Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    14. Svibanj 2021. 12:07

Hera✨

Clarissa super da se vraca sve u normalu. Mene tog najvise strah da mi se sad od ovog sve ne poremeti, a do sad sam imala savrsene cikluse i ovulacije. Super i za odnose! Mi nismo imali odnose od kad sam zatrudnila sad vec skoro 4 mjeseca i nisam sigurna kad cu ih opet htjelt uopce imat. Ali cini mi se iz ove perspektive da ce bit bolno, utjesno je cut da tebi nije 🤗

Meni je iza svakog spontanog prvi seks bio malo neugodniji i emotivno zahtjevan. Odmah drugi je bio mrak. Tako da, samo kreni u to, brzo se tijelo vrati nazad.

Clarissa 
    Moja maštarija je ipak kako progrizem put kroz ogromnu krafnu, smjestim se u sredinu kao carica i onda grickam iznutra 

BubaT, super da je gotovo. Ako su poslali na PHD analizu, iz toga, na žalost, ništa pametnog nećeš saznati.

💔💔💔

jelenas
    14. Svibanj 2021. 12:08

BubaT, hrabra i snažna ženo, šaljem ti ogromnu dozu ljubavi i zagrljaja. Neka te maze i paze. ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Lori🍀
    14. Svibanj 2021. 12:17

Buba tako mi je drago da je gotovo! Super da nakon te sve muke nisi morala još i na kiretažu. Sad odmaraj i čuvaj se
    Clarissa super, drago mi je da sve sve vratilo u normalu kod tebe! Puno sreće u lovu na tvoju bebicu
    Hera što se odnosa tiče ni meni nisu bili bolni nakon. Ako psihički nisi spremna daj si vremena. Kao i za sve ostalo, dan po dan. Možda da si, dok si na bolovanju, postaviš svaki dan neki cilj, tipa prošetati 5km, očistiti nešto doma i tako. Da si makneš misli malo i počneš se vraćati u "normalu". Uzmi vremena za sebe, pročitaj neku knjigu, pogledaj film kojeg nisi stigla ranije i sl. Bit će bolje s vremenom 

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF 2/2025.

BubaT
    14. Svibanj 2021. 12:57

MTBica, zasto mislis da phd neće nista reći?
    Hvala vam cure, ogromna pomoć i podrška ste mi bile 🥺 

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

Hera✨
    14. Svibanj 2021. 13:10

BubaT bravo! Odradila si to i iza tebe je sad napokon.  Uzivaj sad doma kolko mozes i nek se muz lijepo brine o tebi. ❤️ Mi zene stvarno svasta moramo proc, ali i mozemo 💪🏼

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Maj4
    14. Svibanj 2021. 13:16

Hera meni je pomagalo da se vratim svakodnevnim navikama, a prvi odnos smo imali nekih mjesec i pol poslje poroda i ne sjećam se da je bio bolan i ja sam ga jedva čekala 😈 
    Bubat drago mi je da je završilo, u tako mali trudnoćama uglavnom phd nalaz uglavnom ne kaže ništa možda je bilo bolje poslat na citogenetiku ali to u pravilu ne rade ako je prvi spontani 🤷‍♀️
    Lori kad stižu nalazi trombofilije? 
    Pingu 💜
    Mene je isto neka nervoza oprala od ovog svega, baš sam neka bezvoljna 🥴 još kad se sjetim da moram ići kod svoje soc.gin muka mi dođe najgore mi je što nemam izbora da se kod nekog drugog prebacim čari života u maloj sredini 🤬

🦸🏼‍♀️'94 🦸🏼‍♂️'86
    🌈 18.5. imamo 💙

Hera✨
    14. Svibanj 2021. 13:22

Lori ❤️ 
    Ja sam danas isla kod svoje psihologice na razgovor. Inace idem kod nje zadnjih god dana jer se godinama mucim s anksioznoscu pa sam odlucila malo nac objektivnu pomoc i bila mi je super, popricat s nekim objektivnim i stavit stvari u perspektivu. Mislim da mi je to i sad pomoglo u nosenju s ovim hororom. Danas mi je isto jako puno pomogla (iako joj ovakve situacije nisu specijalizacija) i bila mi je podrska ovih tjedana groznih. Bas se sad bolje osjecam, usmjerila me kako dalje i odmah imam neko olaksanje, bar na jedan dan. 
    Znam da je psiholoska pomoc dvosjekli mac jer ovisi puno o tome tko ju pruza i moras nac nekog tko tebi osobno sjeda i s kim kliknes. Takoder nema svaka isti nacin nosenja s ovako necim i svakom nesto drugo pase. Al eto ako se netko dvoumi oko toga ja preporucam 😊

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Hera✨
    14. Svibanj 2021. 13:26

Hvala vam cure na savjetima. To mi i je plan. Danas smo otisli u setnju, popili kavu, malo neke stare rutine. Jos ne mogu bas puno hodat jer sam slaba nekako, ali vracam se polako u formu. Veselim se vjezbanju i nekim treninzima kad mi dozvole. Bas imam potrebu izbacit tu energiju iz sebe iako bi trenutno vjv kolabirala nakon 5 min 😂 al eto to mi je prva zelja nakon fizickog oporavka. 
    Ispricavam se na ovim dugim postovima, al nekako mi je lakse ovdje dijelit iskustva nego s bliznjima koji ne mogu shvatit potpuno ovo sve.

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

jelenas
    14. Svibanj 2021. 13:50

Cure, samo da prijavim, stigla vještica. Dakle zaključak, ne uzimajte clearblue testove 😂 Nekako sam se već pomirila da je bila lažna nada. Idemo u nove pobjede. 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Lori🍀
    14. Svibanj 2021. 13:57

Maj4 u pon će bit 4 tjedna od vađenja krvi pa bi do kraja idućeg tjedna trebali stići nadam se. Sretno s ginekologicom i javljaj nam sve novosti i sve info do kojih dođete. Sad ti je vjerujem ovaj period čekanja dosta težak, kad dobijete još neke konkretnije informacije i donesete odluku odakle krenuti, bit će ti lakše  Drži se
    JelenaS kako si?
    Hera u potpunosti podržavam razgovor sa stručnom osobom, super da si otišla. I bravo za planove. Lakše je kad ih ima, barem meni. Što se tiče bližnjih, meni je pomoglo razgovarati o tome s mamom, sekom i prijateljicama. ALI ne sa svim prijateljicama. Neki ljudi ne znaju kako bi pomogli pa bubnu glupost neku koja te samo povrijedi u tom trenutku. Tako da biraj društvo, osjetljive su to teme. Ja mislim da si ti jako hrabra i jako pribrana u svemu ovome, prošla si stvarno traumatično iskustvo i trebaš biti ponosna na sebe što si sve to izdržala

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF 2/2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.