Nana sve je to ok, bolje se isplakati kad ti dode, daj si vremena❤
Pingo - zao mi je sto te tako boli, kao da nije dovoljna psihicka bol😢 Meni su pomogle tablete Rapidol 400, probaj s njima.
Suosjecam s vama i nadam se da cete se brzo oporaviti obje!
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Lori, draga hvala što misliš na nas😘, ja sam prilični loše imam jake grčeve, psihički se raspadam. Muž je uz mene danas cijeli dan, mama mi je skuhala ručak, sutra ostajem sama pa se toga pribojavam…
NanaJ ja se isto trudim otugovati, kako bih krenula naprijed, moramo si dati vremena. Imaš li još fizičke bolove?
Ja uopce nemam fizicke bolove tako da sam sa te strane dobro, ali zato sa psihicke uzas. Ko neki psihijatrijski bolesnik, ali stvarno. Na momente sam super nije mi nista, tako je kako je, a onda me uhvati neopisiva tuga i plac, razocarenje u mene kao zenu ma uzas.
Ako te boli uzmi si ketonal, meni je reko dr i propiso nakon kiretaze ketonal i reko da ga popijem kad me zaboli.
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Cure, ja sam dobila kontakte nekih navodno dobrih psihologa nakon što nam se to dogodilo. Na kraju nismo išli jer nam se dogodilo jos stvari i nekako smo isplivali i orijentirali se na buducnost. Ako itko treba kontakt slobodno se javite, ali dajte si vremena i budite njezne prema sebi. Ja kad sam dosla iz bolnice piljila sam u prazno danima, svako jutro i svaku vecer suze i pogled i nebo, nisam mogla otvoriti ormar jer je tamo bila pripremljena njena robica. Mjesec dana sam bila doma, nisam znala jel mi draze biti sama ili s nekim, bila sam uzasno prazna. Ja imam tu srecu da imam dijete i ona je jedino sto me moglo spasiti u tom trenu, ali pokusajte se uloviti za nesto sto volite, sto vas veseli, pa kako god to bilo banalno. I naravno, tu smo sve za vas.

👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Bok cure.
Evo, ja danas idem po tabletu. Ali privatno, u polikliniku Gineko. Nadam se da će sve proći ok, držite fige. Proteklih dana sam baš psihički bila loše zbog svega, ali sad sam malo bolje. Samo želim čim prije krenut dalje. Također, čitajući ovdje priče drugih žena, pomislila sam si koliko sam ja zapravo sebična jer doma ipak imam dvoje male djece. Ali ipak, gubitak je gubitak. Nadam se da ćete sve uskoro dobiti svoj plusić i da će sve biti OK ♥️
Cure ja sam cini se napokon na kraju ovog svega, krvarenje je skoro stalo iako je doktorica rekla nakon kiretaze da nije zadovoljna kolicinom sadrzaja koja je izasla pa da se opet javim ako ne staje krvarenje ponovo.
Jedino sto me muci je sto me svrbi dolje ali samo iz vana. Namazala sam canesten mislim da ne smijem koristiti vaginalete nikakve..
Pingo jesi danas bolje? Bile smo u istoj bolnici, nadam se da si danas malo bolje barem fizicki. Javi nam se 🤗
Trudimo se od 8/2020
Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
PCOS
13.9.2021.➕ 🌈 🐥
05/2022. 🥰🧸❤️
Pozz cure
Eto i mene nažalost. Prokrvarila sam u četvrtak, otišla na hitnu gdje je pregled bio relativno ok. Idući dan opet krvarenje i trk na hitnu. Još je sve bilo na mjestu, izvadili mi betu koja je bila nešto preko 700 i rekli da ponovnim u nedjelju. Jučer tuga, beta 160. Krvarila sam užasno zadnjih 48 sati. Iako je grozno, nekako se nadam da će samo sve otići. Sutra idem na uzv.
Srce mi se kida. Ovo mi je drugi spontani. A godine idu. Nemam se snage pomaknuti iz kreveta uopće.

4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Cure kako sam Vec pisala 29.12.2020. Kiretaza..
Nakon jedne menstruacije sam ostala trudna 🤗
Nedavno sam bila na kontroli sa 7 tjedana, vidi se plod 13 mm i srce se cuje.. Danas sam 8 tjedana.. Idem na kontrole svaka dva tjedna da budem mirnija 🤗
Termin mi je 1.11.
Idem na drugu temu, a vama zelim sta prije jedan pravi plusic i puno snage da prebrodite tugu ❤️ drzite se, mislima sam uz vas jer sam i sama Prosla 2 spontana ❤️🙏
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Hej cure,
Stigla sam iz Petrove, dobila sam medikamente budući da je manji plod ne trebam na kiretazu.
Osjećam se toliko prazno i tužno😥Nadam se da ću se brzo oporaviti i krenut u nove pobjede. 🙏
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Hej cure,
Stigla sam iz Petrove, dobila sam medikamente budući da je manji plod ne trebam na kiretazu.
Osjećam se toliko prazno i tužno😥Nadam se da ću se brzo oporaviti i krenut u nove pobjede. 🙏
Nema riječi koje pomažu, znam. Drži se. Nadam se da ćeš ovo čim prije prebroditi i vratit se s veselim vijestima. Šaljem ti veliki zagrljaj
Mene sutra tek čeka pregled u Petrovoj. Raspadam se.

4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Hej cure,
Nema riječi koje pomažu, znam. Drži se. Nadam se da ćeš ovo čim prije prebroditi i vratit se s veselim vijestima. Šaljem ti veliki zagrljaj
Mene sutra tek čeka pregled u Petrovoj. Raspadam se.
Vjerujem, sve što ti mogu reći da uvijek iza trnovitog puta dođe sunce. Neka te to drži i činjenica da smo mi žene zmajevi, 100 puta padnemo i 100 puta se dignemo. Šaljem ti puno snage i javi se kako je prošlo. ❣️🙏
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji