Spontani pobačaj

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    pingo
    18. Ožujak 2021. 13:39

Cure, 
    ja imam još jedno pitanje...
    smijem li popit brufen ili nešto protiv bolova? boli me kao menstruacija ali nema krvi...

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Lori🍀
    18. Ožujak 2021. 14:07

NanaJ - sumnjam da si zbog toga imala spontani, očito je tijelo bilo spremno na novu trudnoću. Nemoj sebe kriviti. Možda sad nakon 2 uzastopne kiretaže ne bi bilo loše napraviti pauzu da se oporaviš i fizički i psihički od svega

Pingo - smiješ, i u bolnici daju protiv bolova, ja sam dobila ketonal. Tako je i mene bolilo nakon prve tablete, baš kao da ću dobiti M. Drži se!

Nizak AMH, ostalo ok
    2021. spontana trudnoća <3
    1. IVF: 21.2. ET

• Malena3
    18. Ožujak 2021. 14:53

Samoja6

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

Pisala sam ovdje u prosincu, siječnju kad sam prolazila kroz svoj spontani i kiretažu (radila sam kiretažu u 10tt).
    Htjela sam samo javiti da sam sad opet trudna, 4tt. Odlučila sam biti optimistična i vjerovati da će ovaj put biti OK. Držte mi fige da sam u pravu.

🥂🥂🥂🍾🎉🎉 ČESTITAAAAAAM!!!! 💕💞❤️💖

Super, bravo čestitke ❤️🥰

NanaJ
    18. Ožujak 2021. 15:16

Lori1988

NanaJ - sumnjam da si zbog toga imala spontani, očito je tijelo bilo spremno na novu trudnoću. Nemoj sebe kriviti. Možda sad nakon 2 uzastopne kiretaže ne bi bilo loše napraviti pauzu da se oporaviš i fizički i psihički od svega

Pingo - smiješ, i u bolnici daju protiv bolova, ja sam dobila ketonal. Tako je i mene bolilo nakon prve tablete, baš kao da ću dobiti M. Drži se!

To sam i ja mislila, ali evo desilo se opet i to si ne mogu oprostit, uvijek je ono zasto nisam poslusala mozda sam mogla sprijesit. A sad ni ne mislimo ici odmah na trudnnocu, idemo obaviti sve pretrage sve sto mozemo. Svi oko mene su pozitivni i vjerujeju sa nije problem u nama jer eto ostajem odmah trudna, nitko u familiji nema problema s necim genetskim ili trombofilijom, ali neka mi cemo sve napraviti. Iskreno ja mislim da je mozda nekakva bakterija u pitanju, posto imam ceste urinoinfekcije a i sad mi je nalaz urina pokazao blagu urinoinfekciju koju ja nisam osjetila i mislim da je herpes imao veze posto ga ja inace nemam a sad sam ga u zadnjoj trudnoci dobila 🥺

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Lori🍀
    18. Ožujak 2021. 16:04

NanaJ - e pa razno razne bakterije i infekcije su mogući uzrok da, odi obavezno briseve napraviti. A za sve pretrage se slažem s tobom, radije napravite sve pa ste mirni. 
    Stignete sve, i pretrage napraviti i uživati još malo solo i dobiti bebu kada bude vrijeme za to, samo hrabro i strpljivo, doći će sve na svoje

Nizak AMH, ostalo ok

NanaJ
    18. Ožujak 2021. 16:32

Lori1988

NanaJ- e pa razno razne bakterije i infekcije su mogući uzrok da, odi obavezno briseve napraviti. A za sve pretrage se slažem s tobom, radije napravite sve pa ste mirni.
    Stignete sve, i pretrage napraviti i uživati još malo solo i dobiti bebu kada bude vrijeme za to, samo hrabro i strpljivo, doći će sve na svoje

Nadam se da ce na kraju sve biti ok i da je ovo sad zadnje. Drago mi je sto postoje ovakve stranice gdi mozes reci sve sto ti je na drusi i to nekome tko je proso isto ili slicno ❤️

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

Lori🍀
    18. Ožujak 2021. 17:49

NanaJ ma bit ce, mora biti ❤

Di nam je MissR nadam se da je sve ok😢

Nizak AMH, ostalo ok

missR
    18. Ožujak 2021. 18:43

Evo me cure moje drage. Isla sam jutros u 9 ali tek oko 12 i 30 su me odveli na zahvat. Sve je proslo dobro, nije bolilo strasno i mislila sam da ce biti puno gore. Sad sam kuci i spavam stalno jer sam jos omamljena malo od lijekova ali sve u svemu dobro sam. Lori hvala sto brines ❣️
    NanaJ i meni je danas ginekologica nakon zahvata rekla da se slobodno moze nakon jedne mestruacije krenuti radit na bebi ali ja sam toliko isprepadana da mislim da cu ipak pricekati par mjeseci..
    Pusa, drzite se i bas ste drage. 🙂

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

NanaJ
    18. Ožujak 2021. 19:08

missR

Evo me cure moje drage. Isla sam jutros u 9 ali tek oko 12 i 30 su me odveli na zahvat. Sve je proslo dobro, nije bolilo strasno i mislila sam da ce biti puno gore. Sad sam kuci i spavam stalno jer sam jos omamljena malo od lijekova ali sve u svemu dobro sam. Lori hvala sto brines ❣️
    NanaJ i meni je danas ginekologica nakon zahvata rekla da se slobodno moze nakon jedne mestruacije krenuti radit na bebi ali ja sam toliko isprepadana da mislim da cu ipak pricekati par mjeseci..
    Pusa, drzite se i bas ste drage. 🙂

Drago mi je da je sve ok proslo ❤️ Cuvaj se i pazi se. Ja sutra ujutro idem 🥺

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

missR
    18. Ožujak 2021. 19:17

NanaJ ne daj se obeshrabriti, bit cemo mi na sretnijim temama sigurno. I javi nam se sutra 

Trudimo se od 8/2020
    Missed ab 2/2021 9TT 🤍🕊
    PCOS
    13.9.2021.➕ 🌈 🐥
    05/2022. 🥰🧸❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.