps stvarnog zalistka,i samim tim sve mi je teze podnositi,cak i zub izvaditi,al sad za sad sam dobro,a sto se tice krvarenja kazzu da se dosta manje krvari kad je vakum kiretaza.Mene su cistili i klasičnom,tad sam vise krvarila,i suze,tako da ipak mislim i ja da sve zavisi koja je kiretaza,a i od toga da li je zena rađala ili ne,tako kazu.Mislim da moramo malo više da se odmarao odnosno odležimo.Iako evo i ja perem suđe,spremam jelo al mislim da ipak treba malo zakociti,jer tijelu treba vremena za odmor,jer i onako smo psihički premorene kod kad na to dodas fizički onda organizam nemoze da izdrži.Ja danas pomalo krvarim i nesto sluzavo STA je to neznam

Lida 🍀
    14. Veljača 2022. 18:25

B.Mirzeta

Dobro sam danas, krvarenje je manje a bolove skoro i da nemam. Koliko se dugo krvari kanon kiretaže

Samo da se ubacim ako ce pomoci, ja sam krvarila prva 4 dana, pa 4 dana samo krvavi iscjedak... Onda 5 dana opet lagano krvarenje, i na kraju 6 dana smeckasti iscjedak, dovoljno da nosim dnevni ulozak.. znaci sveukupno 19 dana 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• almy
    14. Veljača 2022. 18:25

almy

B.Mirzeta

Ma i mene ti je brinulo krvarenje,jer nisam znala kako i sta,jer ja imam prolaps stvarnog zalistka,i samim tim sve mi je teze podnositi,cak i zub izvaditi,al sad za sad sam dobro,a sto se tice krvarenja kazzu da se dosta manje krvari kad je vakum kiretaza.Mene su cistili i klasičnom,tad sam vise krvarila,i suze,tako da ipak mislim i ja da sve zavisi koja je kiretaza,a i od toga da li je zena rađala ili ne,tako kazu.Mislim da moramo malo više da se odmarao odnosno odležimo.Iako evo i ja perem suđe,spremam jelo al mislim da ipak treba malo zakociti,jer tijelu treba vremena za odmor,jer i onako smo psihički premorene kod kad na to dodas fizički onda organizam nemoze da izdrži.Ja danas pomalo krvarim i nesto sluzavo STA je to neznam

Pogriješila sam gore(imam prolaps srčanog zalistka)

• almy
    14. Veljača 2022. 18:26

Lida 🍀

B.Mirzeta

Samo da se ubacim ako ce pomoci, ja sam krvarila prva 4 dana, pa 4 dana samo krvavi iscjedak… Onda 5 dana opet lagano krvarenje, i na kraju 6 dana smeckasti iscjedak, dovoljno da nosim dnevni ulozak.. znaci sveukupno 19 dana

Meni je sad trenutno malo krvi i neka sluz

MBM🐬🍀💕
    14. Veljača 2022. 19:35

Preko sutra trbam na UZ da vidimo sta se desava. A kiretazu su radili vakumski i brine me to sto jos uvek imam krvarenje, ne obilno ali krvarenje da. Meni je prvog dana kiretaze bilo obilnoje onda 2 dana malo 2 ni malo pa sad evo dve noci imam krvarenje. Ja sam pocela piti evo 3 dana Vrkutu pa da mozda nije zbog nje. Imate li iskustva sa Vrkutom

• almy
    15. Veljača 2022. 10:09

B.Mirzeta

Preko sutra trbam na UZ da vidimo sta se desava. A kiretazu su radili vakumski i brine me to sto jos uvek imam krvarenje, ne obilno ali krvarenje da. Meni je prvog dana kiretaze bilo obilnoje onda 2 dana malo 2 ni malo pa sad evo dve noci imam krvarenje. Ja sam pocela piti evo 3 dana Vrkutu pa da mozda nije zbog nje. Imate li iskustva sa Vrkutom

Ja nikad nisam pila nista nikakve cajeve osim brusnice,a sto se tice ovog naseg krvarenja kazu ako nema bolova uredu je,javljaj mi STA ima

• almy
    15. Veljača 2022. 10:11

almy

B.Mirzeta

Ja nikad nisam pila nista nikakve cajeve osim brusnice,a sto se tice ovog naseg krvarenja kazu ako nema bolova uredu je,javljaj mi S

A evo i Lida,je pisala pa procitaj koliko je ona krvarila

MBM🐬🍀💕
    16. Veljača 2022. 12:41

Evo me ja sa kontrole. Ultrazvuk ima nekih sitnis stanica sukrvice ali ce prvom megom otic po ginokologu. Ja pomalo krvarim al kaze to je normalno. Kontrola posle prve mege. Nisu mi radili ni jedan nalaz danas to me cudi. 

• almy
    16. Veljača 2022. 16:07

B.Mirzeta

Evo me ja sa kontrole. Ultrazvuk ima nekih sitnis stanica sukrvice ali ce prvom megom otic po ginokologu. Ja pomalo krvarim al kaze to je normalno. Kontrola posle prve mege. Nisu mi radili ni jedan nalaz danas to me cudi.

I ja pomalo krvarim jos,meni nikad nisu radili nikakve nalaze poslije kiretaže,bas sam se bila zabrinula jer se nejavljas

MBM🐬🍀💕
    16. Veljača 2022. 21:46

Almy draga
    A sa tobom kako je stanje sad. Ja danas puno manje krvarim i osecam se bolje. Cekam da sve ovo prodje i da idem na briseve. Cekam i rezultat genetike ploda. Pa malo mislim da odmorim od svega jedno 2 meseca pa onda u nove pobede. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani