Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenas
    04. Svibanj 2021. 10:15

Hvala puno, evo držim suze, mislim da će bit show kad sjednem u auto. 
    Uz mog malog zvrka je puno puno lakše, ona me nasmijava i ljuti svaki dan tako da ne stignem previše misliti o tome kako je moglo/trebalo biti, ali ovako neke situacije me izbezume.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Lori🍀
    04. Svibanj 2021. 11:23

JelenaS drži se Javi nam kako je prošlo na konzultacijama
    Orhideja divno je vidjeti tvoj ticker, drago mi je da je sada sve u redu i da si ostvarila urednu trudnoću nakon spontanih

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

jelenas
    04. Svibanj 2021. 11:54

Draga Lori, prošlo je ok, folacin do kraja iduće trudnoće samo. Već sam počela piti prije mjesec dana. Imamo zeleno svjetlo za dalje i kontrola s pozitivnim testom.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Svibanj 2021. 12:26

Ako nisam nešto pobrkala, Bromergon piju i cure koje imaju visoki prolaktin da bi mogle ostati trudne. Dakle, sigurno nije štetan za trudnoću.

💔💔💔

Hera✨
    04. Svibanj 2021. 14:17

Jelena drzi se danas ❤️ Bas super da je sve dobro i da mozete krenut ispocetka, bas daje nadu 😊

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

BubaT
    04. Svibanj 2021. 15:49

Pozdrav svima, ja sam se nazalost prebacila sa zimskih beba kod vas 😥 8+4 blighted ovum 
    Narucena sam u utorak u dnevnu bolnicu da mi daju tablete da se probam tako ocistiti pa u cetvrtak po drugu dozu i ostajem ako se ne pokrene samo. 
    Ono po sto sam dosla tu je savjet i iskustvo cura koje su prosle isto. 
    Jel boli ciscenje tabletama? 😥 Uzasno me strah svega jer sam 2014 prebolila plućni emboliju i trenutno sam na heparinu radi trudnoće i stvarno sam uplasena i jadna. 🥺

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

Tinker 🌸
    04. Svibanj 2021. 17:02

Teška je to odluka. Odlučiti ćeš se u tom trenutku, instiktivno. Ja sam odlučila da neću, iz razloga jer nisam znala kako bi se oporavila od svega. Nisam bila ni svjesna snage koju imam. Ali moj anđeo zna da ga i mama i tata i seka jako vole i da nas gleda i pazi na nas negdje s oblaka. Samo si daj vremena poslije, za tugovanje, ljutnju, sve osjećaje i daj si vremena za sebe i vas. Mislim da je to najbitnije. Ako ti se plače, plači. Ako ti se razgovara o tome, razgovaraj s kim misliš da možeš o tome. Šta god ti odgovara u tom trenutku. Meni i dan danas ne prođe niti jedan dan da se ne sjetim, ali to je sve dio života. Dali smo joj ime i ona je član obitelji iako nije tu s nama. To mi je pomoglo i pomaže mi još uvijek. 

Drži se ❤️

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Lori🍀
    04. Svibanj 2021. 18:15

BubaT zao mi je 😢😢😢 
    Ja sam izabrala tablete, bilo me je strah kiretaze da mi jos nesto ne ostete iako se to jako rijetko dogadja. Cure koje su isle na kiretazu iz ove grupe su imale dobra iskustva.
    Sto se tableta tice nije strasno, ali nije ni ugodno. 
    Ne znam jesi li iz Zagreba, ja sam bila na Sv.Duhu u bolnici i super mi je bilo osoblje tamo.
    Prije toga sam morala vaditi krv i naprabiti covid test. Primili su me u bolnicu, dali 3 tablete 1.dan. Od njih mi nije nista bilo, tek navecer lagani grcevi. Sutradan sam dobila te jace tablete, koje se tope u ustima. Nakon prve mi se pocelo vrtiti i poceli su jaci bolovi u trbuhu ali su mi dali ketonal pa je pomoglo. Nakon 2.sam tek prokrvarila i cim sam pocela krvariti bolovi su prestajali. Imala sam nekih 2h bolove cca. Dobila sam jos 2 tablete da sve izadje i navecer su me pustili doma.
    Doma sam krvarila jos 12 dana, znaci kao menstruacija ali jace. Nemoj se prepasti ako ces jako krvariti, pogotovo u bolnici kad tek krene. Doma kad dodes isto prvih par dana moze ici jako, meni je ginekolog rekao da je problem tek ako napunis 4 uloska u pola sata i/ili imas bas jake bolove. Onda se javis na hitnu da vide da nije posteljice ostalo.
    Nakon 2 tjedna na pregledu je sve bilo cisto, cak sam vec imala i ovulaciju. 
    To je bilo prije 2 mj i evo 2. menga mi zavrsava i dobili smo zeleno svijetlo za nove pobjede.
    Bit ce sve ok, drzi se❤

Nizak AMH, ostalo ok

Lori🍀
    04. Svibanj 2021. 18:24

jelenas

Draga Lori, prošlo je ok, folacin do kraja iduće trudnoće samo. Već sam počela piti prije mjesec dana. Imamo zeleno svjetlo za dalje i kontrola s pozitivnim testom.

Drzim fige da cim prije ostvaris novu trudnocu i da sve bude u savrsenom redu❤ 

Nizak AMH, ostalo ok

BubaT
    04. Svibanj 2021. 18:25

Lori1988

BubaTzao mi je 😢😢😢
    Ja sam izabrala tablete, bilo me je strah kiretaze da mi jos nesto ne ostete iako se to jako rijetko dogadja. Cure koje su isle na kiretazu iz ove grupe su imale dobra iskustva.
    Sto se tableta tice nije strasno, ali nije ni ugodno.
    Ne znam jesi li iz Zagreba, ja sam bila na Sv.Duhu u bolnici i super mi je bilo osoblje tamo.
    Prije toga sam morala vaditi krv i naprabiti covid test. Primili su me u bolnicu, dali 3 tablete 1.dan. Od njih mi nije nista bilo, tek navecer lagani grcevi. Sutradan sam dobila te jace tablete, koje se tope u ustima. Nakon prve mi se pocelo vrtiti i poceli su jaci bolovi u trbuhu ali su mi dali ketonal pa je pomoglo. Nakon 2.sam tek prokrvarila i cim sam pocela krvariti bolovi su prestajali. Imala sam nekih 2h bolove cca. Dobila sam jos 2 tablete da sve izadje i navecer su me pustili doma.
    Doma sam krvarila jos 12 dana, znaci kao menstruacija ali jace. Nemoj se prepasti ako ces jako krvariti, pogotovo u bolnici kad tek krene. Doma kad dodes isto prvih par dana moze ici jako, meni je ginekolog rekao da je problem tek ako napunis 4 uloska u pola sata i/ili imas bas jake bolove. Onda se javis na hitnu da vide da nije posteljice ostalo.
    Nakon 2 tjedna na pregledu je sve bilo cisto, cak sam vec imala i ovulaciju.
    To je bilo prije 2 mj i evo 2. menga mi zavrsava i dobili smo zeleno svijetlo za nove pobjede.
    Bit ce sve ok, drzi se❤

Hvala na jako detaljnom odgovoru. Nisam Zg, u Splitu sam. Nadam se da će proći sto brze i bezbolnije 🤞 
    Zao mi je i radi tvog gubitka, ali ocito je sve tako moralo biti, zelim ti sto brze novi plusić i neka ovaj put bude skolski 🤞

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.