![](/media/img/16/8a/332ccf6fc7cb1cb416df.jpeg)
Jutro cure,
Ja sam još na bolovanju pa uživam malo na suncu i planiram godišnji.
Mislim da tek kad se maknem od ovog svog okruženja ću malo se opustiti.
Želim svima ugodan dan .😘
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Drage cure, evo mene natrag. Uživali smo u Istri s našim malim zvrkom, ali sam pratila sve što pišete.
Judita- ako se ne varam, čule smo se preko Fejsa? Nadam se da si malo bolje psihički i fizički. ❤️
Kako su nam trudnice, lori i clarissa? Scarlett, zoezoe potencijalno i vi jel tako?
Pitanjce- jel ikad ikome Mullerov test bio lažno pozitivan? Svi znate moju sagu s lažno pozitivnim CB testovima prošli ciklus, dok su mi Mullerovi bili snješko bijelić. Danas pak, 25dc (9. dan od ovulacije) Mullerov pokazuje crticu.. ne želim se prerano veseliti :(
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hvala vam curke svima redom, bas ste drage ❤️
Još nisam dobila M, a sad će mjesec dana od SP.
Također još mi ni phd nije gotov.
Bila sam na kontroli kod svog ginekologa i rekao je da je sve ok, te mi dao(poslao) uputnice u Zaraznu za vađenje serologije na neke viruse.
U bolnici su još napisali kontrola štitnjače, faktora zgrušavanja i kariogram. E sad, moj ginekolog kaže da nema žurbe s tim kontrolama, već tamo na jesen, kad se oporavim.
Jedino, za kariogram mislim da ćemo preskočiti, s obzirom da suprug i ja imamo zdravu djecu.
Jeli vi osjećate veliku žudnju za novom trudnoćom nakon spontanog? Meni ovako nikad nije bilo. Čak i sanjam da sam ponovo trudna. Iako, moj dječak zauvijek će zauzimati posebno mjesto u mom srcu i nikada neće biti zaboravljen.
Meni je duša našla mir nakon sto smo ga sahranili, a i djeca su to dosta dobro prihvatila.
👩🏻34 👨🏻36
2009.SP u 8 tt
Nakon toga 4 srećice 👩🏻👦🏻👧🏼👦🏻
2021. SP 21.tt 👼🏻
Judita- ako se ne varam, čule smo se preko Fejsa? Nadam se da si malo bolje psihički i fizički. ❤️
jesam, bolje sam, hvala ti
Čini se da sve ide svojim tokom...
👩🏻34 👨🏻36
2009.SP u 8 tt
Nakon toga 4 srećice 👩🏻👦🏻👧🏼👦🏻
2021. SP 21.tt 👼🏻
Jutro cure,
Ja sam još na bolovanju pa uživam malo na suncu i planiram godišnji.
Mislim da tek kad se maknem od ovog svog okruženja ću malo se opustiti.
Želim svima ugodan dan .😘
Sigurno! Ja kad sam se fizicki oporavila otisli smo na vikend s malenom, to mi je baš pomoglo da se nekako vratim u “normalan” život.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
jesam, bolje sam, hvala ti
Čini se da sve ide svojim tokom…
Drago mi je ❤️
Ja sam imala jako jako veliku želju za trudnoćom, od prvog dana nakon spontanog. Nekad sam razmišljala dal je to možda samo čežnja za nastavkom one trudnoće, dal mi samo treba neki sretniji završetak. Ali evo kako je vrijeme prolazilo moja želja se nije promijenila, jako jako želimo to drugo dijete, pogotovo kad vidimo prvu curicu koliko gleda bebe i koliko si želi brata ili sestru. Zato i jesam toliko jako nestrpljiva da se ostvari trudnoća i želja trenutno prevladava svaki strah za koje znam da će ih biti.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jelenas bas mi je drago da ste malo uzivali 😊 meni su trakice iz mullera najpouzdanije! Znaci pokazale su mi crticu 10dpo u sekundi. Ako je crta tamo ja vjerujem da si trudna draga moja 🥳🤗 samo neka tamni 🍀 (btw jel imas sliku da se i mi malo veselimo😊) ja sam inace prekjucer piskila isto tu trakicu da provjerim jel ima jos bete u meni i bijelo ko snijeg. Prvi put sam se nadala negativnom testu 😅
Judita ja isto imam jako veliku zelju za novom trudnocom. Nekd se lose osjecam ko da cu zaboravit svoju curicu s novom trudnocom, ali bas to ona ce uvijek biti s nama i gotovo. Ja sam isto u iscekivanju prve menstruacija i sad je 30 dana proslo. nadam vrlo brzo zelenom svijetlu i nastavku dalje na novu trudnocu. Mislim da sam psihicki zaista spremna za to opet i ne vidim svrhu odugovlacit ako nema medicinskog razloga naravno. Drzim fige da cete usoko moc pocet planirat trudnocu 🍀🥰
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Imam slikicu Hera, ali evo zaboravila sam kako se to stavlja...
imaš ti onaj link?
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Joj nemam link, al mislim da ovu zadnji ikonicu pored navodnika stisnes za odabrat sliku (iznad polja za komentar) 🤷🏽♀️
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Nažalost neće mi tako...
Evo uspjela sam preko linka:
https://ibb.co/NyDzswx
https://ibb.co/02dD1f3
To je jedan te isti test samo s blicom i bez 🙈
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021