Emili ja mogu reci da je meni tek sad malo lakse (spontani u veljaci) jer sam pocela raditi i sezona je pocela pa sam nekako odmaknula misli. Nikad ne zaboravim i ne postoji dio dana u kojem se ne sjetim svega ali mi je lakse puno u odnosu na prethodne mjesece. Bit ce bolje i lakse ❣️
Judita jako mi je zao sto si tu s nama. Slazem se sa Xoxo, dobar ultrazvuk i strucan ginekolog neka procjeni da li je sve okej pa ako si psihicki spremna ne vidim razloga da cekas predugo. Drzi se 🤗
Zoe drzim fige! 
Ja sam dobro, sezona je pocela i bas je vec uzurbano. Pase mi to. Nadam se da su nam i druge cure dobro! 😄 
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️

Bok curke
Samo da javim da sam pišnula u srijedu ujutro. Imamo plus ➕!
Malo je za reć da sam sretna i prestravljena u isto vrijeme. Idem idući tjedan kod gin pa ćemo vidjet šta će on reć.
Zasad se mičem s foruma jer mi mozak ludi od svega. Želim svima sve najbolje! Držite se lavice! 😘
Cestitke!!!! Samo polako, bit ce sve ok❤
Cestitaam❤️🍀🍀
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

Ja cu se slozit sa curama kako je krenula sezona posao me vratio u neku uzurbanu normalu i nije da ne razmisljam o svemu al u nedostatku vremena jednostavno ne stignem toliko razmisljat. Moje misljenje je da se takve stvari nikad skroz ne prebole samo se naucimo sa tim zivjeti. 
Zoezoe drzim fige da bude plusic.
Ja imam jos 9 dana za (ne) dobit pa cemo vidjeti. 

👶 - 2011.                             
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
 ➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗

Drage moje nadam se da ste dobro i zelim vam lijep tjedan 😊
Emili ja jos uvijek imam dosta izrazene lose i dobre dane. Najvise me pogodi kad vidim bebe svuda oko sebe i ljude koji guraju kolica. I pomisao kolko bi sad vec bila trudna. Onda se pokusam trgnut iz tog razmisljanja jer nema smisla jednostavno. Ja vjerujem da vrijeme sve to lijeci i da nece vise biti tako intenzivno. Kao sto je sam vec lakse nego cim se desilo. Tako da drzi se i imaju nadu ❤️
Judita jako mi je zao. Slazem se s vec napisanim. Najbolje ti je otic ginekologu kojem vjerujes i da ti on realno kaze kad ce tijelo biti spremno za dalje. Meni su u bolnici rekli 6 mj prije nego li sam uopce dosla do induciranog tako da to ne uzimam uopce kao neko realno misljenje. Otici cu nakon prve M svom gin i trazit objektivno misljenje. 
Zoezoe drzim fige za + 💪🏼🍀
Meni je povratak na posao jako pomogao al bas mi je neki spori tjedan bio, a i ovaj ce i to me ubije. Srecom sljedeci tjedan idem na poslovni put tj dana i odmah iza toga 10 dana godisnjeg tako da se nadam da ce mi to super doc i necu imat tolko vremena razmisljat o svom zivotu 😅 od M jos nista, danas je 30 dana od induciranog, ima jos vremena, ali ne mogu docekat da dode, osjecam pms i mislim da ce mi i psihicki i fizicki lakse bit kad dode i da napokon krenem s pregledima. 
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska

Lori sretno danas na pregledu! Javi se s dobrim vijestima 🍀😘
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska

Jutro cure,
Ja sam još na bolovanju pa uživam malo na suncu i planiram godišnji.
Mislim da tek kad se maknem od ovog svog okruženja ću malo se opustiti.
Želim svima ugodan dan .😘
03/22 1. Ivf  rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖

Drage cure, evo mene natrag. Uživali smo u Istri s našim malim zvrkom, ali sam pratila sve što pišete.
Judita- ako se ne varam, čule smo se preko Fejsa? Nadam se da si malo bolje psihički i fizički. ❤️ 
Kako su nam trudnice, lori i clarissa? Scarlett, zoezoe potencijalno i vi jel tako? 
Pitanjce- jel ikad ikome Mullerov test bio lažno pozitivan? Svi znate moju sagu s lažno pozitivnim CB testovima prošli ciklus, dok su mi Mullerovi bili snješko bijelić. Danas pak, 25dc (9. dan od ovulacije) Mullerov pokazuje crticu.. ne želim se prerano veseliti :( 

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018. 
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕

Hvala vam curke svima redom, bas ste drage ❤️
Još nisam dobila M, a sad će mjesec dana od SP. 
Također još mi ni phd nije gotov.
Bila sam na kontroli kod svog ginekologa i rekao je da je sve ok, te mi dao(poslao) uputnice u Zaraznu za vađenje serologije na neke viruse. 
U bolnici su još napisali kontrola štitnjače, faktora zgrušavanja i kariogram. E sad, moj ginekolog kaže da nema žurbe s tim kontrolama, već tamo na jesen, kad se oporavim. 
Jedino, za kariogram mislim da ćemo preskočiti, s obzirom da suprug i ja imamo zdravu djecu.
Jeli vi osjećate veliku žudnju za novom trudnoćom nakon spontanog? Meni ovako nikad nije bilo. Čak i sanjam da sam ponovo trudna. Iako, moj dječak zauvijek će zauzimati posebno mjesto u mom srcu i nikada neće biti zaboravljen. 
Meni je duša našla mir nakon sto smo ga sahranili, a i djeca su to dosta dobro prihvatila. 
👩🏻34 👨🏻36
2009.SP u 8 tt
Nakon toga 4 srećice 👩🏻👦🏻👧🏼👦🏻
2021. SP 21.tt 👼🏻

Judita- ako se ne varam, čule smo se preko Fejsa? Nadam se da si malo bolje psihički i fizički. ❤️
jesam, bolje sam, hvala ti 
Čini se da sve ide svojim tokom...
👩🏻34 👨🏻36
2009.SP u 8 tt
Nakon toga 4 srećice 👩🏻👦🏻👧🏼👦🏻
2021. SP 21.tt 👼🏻

Jutro cure,
Ja sam još na bolovanju pa uživam malo na suncu i planiram godišnji.
Mislim da tek kad se maknem od ovog svog okruženja ću malo se opustiti.
Želim svima ugodan dan .😘
Sigurno! Ja kad sam se fizicki oporavila otisli smo na vikend s malenom, to mi je baš pomoglo da se nekako vratim u “normalan” život.

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018. 
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji