Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MBM🐬🍀💕
    11. Veljača 2022. 19:20

Cao cure
    Evo i ja da se javim. Danas mi je 4 dan od kiretaze i osecam se fizicki puno bolje. Imam lagano krvarenje braon boje,i na kretko bolove u stomaku. Ali danas sam dusevno puno lose ceo dan mi se place,Toliko sam mastala i radovala se mojoj maloj bubici nakon 9 godina cekanja i maltretiranja po doktorima. 100 pitanja u glavi, zasto,kako,da mozda ja nisam pogresila i tako mi je ceo dan prosao

• almy
    11. Veljača 2022. 20:28

B.Mirzeta

Cao cure
    Evo i ja da se javim. Danas mi je 4 dan od kiretaze i osecam se fizicki puno bolje. Imam lagano krvarenje braon boje,i na kretko bolove u stomaku. Ali danas sam dusevno puno lose ceo dan mi se place,Toliko sam mastala i radovala se mojoj maloj bubici nakon 9 godina cekanja i maltretiranja po doktorima. 100 pitanja u glavi, zasto,kako,da mozda ja nisam pogresila i tako mi je ceo dan prosaO

Vjeruj,svako isto misli,ja sam Licno kroz to prosla 3 puta i svaki put je isto, zato,kako? Jednostavno vjeruj.Ako ti se place ,placi,ja to isto radim olaksam sebi tako,svasta covjek Prođe,al moras da racunas na to da ima ipak jos nade,pricaj s nekim.Ako zelis mozemo pisati i preko Vibera,pisat cu s tobom.

MBM🐬🍀💕
    12. Veljača 2022. 09:06

Almy hvala puno. Pa da mozemo se dopisevat i ovde i prejo vibera.

• almy
    12. Veljača 2022. 09:53

B.Mirzeta

Jel ti jos krvaris

• almy
    12. Veljača 2022. 09:54

B.Mirzeta

Jel ti jos krvaris

MBM🐬🍀💕
    12. Veljača 2022. 14:35

Almy
    Po malo nekoliko kapi na dan a danas mi je 5 dan od kiretaze. Ja imam i policisticne jajnike ali uvek zatrudnela sam bez stimulacije. Jer sam u Kolovozu bila na hcc i otvarala kanale a zadnja menga mi je bila 16 Studenog

• almy
    12. Veljača 2022. 20:19

B.Mirzeta

Almy
    Po malo nekoliko kapi na dan a danas mi je 5 dan od kiretaze. Ja imam i policisticne jajnike ali uvek zatrudnela sam bez stimulacije. Jer sam u Kolovozu bila na hcc i otvarala kanale a zadnja menga mi je bila 16 Studenog

Ja sam bila na kiretažu u cetvrtak,taj dan krvarila,u petak  ujutro malo skroz, jutros nista i sad evo malo skroz pa kontam jel kod mene tako samo ili ima jos neko takve simptome,a ja na desnom jajniku imam veliku cistu pa neznam sad

MBM🐬🍀💕
    12. Veljača 2022. 22:16

Almy
    Ja sam radila kiretazu u Utorak i bilo je lokva krvi ali su mi stavili porodilacku gazu koja je poprilicno debela. U sredu imala normalno krvarenje uz bolove u rodnici pa sam pila Brufen. Cetvrtak manje krvarenje uz neke manje bolove. Petak nema krvarenja da bi danas opet imala bolove u levom jajniku i malo krvarenje. Zato strpi se malo jos uvek je rano samo 3 dana ti je od kiretaze.zelim ti brz oporavak i javi sta je sa tobom❤️

MBM🐬🍀💕
    12. Veljača 2022. 22:19

Ana777
    Dali si vadila Betu da vidis da li je uvecana

• almy
    13. Veljača 2022. 12:55

B.Mirzeta

Almy
    Ja sam radila kiretazu u Utorak i bilo je lokva krvi ali su mi stavili porodilacku gazu koja je poprilicno debela. U sredu imala normalno krvarenje uz bolove u rodnici pa sam pila Brufen. Cetvrtak manje krvarenje uz neke manje bolove. Petak nema krvarenja da bi danas opet imala bolove u levom jajniku i malo krvarenje. Zato strpi se malo jos uvek je rano samo 3 dana ti je od kiretaze.zelim ti brz oporavak i javi sta je sa tobom❤️

Sto se tice zdravlje hvala Bogu dobro sam sad za sad,malo me brinulo to sto neznam jeli normalno da krvarim ili ne iako mi je ovo treći spontani,malo sam jucer krvarila,al po koja kap.Kako si ti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.