Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Clarissa
    15. Lipanj 2021. 16:12

Curke, rekla sam vam se javiti nakon prvog pregleda. Bila sam u velikoj tremi, nasrecu sve je zasada dobro, danas sam 7+0, pravilna gestacijska, zumancana, plod je tu i imamo otkucaje srca. Miom je daleko i ne smeta. Sljedeci pregled je za 2 tj. Kod svog soc gin sam uzela uputnice za krv, urin, tsh i to sve sto treba da u medjuvremenu obavim. Zasad je sve okej, no i dalje sam zbog prethodnog iskustva naravno rezervirana, znam da je jos rano to sve, moram dan po dan i nadati se najboljem. Ufffff.  Bit ce vidim strikanja i trte mrte oko svakog pregleda, ali to je valjda normalno.
    Mislim na vas, svima saljem hug i support!

BubaT
    15. Lipanj 2021. 17:37

Clarissa

Curke, rekla sam vam se javiti nakon prvog pregleda. Bila sam u velikoj tremi, nasrecu sve je zasada dobro, danas sam 7+0, pravilna gestacijska, zumancana, plod je tu i imamo otkucaje srca. Miom je daleko i ne smeta. Sljedeci pregled je za 2 tj. Kod svog soc gin sam uzela uputnice za krv, urin, tsh i to sve sto treba da u medjuvremenu obavim. Zasad je sve okej, no i dalje sam zbog prethodnog iskustva naravno rezervirana, znam da je jos rano to sve, moram dan po dan i nadati se najboljem. Ufffff.Bit ce vidim strikanja i trte mrte oko svakog pregleda, ali to je valjda normalno.

Bravo za pregled ♥️ polako sad iz dana u dan, nemoj misliti lose 🌈

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

• XOXO
    15. Lipanj 2021. 18:12

Clarissa super za pregled i otkucaje 💓.  Vjerujem da ce bit straha pred pregled al bit ce i vrijedno svakog tog straha za 36 tjedana cca. 💪❤️

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Tina0409
    15. Lipanj 2021. 18:37

Clarissa super sto se bebica razvija kako treba.Bit će to sve dobro,treba pozitivno misliti 🙌🏻❤️.

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

jelenas
    15. Lipanj 2021. 18:45

Clarissa- jupiiiiii, bravo! Cheeramo za malog bejbija i dalje!!! 🌈❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

BlairWaldorf
    15. Lipanj 2021. 21:05

Clarissa

Curke, rekla sam vam se javiti nakon prvog pregleda. Bila sam u velikoj tremi, nasrecu sve je zasada dobro, danas sam 7+0, pravilna gestacijska, zumancana, plod je tu i imamo otkucaje srca. Miom je daleko i ne smeta. Sljedeci pregled je za 2 tj. Kod svog soc gin sam uzela uputnice za krv, urin, tsh i to sve sto treba da u medjuvremenu obavim. Zasad je sve okej, no i dalje sam zbog prethodnog iskustva naravno rezervirana, znam da je jos rano to sve, moram dan po dan i nadati se najboljem. Ufffff.Bit ce vidim strikanja i trte mrte oko svakog pregleda, ali to je valjda normalno.

❤️❤️❤️ Super ! 🌈 

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

Tina0409
    15. Lipanj 2021. 21:29

Cure jel netko imao možda problema sa gljivičnom infekcijom poslije pobačaja?
    Danas sam osjetila lagano peckanje,sad neznam dali da uzmem neke vaginalete na svoju ruku ili da idem kod doktora.😏

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

jelenas
    16. Lipanj 2021. 08:40

Tina- nisam imala baš nakon pobačaja. Ja sam inače znala uzeti vaginalnu kremu na svoju ruku, ali ne nakon pobačaja. Možda ipak da se javiš ginekologu makar telefonski ili mailom?

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• ribic
    16. Lipanj 2021. 09:42

Koliko citam cca 20-30 min nakon uzimanja tablete pocinju bolovi?

Cisto pitam da krenem ranije se kljukati s tabletama protiv bolova.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• Mimmy
    16. Lipanj 2021. 10:19

Clarissa

Predivno, samo optimistično i želim školsku trudnoću 

Cure je li netko imao bolne i tvrde grudi nakon spontanog pobačaja? U trudnoći su mi jako nabubrile i još nisu splasnule, znam da treba neko vrijeme da se hormoni stabiliziraju, ali ova tvrdoća me prepala, ne smijem ih pipnuti...
    Jutros sam i primijetila malo više iscjetka, sad je smeđi i gušći, za razliku od prethodnih dana gdje je bio svijetlo rozi i sluzaviji/rjeđi, nije obilno, ne znam kako bih vam količinski opisala - izdržala bih cijeli dan s jednim normalnim uloškom. nemam bolove nikakve.
    Mislim da sam malo paranoična da mi je nešto zaostalo, jer za vrijeme uzv nakon zahvata sam još spavala pa nisam vidjela.

ja - 30g, mm - 31 g
    pokušavamo od 02/2021.
    ➕ (27/04)
    ❤️ srce kuca (6 + 6 tt)
    💔 missed ab (09/06 - 10 + 6 tt)
    PCOS, inovo, folbella, plivit d3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani