Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pingo
    06. Svibanj 2021. 11:06

MTBica - hvala😘😘♥️♥️♥️, sutra prije posla idem vadit betu u privatni lab...
    @ žao mi je zbog tvog gubitka, samo 5% žena se uspije očistiti od tih prvih tableta, one druge izazivaju jače grčeve i krvarenje, ja sam prikvarila tek 30 sati nakon prve tablete, krvarenje je trajalo sat vremena oblino pa se znatno smanjilo... normalno je da od njih prokrvariš, ali i da ne prokrvariš... ako te boli popi brufen, ako te ne boli i fizički si ok, odi prošetat, šetnja pospiješuje curenje, ali nemoj ići sama u šetnju... drži se lavice, za sve što ti treba čopor je tu♥️

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

• @
    06. Svibanj 2021. 11:28

Puno hvala na ovoj poruci. Imam osicaj kao da sam ocajna od svega

BubaT
    06. Svibanj 2021. 12:22

@

Hej, zao mi je sto si tu 😥 cure su mi napisale par postova unazad kako su se osjećale. Mene ceka isto u utorak i umirem od straha također 🥺 
    Jos sam na heparinu i gin kaze pitaj anesteziologa, anesteziolog danas kaze pitaj ginekologa. Nitko ne zna do kad bi se trebala pikat 🤯

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Svibanj 2021. 14:44

BubaT

@

Hej, zao mi je sto si tu 😥 cure su mi napisale par postova unazad kako su se osjećale. Mene ceka isto u utorak i umirem od straha također 🥺
    Jos sam na heparinu i gin kaze pitaj anesteziologa, anesteziolog danas kaze pitaj ginekologa. Nitko ne zna do kad bi se trebala pikat 🤯

Ja sam se prestala pikati kad je proglašena izgubljena trudnoća. Pikaš se radi trudnoće, ako je gotovo nemaš se više što pikati.

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Svibanj 2021. 14:46

Isto je sa svom drugom terapijom koja je u svrhu trudnoće - folna, progesteron, ... sa svime se staje.
    Druga terapija koja je radi nas, s njom nastavljamo. Ja sam npr nastavila sa Euthyroxom.

💔💔💔

NanaJ
    06. Svibanj 2021. 16:44

Cure trebam pomoc tko se kuzi u ocitanje spermiograma, uhvatila me je ogromna panika da nije dobro, ako se netko kuzi molim vas pomozite i ako netko ima link da mogu ucitati sliku

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Svibanj 2021. 16:45

NanaJ

Cure trebam pomoc tko se kuzi u ocitanje spermiograma, uhvatila me je ogromna panika da nije dobro, ako se netko kuzi molim vas pomozite i ako netko ima link da mogu ucitati sliku

uploadaš ovdje: https://imgbb.com/

💔💔💔

NanaJ
    06. Svibanj 2021. 16:48

https://ibb.co/26zJyfs

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Svibanj 2021. 16:50

NanaJ

Meni ovo izgledao kao Astheno dijagnoza? Koja vam je konačna dijagnoza napisana?

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    06. Svibanj 2021. 16:58

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

NanaJ

Meni ovo izgledao kao Astheno dijagnoza? Koja vam je konačna dijagnoza napisana?

Hahaha, tek sad vidim na vrhu dijagnozu, dobro sam rekla.
    Presavila si papir pa se malo lošije vidi. Dakle, samo imate progresivnih nešto manje nego bi trebalo, ostalo je u referentnim intervalima,
    Muški spermio jako varira iz mjeseca u mjesec - ako je u zadnjih mjesec dana bilo više stresa, ili je imao temperaturu ili tako nešto, odmah spermio opada.
    Dobra stvar je da muškarci baš jako puno mogu napraviti da ga poprave. Promjena stila života (smanjiti pušenje i alkohol, popraviti prehranu, povećati malo vježbanje) i uzimanje suplemenata mogu napraviti čuda jako brzo.
    MM je imao sličan spermio, malo bolji. On je sportski tip, ne puši, ne pije, jako se zdravo hrani pa tu nije imao što za mijenjati. On ionako uzima dosta suplemenata (fura zdrav život i to ), ja sam mu preporučila da počne uzimati q10 i matičnu mliječ, i spermio mu je postao kao onaj u Supermana, ima skoro pa savršen spermio. I to u par mjeseci (razmak je bio 3 mjeseca).
    Anyway, ovo se lako popravi. Plus, i tako možete ostati spontano trudni, ali malo teže. Njegov dobar spermio vam je bitan, radi loših spermija se mogu i rani spontani događati (ne kažem da je u vašem slučaju on uzrok, ali može doprinijeti nekom idućem spontanom).
    Bitna je i druga polovica, ženske jajne stanice, ali mi puno manje možemo napraviti da ih popravimo jer se s njima rađamo. Oni proizvode svježe spermije kroz cijeli život, zato oni lakše poprave stvari (osim u dramatičnim nalazima, a vi ste jaaaako daleko od toga).

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.