Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    missR
    13. Svibanj 2021. 17:18

Xoxo I ja bi na tvom mjestu inzistirala na papi. Meni je taman prosla godina od zadnje ali i da nije isto bi postupila kao ti. A taman je proslo dva mjeseca od vakuma tako da sam i mogla iako mu je taj iscjedak malo smetao za bris pa su me malo obrisali unutra (uzas osjecaj 😪)
    Hera mislim da je to normalno s obzirom da si se sad pocela vise kretati.. cuvaj se 🤗
    BubaT nadam se da ce krenuti sto prije pa da mozes ici kuci. 😥

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

pingo
    13. Svibanj 2021. 18:39

bubat - kako ide? ima li pomaka?
    hera - mislim da je pametno kretati se da izađe sve što treba što prije, dok ne izlazi gnoj i nemaš temperaturu sve je ok
    xoxo - čitala sam da je potpuno pogrešan stav da papa vrijedi godinu dana, pod uvjetom da su sve prethodne pape bile uredne nije nužno točno nakon godinu dana raditi novu, ja bih poslušala dr jer ti lažno loš papa nalaz može izazvat veći stres nego da se strpiš i poslušaš svog gina

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

• XOXO
    13. Svibanj 2021. 18:46

pingo

bubat - kako ide? ima li pomaka?
    hera - mislim da je pametno kretati se da izađe sve što treba što prije, dok ne izlazi gnoj i nemaš temperaturu sve je ok
    xoxo - čitala sam da je potpuno pogrešan stav da papa vrijedi godinu dana, pod uvjetom da su sve prethodne pape bile urednenije nužno točno nakon godinu dana raditi novu, ja bih poslušala dr jer ti lažno loš papa nalaz može izazvat veći stres nego da se strpiš i poslušaš svog gina

Mozda sam se krivo izrazila... Gin mi je rekla da ne moram radit papu. Ja sam inzistirala da bi ipak ponovila pa smo se dogovorile da cemo onda 2 mj nakon kiretaze  jer prije nema smisla. Dakle poslusala sam gin za kad ponoviti a ja ipak necu cekat godinu dana... Win win situacija. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

BubaT
    13. Svibanj 2021. 19:33

Dobila maloprije cetvrtu tabletu, nista se ne desava. Kaze da je endometrij na granici 19mm, da misli da će otić s ovim 🥺

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

jelenas
    13. Svibanj 2021. 19:43

Drži se BubaT, tu smo i mislimo na tebe ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• XOXO
    13. Svibanj 2021. 20:10

Buba ajde jos malo pa gotovo i onda zasluzeni odmor 💜

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

Hera✨
    13. Svibanj 2021. 20:13

BubaT saljem zagrljaje ❤️

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

BubaT
    13. Svibanj 2021. 20:15

Hvala cure♥️
    Ne desava se nista 😥 ovo je psihički bas jako zamorno, fizički me ne boli..

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

pingo
    13. Svibanj 2021. 20:25

Ajme buba, baš mi je žao, svi smo mislili da ćeš se lako očistiti jer si prokrvarila i bez kad ono ništa☹️... drži se, šaljem puse😘😘😘🧡
    xoxo razlog za čekanje mi je jasan i logičan, nemoj se uspoređivati s missr jer je njoj rađen vakuum, a ne kireta, za kiretu se grlič širi skoro duplu više nego za vakuum, pa je i period potreban za oporavak grliča maternice dulji...
    cure, ja prijavljujem tugu i depru, opralo me, išla se istuširat kad ono komadič ploda (vjerojatno posteljice) mi ostao u ruci... slomilo me😭

pingo
    13. Svibanj 2021. 20:31

zaboravila sam heri odgovoriti, meni je gin rekao da imam zakonski pravo na 15 dana i da mi preporuča ih iskoristim, a ako mi bude trebalo dulje da će mi produljiti, nije mi trebalo, pomoglo mi je vratiti se, sad sam ponovno na bolovanju/g.o. jer je prva M nepodnošljiva, u pon sam išla ranije doma (već u 11h) jer nisam mogla.
    Uzmi si vremena, bar za fizički oporavak.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.