Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Emili57
    06. Lipanj 2021. 23:25

Drage samo da se javim, sve vas pratim i citam ali na poslu je ludnica pa ne stignem ni sabrati se kako sam a vikendi kad dodju budem cesto, kao ovaj emotivno lose.
    Javljaju mi se iste scene u glavi iako je evo skoro mjesec prosao od tog dana s najruznijim vijestima.
    Kad postane malo lakse? 😔

Nadam se da su sve s plusićima dobro ❤❤❤

Judita
    07. Lipanj 2021. 00:14

Pozdrav svima! 
    Nova sam na forumu. 
    Nažalost, pisem na ovoj temi, jer sam prošla iskustvo spontanog pobačaja u 21.tjednu trudnoće. 
    Bebici je iz nepoznatog razloga srce samo prestalo kucati.
    Zanima me dali su i vama koje ste imale takvo iskustvo ginekolozi preporucali pauzu do iduće trudnoće? Meni si rekli da je dobro pričekati 6mj, ali idealno godinu dana. Nekako mi se to dugo čini.
    Kako su vam prošle trudnoće poslije? Jeste bile u strahu?

👩🏻34 👨🏻36
    2009.SP u 8 tt
    Nakon toga 4 srećice 👩🏻👦🏻👧🏼👦🏻
    2021. SP 21.tt 👼🏻

• XOXO
    07. Lipanj 2021. 06:56

Judita

Pozdrav svima!
    Nova sam na forumu.
    Nažalost, pisem na ovoj temi, jer sam prošla iskustvo spontanog pobačaja u 21.tjednu trudnoće.
    Bebici je iz nepoznatog razloga srce samo prestalo kucati.
    Zanima me dali su i vama koje ste imale takvo iskustvo ginekolozi preporucali pauzu do iduće trudnoće? Meni si rekli da je dobro pričekati 6mj, ali idealno godinu dana. Nekako mi se to dugo čini.
    Kako su vam prošle trudnoće poslije? Jeste bile u strahu?

Uff bas mi je zao. Ima nas koje smo u razlicitim tjednima pa i tako visokim izgubili bebice. Ako se ne varam mislim da je Jelena bas kao i ti bila negdje u 20 tjednu pa ako cita javit ce ti se.  Ja sam u 16 tt izgubila. Odradila sam kontrolu 14 dana nakon, pa opet cca jos nakon 14 dana i nakon prce M. Posto je sve bilo uredno gin je dala vec zeleno svjetlo za nove pokusaje. E sad moja gin voli detaljno sve pregledat i ne drzi se tih standardnih 3-6mj cekanja. Koliko vidim tu po formu dosta gin preporuca bas tako 3-6 mj pauze. Sta god odlucila najbitnije je da je na kontroli sve ok i da se psihicki dobro osjecas. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

• XOXO
    07. Lipanj 2021. 07:00

Mislim da ce nam svima sljedeca T nakon ovakvog iskustva bit puno stresnija i da je to normalno. Trebat ce se naucit opustit nekako. Iz mog iskustva ti ne mogu rec jer nisam jos T al imam dobru prijateljicu koja je u 20 tt zbog zastoja srca izgubila bebicu i ostala je trudna nakon prve M poslije. Imala je skroz urednu trudnocu i sve je super proslo. 

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

zoeeuzoee
    07. Lipanj 2021. 07:08

Danas planiram pod pauzom skoknuti da ponovim test, 3 dana do M mi je pa ono budemo vidli :) nekak si mislim da sam ipak pre rano napravila, imali smo samo jedan odnos u plodnim danima tak da tesko al cemo da vidimo, javim vam
    Kak ste mi vi cure?? 

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

missR
    07. Lipanj 2021. 07:19

Emili ja mogu reci da je meni tek sad malo lakse (spontani u veljaci) jer sam pocela raditi i sezona je pocela pa sam nekako odmaknula misli. Nikad ne zaboravim i ne postoji dio dana u kojem se ne sjetim svega ali mi je lakse puno u odnosu na prethodne mjesece. Bit ce bolje i lakse ❣️
    Judita jako mi je zao sto si tu s nama. Slazem se sa Xoxo, dobar ultrazvuk i strucan ginekolog neka procjeni da li je sve okej pa ako si psihicki spremna ne vidim razloga da cekas predugo. Drzi se 🤗
    Zoe drzim fige! 
    Ja sam dobro, sezona je pocela i bas je vec uzurbano. Pase mi to. Nadam se da su nam i druge cure dobro! 😄 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

zoeeuzoee
    07. Lipanj 2021. 07:30

Lori🍀

Scarlett

Bok curke
    Samo da javim da sam pišnula u srijedu ujutro. Imamo plus ➕!
    Malo je za reć da sam sretna i prestravljena u isto vrijeme. Idem idući tjedan kod gin pa ćemo vidjet šta će on reć.
    Zasad se mičem s foruma jer mi mozak ludi od svega. Želim svima sve najbolje! Držite se lavice! 😘

Cestitke!!!! Samo polako, bit ce sve ok❤

Cestitaam❤️🍀🍀

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• XOXO
    07. Lipanj 2021. 07:41

Ja cu se slozit sa curama kako je krenula sezona posao me vratio u neku uzurbanu normalu i nije da ne razmisljam o svemu al u nedostatku vremena jednostavno ne stignem toliko razmisljat. Moje misljenje je da se takve stvari nikad skroz ne prebole samo se naucimo sa tim zivjeti. 
    Zoezoe drzim fige da bude plusic.
    Ja imam jos 9 dana za (ne) dobit pa cemo vidjeti. 

👶 - 2011.
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Hera✨
    07. Lipanj 2021. 07:58

Drage moje nadam se da ste dobro i zelim vam lijep tjedan 😊
    Emili ja jos uvijek imam dosta izrazene lose i dobre dane. Najvise me pogodi kad vidim bebe svuda oko sebe i ljude koji guraju kolica. I pomisao kolko bi sad vec bila trudna. Onda se pokusam trgnut iz tog razmisljanja jer nema smisla jednostavno. Ja vjerujem da vrijeme sve to lijeci i da nece vise biti tako intenzivno. Kao sto je sam vec lakse nego cim se desilo. Tako da drzi se i imaju nadu ❤️
    Judita jako mi je zao. Slazem se s vec napisanim. Najbolje ti je otic ginekologu kojem vjerujes i da ti on realno kaze kad ce tijelo biti spremno za dalje. Meni su u bolnici rekli 6 mj prije nego li sam uopce dosla do induciranog tako da to ne uzimam uopce kao neko realno misljenje. Otici cu nakon prve M svom gin i trazit objektivno misljenje. 
    Zoezoe drzim fige za + 💪🏼🍀
    Meni je povratak na posao jako pomogao al bas mi je neki spori tjedan bio, a i ovaj ce i to me ubije. Srecom sljedeci tjedan idem na poslovni put tj dana i odmah iza toga 10 dana godisnjeg tako da se nadam da ce mi to super doc i necu imat tolko vremena razmisljat o svom zivotu 😅 od M jos nista, danas je 30 dana od induciranog, ima jos vremena, ali ne mogu docekat da dode, osjecam pms i mislim da ce mi i psihicki i fizicki lakse bit kad dode i da napokon krenem s pregledima. 

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Hera✨
    07. Lipanj 2021. 08:11

Lori sretno danas na pregledu! Javi se s dobrim vijestima 🍀😘

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.