![](/media/img/33/92/3ea1329b7286baac6e64.jpeg)
Javi se nakon vizite, mislimo na tebe ❤️
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
PINGO drzi se i budi jaka!
BubaT zao mi je da se tolko moras muciti,ali bude sve to proslo,drzim fige da cim prije krene kako treba.
Ja sam prije mjesec dana takoder imala medikamentozni pobacaj ali kod kuce,krvarila jesam skoro 2 tjedna bolilo me ali jos nisam imala kontrolu tek u srijedu idem na prvi ultrazvuk.Drzi se <3
Cure samo da javim dobila sam tu prvu menstruaciju nakon medikam,znaci 4 tjedna i 3 dana je proslo od pobacaja,krvarenje je bas dosta obilno i sa ugruscima bolilo me samo prva dva dana cak imam osjecaj da sad malo vise krvarim nego kad sam popila tablete u srijedu imam pregled nadam se da bude okej.
CURE koje ste imale preglede,drago mi je da je sve uredu,samo jakooo
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Bas mi je zao vidjeti koliko nas je, zao mi je BubaT sto kroz to prolazis. Drzi se, drzite se sve.
Ja vam mogu prijaviti da mi je prosla prva m (dobila sam je 36 dana nakon medikamentoznog - isto sam ga prolazila doma, od prve tablete nista pa onda dva dana nakon dobila jos 6 tableta od kojih sam krvarila oko 2 i pol tjedna, bilo gadnih bolova i to sve, ali vec sam ih potisnula). Prva m mi je bila prakticki ista kao i inace, samo sam prvih dana vise krvarila. Nakon nje potvrdjeno da se napokon sve ocistilo, endometrij uredan trolinijski, bila i ovulacija koju najprije nisam osjecala no onda je krenula standardna bol u jednom jajniku i uobicajeno ponasanje mog tijela. Imala sam i prve odnose nakon 4 mjeseca, nije bilo bolova, prijavljujem da je sto se tog tice sve regularno. Druga stvar je sto sve prolazi kroz glavu, no moramo biti jaki. Sljedeci mjesec nastavljam svoj put prema bebici. Svima zelim srecu
Ja vam mogu prijaviti da mi je prosla prva m (dobila sam je 36 dana nakon medikamentoznog - isto sam ga prolazila doma, od prve tablete nista pa onda dva dana nakon dobila jos 6 tableta od kojih sam krvarila oko 2 i pol tjedna, bilo gadnih bolova i to sve, ali vec sam ih potisnula). Prva m mi je bila prakticki ista kao i inace, samo sam prvih dana vise krvarila. Nakon nje potvrdjeno da se napokon sve ocistilo, endometrij uredan trolinijski, bila i ovulacija koju najprije nisam osjecala no onda je krenula standardna bol u jednom jajniku i uobicajeno ponasanje mog tijela. Imala sam i prve odnose nakon 4 mjeseca, nije bilo bolova, prijavljujem da je sto se tog tice sve regularno. Druga stvar je sto sve prolazi kroz glavu, no moramo biti jaki. Sljedeci mjesec nastavljam svoj put prema bebici. Svima zelim srecu
Clarissa, baš mi je drago što je ovaj fizički (i seksualni ) dio dobar. Za glavu, pih, glava manje više, to nam ionako nikad nije bilo normalno.
💔💔💔
E da, nakon duuugo vremena popila sam 2-3 pive, bila je prilika na jednom druzenju pa sam si dala oduska. Kasnije sam izgledala otprilike ovako https://ibb.co/tqLLsH7 Ali trebalo mi da se malo i na taj nacin ispucam, da se osjetim normalnije.
BubaT kakva je sitaucij? Joj tako mi je zao sto tolko traje ovo mucenje.
Pingo drzi se. Ja u sri nisam mogla ustat iz kreveta od tuge i ocaja, ova dva dana je bolje. Bas osjecam iz dana u dan kako je svaki drugaciji i iskreno mi je muka kad pomislim da ce to bit tako jos dugo vremena.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Clarissa super da se vraca sve u normalu. Mene tog najvise strah da mi se sad od ovog sve ne poremeti, a do sad sam imala savrsene cikluse i ovulacije. Super i za odnose! Mi nismo imali odnose od kad sam zatrudnila sad vec skoro 4 mjeseca i nisam sigurna kad cu ih opet htjelt uopce imat. Ali cini mi se iz ove perspektive da ce bit bolno, utjesno je cut da tebi nije 🤗
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Pregledala me i shvatila da je sve ostalo u rodnici,pa je sama kliještima izvadila i poslali smo na phd analizu. Za 2tj će biti nalaz. Bila je neka dr, andeo od zene, znaci andeo. Sestre me mazile po glavi i tjesile. Nije me to bolilo, malo neugodno jer znas da uzima kliješta i ide kopat, al obećala je da neće bolit i objasnjavla svake sekunde sta radi. Sad me boli jer sam dobila jos neku injekciju da potakne ako jos sta ima. Dobila sam i Rhogam. Ugl. Sada sam doma, izvaljena na kaucu i odmaram. Ogromno olakšanje osjećam. Sreća izbjegla sam kiretazu i eto na kraju, uz muku, se uspila sama ocistit.
Vama cure oooogromno hvala, na podrsci, savjetima, sto ste jednostavno bile tu. Nije isto pricati s nekim tko to isto prolazi i s nekim tko moze samo suosjećati. ♥️
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
BubaT bas mi je drago da si kuci i da ti je malo lakse. Drzi se i puno odmaraj 🥰
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji