Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NanaJ
    22. Ožujak 2021. 15:33

Rita_55

Hej cure,
    Stigla sam iz Petrove, dobila sam medikamente budući da je manji plod ne trebam na kiretazu.
    Osjećam se toliko prazno i tužno😥Nadam se da ću se brzo oporaviti i krenut u nove pobjede. 🙏

Drzi se, znam da je tesko ❤️ 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

NanaJ
    22. Ožujak 2021. 15:37

Lori1988

Ritasretno, da prodje cim prije i sto bezbolnije!
    Pingo mozda je tebi zbog blizanaca tako, bas mi je zao sto se toliko patis😢😢😢 Izdrzi, proci ce!

Ja sam cure bila danas na kontroli nakon tableta i sve je otislo! Cak imam vec i ovulaciju sto me zacudilo jer je proslo 2 i pol tjedna od pocetka krvarenja.

15.4. imam pregled za trombofiliju, a prije toga cu odraditi papu i briseve i vaditi krv.

Ajme lori super, ja jedva cekam da krvarenje stane a bude za 2-3 dana i onda kontrola 2.4 tako da cu tada imati i nalaz kariotipa ploda i phd i znat cu plan kako dalje odnosno na koje sve pretrage krecemo 🙏🏼

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

missR
    22. Ožujak 2021. 16:09

Pingo dvije za prekid trudnoce ako to mislis i samo jednu za bolove, bio je brufen od 400 na koji su zaboravili i dobila sam ga kad je vec sve bilo skoro gotovo.. 
    Meni osobno to nije bilo bolno kao tebi ali nije se sve ocistilo pa sam opet prosla kiretazu nakon tri tjedna. Krvna slika mi je katastrofa zbog krvarenja od tri tjedna i sad pijem nekakve preparate za zeljezo. Nadam se da ce ti bolovi prestati sto prije i da ce sve biti u redu. Drzite se sve curke tu, citam sve sto pisete i koliko mi je zao svake od vas toliko znam da nisam sama. ❤️

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

Lori🍀
    22. Ožujak 2021. 16:54

NanaJ

Lori1988

Ritasretno, da prodje cim prije i sto bezbolnije!
    Pingo mozda je tebi zbog blizanaca tako, bas mi je zao sto se toliko patis😢😢😢 Izdrzi, proci ce!

Ja sam cure bila danas na kontroli nakon tableta i sve je otislo! Cak imam vec i ovulaciju sto me zacudilo jer je proslo 2 i pol tjedna od pocetka krvarenja.

15.4. imam pregled za trombofiliju, a prije toga cu odraditi papu i briseve i vaditi krv.

Ajme lori super, ja jedva cekam da krvarenje stane a bude za 2-3 dana i onda kontrola 2.4 tako da cu tada imati i nalaz kariotipa ploda i phd i znat cu plan kako dalje odnosno na koje sve pretrage krecemo 🙏🏼

Super Nana, brzo ce to sve proci🤗

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

pingo
    22. Ožujak 2021. 17:55

Rita- drži se
    NanaJ ♥️♥️♥️
    Lori - kod mene je najprolematičnije što su mrtve bebe predugo bile u meni (jedna beba 15-20 dana, a druga je još manja, a doktor ju nije niti vidio na zadnjem uzv, pa postoji mogućnost da je i već tada nije bilo otkucaja), i zato su poslijedice takve.
    MissR - meni je u hitnoj ambulanti doktor koji mi je dao prvu tableti (bio je divam prema meni) rekao da na odjelu moram dobiti još 4, jocker zovi inozemstva mi je isto rekao da sam po  pravilima trebala dobiti 4, čitala sam po internetu svugdje piše 4. Kao i ti, i ja sam dobila dvije... možda je pravi razlog zašto se nisi dobro očistila upravo to da štede na nama, ja se planiram malo bolje raspitati, a to bi o tebi savjetovala...

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Lori🍀
    22. Ožujak 2021. 18:04

Pingo razumijem...a i cim su 2 bebe tu su i 2 gestacijske vrecice itd. Vise toga za izaci😥 Drzi se!

Ja sam dobila 3 tablete prvi dan i 3 tablete drugi plus jos jednu vaginalno. Mozda ima razlicitih vrsta tableta, znam da ove koje sam dobila prvi dan nisu bile iste kao i ove drugog dana. Ove drugi dan su se otapale u ustima.

Nizak AMH, ostalo ok

Samoja6
    23. Ožujak 2021. 00:57

Curke samo da vas pozdravim! Ovih dana mi je neka ludnica pa baš i ne stižem posvetiti se Vama! 🤗
    Ali čitam vas svaki dan prije spavanja! Ljubim vas, šaljem zagrljaj i puuuuno pozitive (danas mi je takav dan 😂)!

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

jelenas
    23. Ožujak 2021. 09:07

Cure, dolazim iz vinogradske bolnice gdje mi je doktor dao preporuku za cijeli niz pretraga, ukljucujuci trombofiliju. Je li netko radio to kod njih, ceka li se stvarno tako dugo (rekao je 2-3 mjeseca) na rezultate? Naravno savjetovao je da u meduvremenu ne idemo na bebu. Ubija me cekanje.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Lori🍀
    23. Ožujak 2021. 09:52

Jelena mislim da su MTBica i Avica rekle da su čekale mjesec dana nalaze a radile su opsežno testiranje. Avica je rekla da je radila u Vinogradskoj čini mi se.
    SamoJa šaljem ti virtualni zagrljaj, samo neka te drži pozitiva 

Nizak AMH, ostalo ok

jelenas
    23. Ožujak 2021. 11:00

Hvala Lori! Znam da sam citala od nekog, al tak sam u brzini dosla natipkat da nisam stigla scrollat unazad da vidim tko je ono pisao. Idem sutra na vadenje krvi, a za nalaze su rekli do 2 tjedna. Vidjet cemo... 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.