Uff, ovo sa držanjem bebe... jako teška odluka.
Pričala sam ženu kojoj je beba umrla par dana prije poroda, u 40tt. Imam osjećaj da je njoj to što je držala svoju bebu i što joj je napravila grobić dalo mir. Rekla mi je da ona voli pričati o svojoj bebi i da je jako ponosna na nju. Predivno i prestrašno mi je bilo za slušati ju, srce mi se kidalo dok je ona sa širokim osmijehom (i ipak tugom u očima) pričala o svom bebolincu.
Inače, poslije je imala dvoje zdrave djece bez problema. Samo je imala i kvalitetnog ginekologa, kod nje je bila apsolutno greška ginekologa koji ju je vodio i nije primijetio da treba inducirati porod ranije.
💔💔💔
Draga Hera, žao mi je zbog tvoje situacije, i sama sam prošla slično.
Pišem ti samo radi podrške koju sam i ja našla na forumu (forumima), pogotovo kada sam vidjela da je velika većina ipak ostvarila urednu trudnoću.
O samom induciranom ti neću pisat, cure su već spomenule skoro sve, ali i svaka od nas različito reagira. Boli, ali čim sve završi, ukoliko nije bilo većih intervencija kiretaže bol prestaje. Psihički oporavak tek slijedi i uzmite si vremena koliko vam treba, ja sam imala oscilacije, odmah bi novu trudnoću, pa nebi, sve su to hormoni.
Ono bitno što želim reći svima vama ovdje, nikad ali nikad nemojte odustat. Pozdravite se sa svojim izgubljenim bebicama (ja sam sa dvije), ali svoje misli usmjerite na sljedeću... ja svoju bebicu očekujem sad u lipnju, mog malog frajera i jedva ga čekam, tako da odbrojavam dan po dan.

02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Još nešto bitno što se meni dogodilo (ne mora i vama). Meni je krenulo mlijeko i prepala sam se što će sad biti, upala itd. Ali kako sam zbog povišene temperature dobila antibiotik pomogao mi je da sve prođe ok.
Naravno da sam pronašla sa postoji tableta za zaustavljanje mlijeka i pitala doktora, ali mi je rekao da ju oni više ne daju jer su kontraindikacije loše.
Samo nemojte dirat grudi i proći će, eventualno nešto protiv upale u dogovoru s dr.

02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Hvala ti Orhideja na iskustvu. Meni su odmah u bolnici dali Bromergon, jako sam se dvoumila hoću li ga uzimati, na kraju ipak jesam jer me bilo strah mastitisa. Zasad je ok i nadam se da neće smetati idućoj bebi jer želim svakako opet dojiti.
Ja vam pišem iz trudničke ambulante, čekam konzultacije s doktorom i pregled svih nalaza.
Raspadam se jer sam trebala ovdje sjediti danas, u 36tt i razmišljati kad će krenuti porod.

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hvala ti Orhideja na iskustvu. Meni su odmah u bolnici dali Bromergon, jako sam se dvoumila hoću li ga uzimati, na kraju ipak jesam jer me bilo strah mastitisa. Zasad je ok i nadam se da neće smetati idućoj bebi jer želim svakako opet dojiti.
Ja vam pišem iz trudničke ambulante, čekam konzultacije s doktorom i pregled svih nalaza.
Raspadam se jer sam trebala ovdje sjediti danas, u 36tt i razmišljati kad će krenuti porod.
Jelenas, drži se.
Vidim u potpisu da već imaš curicu što je svakako divno jer je tim lakše, ako me razumiješ što želim reći.
Bromergon ako sam dobro shvatila ne smeta budućim trudnoćama ili dojenjima. Već postoje česte situacije problema sa srcem kod žena koje ga koriste.

02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Hvala puno, evo držim suze, mislim da će bit show kad sjednem u auto.
Uz mog malog zvrka je puno puno lakše, ona me nasmijava i ljuti svaki dan tako da ne stignem previše misliti o tome kako je moglo/trebalo biti, ali ovako neke situacije me izbezume.

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
JelenaS drži se Javi nam kako je prošlo na konzultacijama
Orhideja divno je vidjeti tvoj ticker, drago mi je da je sada sve u redu i da si ostvarila urednu trudnoću nakon spontanih
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Draga Lori, prošlo je ok, folacin do kraja iduće trudnoće samo. Već sam počela piti prije mjesec dana. Imamo zeleno svjetlo za dalje i kontrola s pozitivnim testom.

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Ako nisam nešto pobrkala, Bromergon piju i cure koje imaju visoki prolaktin da bi mogle ostati trudne. Dakle, sigurno nije štetan za trudnoću.
💔💔💔
Jelena drzi se danas ❤️ Bas super da je sve dobro i da mozete krenut ispocetka, bas daje nadu 😊
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji