Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pingo
    30. Travanj 2021. 21:24

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Od večeras pijem terapiju za menstruaciju, ja sretna

što ti nisi imala već M? koliko si od spontanog?

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    30. Travanj 2021. 21:51

pingo

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Od večeras pijem terapiju za menstruaciju, ja sretna

što ti nisi imala već M? koliko si od spontanog?

31.3. mi izvadili plod, krvarila sam ja još dosta poslije, ali M nije došla. Sad smo zaključili da je vrijeme za terapiju jer je prošlo 30 dana, dok dođe i sa terapijom to će biti barem 40. A meni se malo žuri. 

💔💔💔

pingo
    30. Travanj 2021. 22:30

po datumima odgovara M, 4-6 tjedana nakon tableta...

• XOXO
    30. Travanj 2021. 22:45

Ja bi isto rekla da je M. Ja bas danas bila na kontroli 15 dana od kiretaze. Pitala sam dr za M i rekla je ako je spontani bio do 10-12 tt najcesce dode M za 4 tjedna a meni ce izgleda trebat 6 tjedana jer je t bila 16 tjedana i po uzv jos nisam imala O i folikuli su jos mali. 

👶 - 2011.
    Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
    👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
    ➕ 06/21
    08/21 Nipt uredan 💗

pingo
    03. Svibanj 2021. 17:53

Drage cure, kod mene nema pomaka☹️ dobila Duphaston 45 dana nakon zahvata...

Lori🍀
    03. Svibanj 2021. 17:58

Pingo bas mi je zao sto te tako zeza M😢 Nadam se da ce Duphastone pomoci i da ce ti doci kroz par dana. Kako si inace? Kakvo je stanje sa secerom kod tebe?

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

pingo
    03. Svibanj 2021. 18:07

lori draga, mene ovo čekanje dovodi do ludila... nije problem u šećeru nego u inzulinu, dobila sam terapiju, ali ju moram pojačavat postupno do pune doze, što bi trebalo biti idući tjedan... dobro podnosim, ali M me izluđuje... kako si ti?

Lori🍀
    03. Svibanj 2021. 18:19

Oprosti Pingo, pomijesala sam. Super za inzulin i da dobro podnosis terapiju. A cuj za M, svakog bi izludjivalo, 45 dana je bas puno😢 Vjerujem da ce Duphastone pomoci🤞🤞 Bome trebate sampanjac otvoriti kad procuris napokon pa makar i taj djecji😅
    Ja sam ok, tu i tamo me ulovi bas neka tuga pa se isplacem i idemo dalje. Za cca 2 tjedna trebam dobiti nalaze trombofilije. TSH mi je podivljao malo nakon spontanog ali to sad rjesavam i nadam se da se vec unormalio. 
    Ostali nalazi su mi super. Dobila sam zeleno svijetlo od ginicke da mozemo krenuti ponovno od ovog ciklusa.

Nizak AMH, ostalo ok

Hera✨
    03. Svibanj 2021. 18:26

Hej cure, nisam mislila da cu vam se pridruziti u 15. tjednu trudnoce, ali Lori i Pingo su me pozvale i hvala im ❤️
    Mislila sam da vise nikad necu htjeti pogledati forum, ali mozda mi pomogne dijeltiti ovo s nekim tko to stvarno razumije.
    Evo ukratko moja prica: na mini anomalyu s 12+5 curka je bila skvrcena i okrenuta lose, nije gin nista lose jos pomislio i reko da za 10 dana ponovno dodem kd bude veca da se bolje vidi. U pon prosli je na pregledu bila slicna situcacija beba sitnija, glava veca, cudan polozaj, manje plodne vode... na srecu odmah me poslao u vinogradsku na pregled na fetalnu medicinu. U utorak su me tamo gledali i dali sansu da je nesto razvojno jos ili da nesto ipak ima. Nifty je da napomenem bio savrsen. Narucili su me za konzilij danas da vijecaju i vide sta se zbiva. Ja sam za vikend pocela i krvarit i imat grceve i znala sam da nije dobro. Danas je sve bilo jasno. Beba ima Dandy walker sindrom. Mali mozak se nije uopce razvio, tijelo jako malo u usporedbi s glavom, srce nejasno... ugl. I da prezivi ttesko bi bolesna bila. Slozili smo se s prekidom trudnoce jer ne vidim drugu opciju, ne zelim rodit dijete koje ce se mucit malo zivota sta ima. Utjesili su me da nije genetski i kromosomatski nista, nije nasljedno samo slucajna greska i da ce iduci put sve biti dobro. 
    U petak sam narucena za inducirani porod. I tog me strah uzasno jer sam svakakva iskustva citala. Ako netko ima takvo iskustvo bila bih vam zahvalna da podijelite samnom.
    Eto ja sam u nekom cudnom stanju sad. Mislim da mi nije jos sve sjelo i da ce tek krenut ta tuga i bol. Trebutno je olaksanje da znamo na cemu smo i da nismo mogli nista drugacije napravit i da nije do nas i nasih gena. Ovih tjedan dana pakla koje smo prosli u neznanju i strahu su ucinila svoje. Toliko sam se isplakala vec da imam osjecaj da u meni vise nema emocija, sto mi treutno i odgovara da uspijem izdrzat do petka prisebna. 
    Ispricavam se na dugom postu, ali eto moram to izbacit di me netko za promjenu zbilja kuzi.

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Lori🍀
    03. Svibanj 2021. 19:01

Draga Hera, jos jednom jako mi je zao i zelim tebi i muzu puno hrabrosti da to prebrodite.
     Moje iskustvo se ne moze usporediti s tvojim jer sam ja bebu izgubila puno ranije ali svejedno sam istraumatizirana. Meni je isto najgori dio bilo to cekanje. Kao mozda je lose ali mozda se za tjedan dana dogodi cudo. Ta nada ubija, bilo bi mi lakse da su mi odmah mogli reci da se pozdravim s trudnocom. Kasnije je lakse svaki dan po malo.
    Mislim da je dobro izbaciti to iz sebe, jako ti je frisko i moras si dati vremena. Nazalost nema ubrzanog nacina da to sve prodje. Cekam s tobom petak i nadam se da ce inducirani proci sto bezbolnije. Onda slijedi oporavak od svega. Nisi ni svjesna jos koliko snage i hrabrosti cuci u tebi. Kao i u svim zenama. Drzi se❤

Nizak AMH, ostalo ok

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.