![](/media/img/39/3f/4cbcc8b4c222587a629e.jpeg)
A pingo ☹️
Drzi se!
Jos malo i opet u nove pobjede!
Sve će biti dobro na kraju. Zapamti.. Nakon kise dolazi sunce 🌈
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Ps. Koliko se max ovih tableta smije primiti?
29 🙋♀️
💊 Eliquis
Ps. Koliko se max ovih tableta smije primiti?
6
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Pingo drzi se❤ Isplaci se i izbaci te emocije iz sebe...sutra je novi dan😘
Buba bas mi je zao da toliko traje😢 Nadam se da ce krenuti brzo🤞🤞🤞
Nizak AMH, ostalo ok
2021. spontana trudnoća <3
1. IVF 2/2025.
Pingo nisam se usporedivala pitala sam bas zato da vidim u cemu je razlika.... Pa kad je napisala sam skzila da je ona imala vakumsku... Uglavnom moja poanta je bila da sam ja inzistirala jer sam htjela ipak prije sljedece trudnoce provjerit al ne na silu prije je moguce. Gin mi je stvarno super i uvijek uzme u obzir i sta bi ja i sta je potrebno, kad a sta ne.
Ja inace mrzim tipkat pa se cesto desi da na brzinu ne objasnim dobro. Inace sve obavljam pozivima a ovdje je to nemoguce.
Danas je takav dan a u nasim situacijama jedan bolji jedan te vrati par koraka natrag. Sve je to normalno. Ja si znam reci da sam mogla ista napraviti da popravim situaciju bi,ookrenula bi svemir, al na zalost nista nije bilo moguce. Ta praznina ostaje al glavu gore kad nije jednostavno nesto jako dobro mora doc nakon. 💜
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Nista se nije pomaknulo ni sa zadnjom tabletom. Dobila jos jednu. Raspala sam im se tamo, tulila ko kisna godina. Natjerala dr da mi napise normabel. Idem probat spavat 🥴
29 🙋♀️
💊 Eliquis
Ja sam papu i briseve radila mjesec i par dana poslije vakuumske. Sve je bilo čisto.
BubaT, drži se. Jako mi je žao.
💔💔💔
BubaT, kako si? Kako je prošla noć?
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Nista se nije pomaknulo ni sa zadnjom tabletom. Dobila jos jednu. Raspala sam im se tamo, tulila ko kisna godina. Natjerala dr da mi napise normabel. Idem probat spavat 🥴
ajme bubat, baš mi je žao😞 nadam se da je noć prošla ok i da je potok krenuo🤞🤞🤞 koliki si ti ono bila trudna?
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Jutro cure moje, spavala ko top 😥 cekam vizitu da vidimo sta cemo.
Ili jos jedna tableta il odma kiretaza. Umorna sam psihički.
Danas ravnih 10 tt, u 8tt skuzili da je blighted ovum
29 🙋♀️
💊 Eliquis
Sortiraj odgovore
Najstariji