Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • almy
    13. Veljača 2022. 12:57

almy

B.Mirzeta

Almy
    Ja sam radila kiretazu u Utorak i bilo je lokva krvi ali su mi stavili porodilacku gazu koja je poprilicno debela. U sredu imala normalno krvarenje uz bolove u rodnici pa sam pila Brufen. Cetvrtak manje krvarenje uz neke manje bolove. Petak nema krvarenja da bi danas opet imala bolove u levom jajniku i malo krvarenje. Zato strpi se malo jos uvek je rano samo 3 dana ti je od kiretaze.zelim ti brz oporavak i javi sta je sa tobom❤️

Sto se tice zdravlje hvala Bogu dobro sam sad za sad,malo me brinulo to sto neznam jeli normalno da krvarim ili ne iako mi je ovo treći spontani,malo sam jucer krvarila,al po koja kap.Kako si ti?

A kontrola mi spada na 20.02

MBM🐬🍀💕
    13. Veljača 2022. 17:48

Pa dobro sam hvala Bogu. Proci ce i to jake smo mi zene, Pa cemo ponovo u nove pobede. Bilo nam je sugjeno da progjemo kroz to. 

MBM🐬🍀💕
    13. Veljača 2022. 22:02

Opet ja
    Danas sam malo vise bila na nogama pa nocas imam vise bolova i krvarenja. A kontrola mi je u Utorak. Dali je normalno jer me strah da nije nesto u redu

• almy
    14. Veljača 2022. 16:17

B.Mirzeta

Opet ja
    Danas sam malo vise bila na nogama pa nocas imam vise bolova i krvarenja. A kontrola mi je u Utorak. Dali je normalno jer me strah da nije nesto u redu

Jesi li dobro,kako je danas stanje sa krvarenjem?

MBM🐬🍀💕
    14. Veljača 2022. 17:52

Dobro sam danas, krvarenje je manje a bolove skoro i da nemam. Koliko se dugo krvari kanon kiretaže
    A ti kako si kako se osecas?

• almy
    14. Veljača 2022. 18:24

B.Mirzeta

Dobro sam danas, krvarenje je manje a bolove skoro i da nemam. Koliko se dugo krvari kanon kiretaže

Ma i mene ti je brinulo krvarenje,jer nisam znala kako i sta,jer ja imam prolaps stvarnog zalistka,i samim tim sve mi je teze podnositi,cak i zub izvaditi,al sad za sad sam dobro,a sto se tice krvarenja kazzu da se dosta manje krvari kad je vakum kiretaza.Mene su cistili i klasičnom,tad sam vise krvarila,i suze,tako da ipak mislim i ja da sve zavisi koja je kiretaza,a i od toga da li je zena rađala ili ne,tako kazu.Mislim da moramo malo više da se odmarao odnosno odležimo.Iako evo i ja perem suđe,spremam jelo al mislim da ipak treba malo zakociti,jer tijelu treba vremena za odmor,jer i onako smo psihički premorene kod kad na to dodas fizički onda organizam nemoze da izdrži.Ja danas pomalo krvarim i nesto sluzavo STA je to neznam

Lida 🍀
    14. Veljača 2022. 18:25

B.Mirzeta

Samo da se ubacim ako ce pomoci, ja sam krvarila prva 4 dana, pa 4 dana samo krvavi iscjedak... Onda 5 dana opet lagano krvarenje, i na kraju 6 dana smeckasti iscjedak, dovoljno da nosim dnevni ulozak.. znaci sveukupno 19 dana 

🧔37👩‍🦰27
    - 7/21 - biokemijska?
    - 15.11.'21. - missed ab, kiretaža 💔
    - 15.3.'22. ➕ 🌈 1.4. ❤️
    💙 It's a BOY! 🥰💙
    - 17.11.2022. N ❤️

• almy
    14. Veljača 2022. 18:25

almy

B.Mirzeta

Ma i mene ti je brinulo krvarenje,jer nisam znala kako i sta,jer ja imam prolaps stvarnog zalistka,i samim tim sve mi je teze podnositi,cak i zub izvaditi,al sad za sad sam dobro,a sto se tice krvarenja kazzu da se dosta manje krvari kad je vakum kiretaza.Mene su cistili i klasičnom,tad sam vise krvarila,i suze,tako da ipak mislim i ja da sve zavisi koja je kiretaza,a i od toga da li je zena rađala ili ne,tako kazu.Mislim da moramo malo više da se odmarao odnosno odležimo.Iako evo i ja perem suđe,spremam jelo al mislim da ipak treba malo zakociti,jer tijelu treba vremena za odmor,jer i onako smo psihički premorene kod kad na to dodas fizički onda organizam nemoze da izdrži.Ja danas pomalo krvarim i nesto sluzavo STA je to neznam

Pogriješila sam gore(imam prolaps srčanog zalistka)

• almy
    14. Veljača 2022. 18:26

Lida 🍀

B.Mirzeta

Samo da se ubacim ako ce pomoci, ja sam krvarila prva 4 dana, pa 4 dana samo krvavi iscjedak… Onda 5 dana opet lagano krvarenje, i na kraju 6 dana smeckasti iscjedak, dovoljno da nosim dnevni ulozak.. znaci sveukupno 19 dana

Meni je sad trenutno malo krvi i neka sluz

MBM🐬🍀💕
    14. Veljača 2022. 19:35

Preko sutra trbam na UZ da vidimo sta se desava. A kiretazu su radili vakumski i brine me to sto jos uvek imam krvarenje, ne obilno ali krvarenje da. Meni je prvog dana kiretaze bilo obilnoje onda 2 dana malo 2 ni malo pa sad evo dve noci imam krvarenje. Ja sam pocela piti evo 3 dana Vrkutu pa da mozda nije zbog nje. Imate li iskustva sa Vrkutom

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.