![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Curke evo mene s uzv-a nakon prve menge. Dobila opet duphastone jos jedan ciklus zbog ovog smedeg iscjedka. Kaze gin da mozemo na bebu odma krenuti da je stanje s maternicom dobro i jajnicima. Papa - za dva tj gotov nalaz. Napokon malo vedrine i kod mene 😁
BubaT drzi se javljaj nam sve ❣️
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Hera ja sam 7 dana bila na bolovanju. Povratak na posao mi je pomogao da malo maknem misli s te cijele situacije. Iskreno, ja još uvijek nisam to preboljela skroz bez obzira što se dogodilo u ranoj trudnoći. Treba vremena i nemoj se požurivati.
XOXO ja nisam vadila betu pa ti ne mogu pomoći. Meni su na uzv vidjeli da je sve ok i nisu me slali betu vaditi.
MisssR super vijesti
Buba nadam se da si ok
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
Curke evo mene s uzv-a nakon prve menge. Dobila opet duphastone jos jedan ciklus zbog ovog smedeg iscjedka. Kaze gin da mozemo na bebu odma krenuti da je stanje s maternicom dobro i jajnicima. Papa - za dva tj gotov nalaz. Napokon malo vedrine i kod mene 😁
BubaT drzi se javljaj nam sve ❣️
Super za dobar nalaz i zelim da sto brze prode i smedarenje.
Sorry ne sjecam se a da ne listam ko zna koliko unatrag. U kojem tjednu se decio spontani i koliko si cekala prvu M. Jesi imala kiretazu? Meni je dr preporucila nakon kiretaze za papu pricekat 2 mj nakon iako kaze da ne bi ni trebala ponavljat posto imam iz prvog mjeseca al sam ja inzistirala.
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Hera ja sam 7 dana bila na bolovanju. Povratak na posao mi je pomogao da malo maknem misli s te cijele situacije. Iskreno, ja još uvijek nisam to preboljela skroz bez obzira što se dogodilo u ranoj trudnoći. Treba vremena i nemoj se požurivati.
XOXO ja nisam vadila betu pa ti ne mogu pomoći. Meni su na uzv vidjeli da je sve ok i nisu me slali betu vaditi.
MisssR super vijestiBuba nadam se da si ok
I ja sam na kontroli radila uzv i sve je ok. Betu sam sad vadila jer mi lh idalje su stalno pozitivne pa da vidim di sam i sta sam i kad mogu ocekivat O i M.
👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Xoxo missed u 9. TT
24.2 medikamentozni pa 18.3 vakum aspiracija jer medikamentoznim nije sve izaslo.
Dobila mengu 23.4 ali s duphastonom jer je sluznica bila previse zadebljana..
Sto se pape tice ja sam je radila u 6. Mjesecu lani tako da sam sad opet, nije mi nitko rekao da cekam 🤷🏻♀️
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Nista se nije promaknulo. Kaze da tek sad kreće, da ima svega. Trazila sam dvije odma, ne da već jedna i tek četvrta u 18h ako do tad ne krene. Psihički sam izmorena, znate u kojem sam stanju kad zelim da me boli 🥴 samo da zavrsi
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Xoxo missed u 9. TT
24.2 medikamentozni pa 18.3 vakum aspiracija jer medikamentoznim nije sve izaslo.
Dobila mengu 23.4 ali s duphastonom jer je sluznica bila previse zadebljana..
Sto se pape tice ja sam je radila u 6. Mjesecu lani tako da sam sad opet, nije mi nitko rekao da cekam 🤷🏻♀️
Meni je dr rekla da ne moram radit papu jer mi je ova od prvog mjeseca 2021 dovoljna za sad. A posto sam inzistirala rekla je ovako. Cca 2 mjeseca nakon kiretaze jer uz kiretazu se pokupe sve stanice pa dok se one opet sve razviju ranije ne bi imali tocan nalaz. Al tebi i je prakticki proslo mj.
👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Nista se nije promaknulo. Kaze da tek sad kreće, da ima svega. Trazila sam dvije odma, ne da već jedna i tek četvrta u 18h ako do tad ne krene. Psihički sam izmorena, znate u kojem sam stanju kad zelim da me boli 🥴 samo da zavrsi
ajme buba, baš mi je žao, da toliko štede😞
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Cure meni je krvarenje bilo skoro stalo, samo malo nesto. Danas sam isla prosetat i sjedila par sati vani i sad vidim da je opet malo jace krenulo. Mislite da je to ok?
Buba uzasno mi je zao da moras to mrcvarenje trpit. Vjeruj mi znam kako ti je. Ja sam cekala 34h da se nesto desi tamo. Psihicki te ubi i uzasno je frustrirajuce, ali mora kad tad krenut. Drzi se ❤️
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Cure meni je krvarenje bilo skoro stalo, samo malo nesto. Danas sam isla prosetat i sjedila par sati vani i sad vidim da je opet malo jace krenulo. Mislite da je to ok?
Bubauzasno mi je zao da moras to mrcvarenje trpit. Vjeruj mi znam kako ti je. Ja sam cekala 34h da se nesto desi tamo. Psihicki te ubi i uzasno je frustrirajuce, ali mora kad tad krenut. Drzi se ❤️
Meni je prvi dan jace, onda par dana (3-4 max) slabije za dnevni ulozak. I onda vise manje samo smede. Tu i tamo nesto malo bi jos krvi bilo. Al sve skupa niti 10ak dana. Poslije mi je jos cca 7 samo smede i to pretezno samo kod brisanja.
👶 - 2011.
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji