Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pingo
    19. Ožujak 2021. 21:09

Rita - žao mi je što nakon muke sa začećem prolaziš kroz ovo, bebe smo izgubile na sličan način, ja sam bila na pregledu sa 7+4,  po uzv 6+5 i vidjeli smo jedan plod i čuli otkucaje, rečeno mi je kontrola za 3 tjedna i nema otkucaja, razvoj stao oko 7 tjedana i vidi se druga beba koja nije uočena na ranija dva uzv, i ona bez otkucaja. Ja sam željela izbjeći kiretažu, a tablete su mi ponuđena kao prva opcija, tako da nisam dalje ni ispitivala. U srijedu sam u ambulanti dobila prvu tableti, jutros na odjelu druge dvije. Opcija je jako bolna, vjerojatno bolnija od kiretaže (ako je ista pravilno napravljena) ali se meni čini da je ipak sigurnija opcija. Doduše ja nisam bila u Petrovoj, nego u bolnici Zadar.

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Lori🍀
    20. Ožujak 2021. 07:51

Rita - jako mi je zao sto moras to prolaziti, pogotovo nakon muke sa zacecem😢 
    Ja sam isla na medikamentozni, nije bilo tako strasno, bolilo me dok nisam prokrvarila, a kad sam prokrvarila onda je bilo ok, ko menstruacija s jako obilnim krvarenjem. Htjela sam izbjeci kiretazu, bilo me je strah da mi jos nesto ne ostete iako sam svjesna da je mala sansa da se to dogodi. Ja sam bila na Sv.Duhu tamo je super osoblje bilo.
    Tonia - lijepo si to rekla❤ Samo pozitivno, drzim ti palceve da ti iduca trudnoca bude savrsena🤗
    Pingo - citam i ne vjerujem. Jako mi je zao da si se namucila i da si takav tretman dobila u bolnici😢 Grozno😢 Barem je sad sve to iza tebe😢

37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
    Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25 ➖️
    2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
    3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️

pingo
    20. Ožujak 2021. 08:02

Samo želim razjasniti jednu stvar vezanu uz prethodni post. Problem mi je napravila jedna doktorica, ostali doktori, sestre, učenici na praksi i ostalo osoblje bili su stvarno ljubazni, spremni pomoći i puni razumjevanja za ono kroz što prolazim. Oba lječnika koji su me pregledavali, jedan u srijedu, drugi jučer su stvarno bili maksimalno ljubazni i obzirni, ali tu doktoricu (kojoj ne znam ni ime, nadam se da će pisat na otpusnom pismu kad ga dobijem) u životu neću zaboraviti.

Lori🍀
    20. Ožujak 2021. 12:05

Pingo - nazalost dovoljna je 1 bezobrazna osoba da ti ionako traumaticno iskustvo ucini jos gorim. Sreca pa su ostali bili profesionalni i imali razumijevanja.
    Nadam se da si danas bolje, da te ne boli ili da je barem podnosljivo.
    A psihicka bol traje duze nazalost 😢
    Drzi se!

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    1. IVF 2/25 ➖️

• CharlieBell
    20. Ožujak 2021. 14:59

Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je dvadeset i dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (HOME TECH IL MEDIA.) Kliknite ovdje za više informacija............https://clck.ru/RZVTh

Marita_07
    20. Ožujak 2021. 21:15

Hvala vam svima na podršci, nadam se da će i moje sunce doći🙏❣️Javim se kako je bilo u Petrovoj🙏

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.

jelenas
    21. Ožujak 2021. 14:55

Cure, ja bih se samo nešto nadovezala. Ja sam na ovom forumu zaista našla dio svoje utjehe, osjećala sam se puno manje samo. No, moram vam reći a propos ove teme “zašto baš ja” da nakon što sam ja svoje iskustvo podijelila s ljudima, a morala sam jer su me pitali za termin, kako beba itd... (pošto sam bila već u 20.tt), meni se toliko puno mojih poznanica otvorilo i podijelilo svoja iskustva da sam ja ostala šokirana da oko sebe ja zaista poznajem manje žena bez spontanog nego sa. Tako da, nažalost to je nešto što je svakodnevno i očito prirodno i sve više vjerujem da je s nekim razlogom dano svakoj od nas. Ja svoj razlog još ne znam, možda nikad neću ni znati, ali nekako mi je tako lakše živjeti svaki dan. 
    Jučer sam se vozila sama s mužem, nebo je bilo ružičaste boje, meni su se suze slijevale niz obraze jer mi je prolazilo kroz glavu da je to moja djevojčica meni obojala nebo u ružičasto. I znam da će to zvučati smiješno nekome tko nije to iskusio jer mislim da samo mama koja je izgubila dijete u bilo kojoj fazi, bilo kojem tjednu, može razumijeti tu bol. 

Evo malo sam olakšala dušu, znam da vi ovdje najbolje razumijete i mislim nas sve vas, u bolnici, u svojim domovima. Čekam lijepe vijesti ❤️

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Lori🍀
    21. Ožujak 2021. 18:58

Rita sretnooo i javi nam se sutra!
    Jelena - divno receno❤ Imas svog andjelka koji boji nebo za tebe❤
    I ja jedva cekam neke lijepe vijesti na ovoj temi!

Pingo i Nana kako ste?

Muž sve ok
    2021. missed ab 7tt💔
    1. IVF 2/25 ➖️

NanaJ
    21. Ožujak 2021. 19:55

Lori1988

Ritasretnooo i javi nam se sutra!
    Jelena - divno receno❤ Imas svog andjelka koji boji nebo za tebe❤
    I ja jedva cekam neke lijepe vijesti na ovoj temi!

Pingo i Nana kako ste?

Hvala sto me se sjetis ❤️ A kako koji sat, iskreno. Prije sat vremena sam se rasplakala muzu, suze su same tekle i tako par jedanput na dan. Proci ce i to, treba mi malo vremena, prvi put nisam ni odtugovala kako treba pa mi se valjda sad sve samo nagomilalo i skupilo sve skupa 😓

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

pingo
    21. Ožujak 2021. 21:29

Lori, draga hvala što misliš na nas😘, ja sam prilični loše imam jake grčeve, psihički se raspadam. Muž je uz mene danas cijeli dan, mama mi je skuhala ručak, sutra ostajem sama pa se toga pribojavam... 
    NanaJ ja se isto trudim otugovati, kako bih krenula naprijed, moramo si dati vremena. Imaš li još fizičke bolove?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani