Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Clarissa
    14. Svibanj 2021. 08:27

E da, nakon duuugo vremena popila sam 2-3 pive, bila je prilika na jednom druzenju pa sam si dala oduska. Kasnije sam izgledala otprilike ovako https://ibb.co/tqLLsH7  Ali trebalo mi da se malo i na taj nacin ispucam, da se osjetim normalnije. 

Hera✨
    14. Svibanj 2021. 09:28

BubaT kakva je sitaucij? Joj tako mi je zao sto tolko traje ovo mucenje. 
    Pingo drzi se. Ja u sri nisam mogla ustat iz kreveta od tuge i ocaja, ova dva dana je bolje. Bas osjecam iz dana u dan kako je svaki drugaciji i iskreno mi je muka kad pomislim da ce to bit tako jos dugo vremena.

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Hera✨
    14. Svibanj 2021. 09:32

Clarissa super da se vraca sve u normalu. Mene tog najvise strah da mi se sad od ovog sve ne poremeti, a do sad sam imala savrsene cikluse i ovulacije. Super i za odnose! Mi nismo imali odnose od kad sam zatrudnila sad vec skoro 4 mjeseca i nisam sigurna kad cu ih opet htjelt uopce imat. Ali cini mi se iz ove perspektive da ce bit bolno, utjesno je cut da tebi nije 🤗

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

BubaT
    14. Svibanj 2021. 11:20

Pregledala me i shvatila da je sve ostalo u rodnici,pa je sama kliještima izvadila i poslali smo na phd analizu. Za 2tj će biti nalaz. Bila je neka dr, andeo od  zene, znaci andeo. Sestre me mazile po glavi i tjesile. Nije me to bolilo, malo neugodno jer znas da uzima kliješta i ide kopat, al obećala je da neće bolit i objasnjavla svake sekunde sta radi. Sad me boli jer sam dobila jos neku injekciju da potakne ako jos sta ima. Dobila sam i Rhogam. Ugl. Sada sam doma, izvaljena na kaucu i odmaram. Ogromno olakšanje osjećam. Sreća izbjegla sam kiretazu i eto na kraju, uz muku, se uspila sama ocistit. 
    Vama cure oooogromno hvala, na podrsci, savjetima, sto ste jednostavno bile tu. Nije isto pricati s nekim tko to isto prolazi i s nekim tko moze samo suosjećati. ♥️

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

missR
    14. Svibanj 2021. 11:22

BubaT bas mi je drago da si kuci i da ti je malo lakse. Drzi se i puno odmaraj 🥰

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Svibanj 2021. 12:07

Hera✨

Clarissa super da se vraca sve u normalu. Mene tog najvise strah da mi se sad od ovog sve ne poremeti, a do sad sam imala savrsene cikluse i ovulacije. Super i za odnose! Mi nismo imali odnose od kad sam zatrudnila sad vec skoro 4 mjeseca i nisam sigurna kad cu ih opet htjelt uopce imat. Ali cini mi se iz ove perspektive da ce bit bolno, utjesno je cut da tebi nije 🤗

Meni je iza svakog spontanog prvi seks bio malo neugodniji i emotivno zahtjevan. Odmah drugi je bio mrak. Tako da, samo kreni u to, brzo se tijelo vrati nazad.

Clarissa 
    Moja maštarija je ipak kako progrizem put kroz ogromnu krafnu, smjestim se u sredinu kao carica i onda grickam iznutra 

BubaT, super da je gotovo. Ako su poslali na PHD analizu, iz toga, na žalost, ništa pametnog nećeš saznati.

💔💔💔

jelenas
    14. Svibanj 2021. 12:08

BubaT, hrabra i snažna ženo, šaljem ti ogromnu dozu ljubavi i zagrljaja. Neka te maze i paze. ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Lori🍀
    14. Svibanj 2021. 12:17

Buba tako mi je drago da je gotovo! Super da nakon te sve muke nisi morala još i na kiretažu. Sad odmaraj i čuvaj se
    Clarissa super, drago mi je da sve sve vratilo u normalu kod tebe! Puno sreće u lovu na tvoju bebicu
    Hera što se odnosa tiče ni meni nisu bili bolni nakon. Ako psihički nisi spremna daj si vremena. Kao i za sve ostalo, dan po dan. Možda da si, dok si na bolovanju, postaviš svaki dan neki cilj, tipa prošetati 5km, očistiti nešto doma i tako. Da si makneš misli malo i počneš se vraćati u "normalu". Uzmi vremena za sebe, pročitaj neku knjigu, pogledaj film kojeg nisi stigla ranije i sl. Bit će bolje s vremenom 

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

BubaT
    14. Svibanj 2021. 12:57

MTBica, zasto mislis da phd neće nista reći?
    Hvala vam cure, ogromna pomoć i podrška ste mi bile 🥺 

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

Hera✨
    14. Svibanj 2021. 13:10

BubaT bravo! Odradila si to i iza tebe je sad napokon.  Uzivaj sad doma kolko mozes i nek se muz lijepo brine o tebi. ❤️ Mi zene stvarno svasta moramo proc, ali i mozemo 💪🏼

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani